Tévez se odvolal proti pokutě

31.01.2012, 15:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
Maresma

Ten dopadl...

Reagovat
smazaný uživatel

je to smůla, zapisuje se do historie Premier league a ted vlastní vinou stojí sezonu

Reagovat
RealC.F.

Dvě sezony zpátky ...jedinej hráč co tam dával goly - loájalní kapitán a dneska ?? Je mi z toho týmu nablití jak mohli takhle zabít Tevéze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeni City

Tevez

Reagovat
RealC.F.

Spíš opačně , ale to je věc názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak , jednu sezonu je pro ne hrdina a El Capitano a sezonu dalsi mu seberou pasku , posadi na lavku a berou ho jak nejakej odpad. Ani se tomu jeho trucovani nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť on trucoval i když měl tu pásku...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechapal proc kupuji dalsi utocniky kdyz jich je v tymu dost

Reagovat
RealC.F.

Aspoň ho mohli nechat důstojně odejít za lepší cenu, než chtěli ...přece tam nemůže teď další půl rok nic nedělat a být "bez peněz" .

Reagovat
t0mmy33MCFC

prej se prosadi zpatky :D ale to se prvne musi omluvit Mancinimu

Reagovat
Mircu5

di se opláchnout studenou vodou chlapče, to není možné...

Reagovat
Devil

Chudacek Tevez

Reagovat
CHONG

Hlavně tady nedělejte z Téveze nějakého chudáčka, za všechno si může hlavně on sám, tím jeho věčným držkováním, trucováním, pozdními návraty z dovolených... no a to, co předvedl v Mnichově, to už bylo hodně přes čáru, nehledně na to, že i pak mu dal Mancini šanci se omluvit a dál hrát a co udělal on, na nějakou omluvu se vysral a odjel na dovolenou do Argentiny, ze které se ještě navíc zase vrátil pozdě. Prodat ho do Ruska a hotovo, hlavně, ať už ze City co nejdřív vypadne, kdo chce kam, pomozme mu tam.

Reagovat
diastan

Reagovat
buba

Já bych ho nechal do konce smlouvy pěkně vyhnít v rezervě

Reagovat
smazaný uživatel

to by zase přišli o 35-40mega z přestupu..počkat takže by to vlastně bylo nejlepší řešení (aspoň pro někoho kdo City i uplakánka Teveze nemůže vystát), City by přišlo o prachy a Tevez by si nezahrál..everybody wins!

Reagovat
LyEX

Hlavne nepiste, ze Tevez je ten co je za baranka, kto cele leto vyplakaval a lietal do Argentiny aj ked to nemal dovolene, ved ma tu zmluvu tak by si to mal konecne uvedomit, ze si nemoze robit co len chce, ale to neznamena ze to nieje vynikajuci futbalista, lebo je. Skoda talentu pre nedostatok rozumu.

Reagovat
diastan

Reagovat
johan14

Tevéz aj tak tie milióny vysúdi, a City ešte bude ľutovať okamih keď angažovali Manciniho za trénera, ďalšia sezóna bez trofeje a vypadnutie z LM mu zlomí väzy. Možno s tým aj rátajú majitelia tak Tevéza nepustia, pod novým trénerom by mohol hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on si moze za to sam j

Reagovat
smazaný uživatel

kolko mudrych, co je Tevez nieco viac ako ostatny hraci v tyme??? dobre mu tak,moze si za to sam!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele