Corinthians dál stojí o Teveze, Al Wasl na něj nemá

10.10.2011, 11:05
Aktuality
Manchester City stále nerozhodl o osudu Carlose Teveze, který nedávno odmítl zasáhnout do zápasu Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov. Pokud se Citizens rozhodnout argentinského útočníka prodat, mohl by odejít do Corinthians, kteří stále jeví zájem.

Brazilský klub měl o Teveze velký zájem už v létě, Manchester ale nabídku nepřijal. Minulý týden média citovala sportovního ředitele Corinthians Edua, který měl prohlásit, že jeho tým už problémovou hvězdu nechce. To ale není pravda.

"V létě bylo obtížné Teveze získat. Teď jsme v Anglii a budeme jednat, uvidíme, jak se situace vyvine," prohlásil Edu pro Sky Sports News. "V létě jsme nabídli čtyřicet milionů eur, ale část peněz jsme už utratili. Uvidíme, jestli se dokážeme dohodnout. Tevez je v Brazílii hodně populární a naši fanoušci ho chtějí v týmu."

O Teveze měl mít zájem také dubajský Al Wasl, který vede legendární Argentinec Diego Maradona. Bývalý trenér národního týmu ale útočníkův příchod vyloučil. "Tevez je velmi drahý. V současnosti bychom měli peníze jen asi na pět procent jeho požadavků," prohlásil Maradona. Anglická média spekulují, že Teveze mají v hledáčku také Juventus či Real Madrid.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (346)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele