Loni jsem málem ukončil kariéru, přiznal Tévez

20.01.2013, 10:30
Aktuality
Jako noc a den, i tak se dá srovnat reputace a přístup Carlose Téveze před rokem a nyní. Argentinský útočník Manchesteru City měl před rokem a čtvrt během utkání Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov rozepři s manažerem Robertem Mancinim, když se odmítl jít rozcvičovat. Tehdy dokonce myslel i na konec kariéry...

"Loni jsem málem ukončil kariéru. Ztratil jsem zájem o hru, často jsem býval doma a brečel. Když přijdou špatná období, vše se ještě násobí. S Argentinou jsme neuspěli na Copa América a po té rozepři s Robertem jsem už s fotbalem nechtěl mít nic společného. Dnes jsem naštěstí zase v pohodě, znovu jsem našel touhu hrát," prohlásil v rozhovoru pro jednu argentinskou rozhlasovou stanici.

Tévez byl loni na několik měsíců vyřazen z týmu, jelikož k hádce s Mancinim přidal i návrat do Argentiny, k němuž nedostal svolení. Hodně dlouho se pak spekulovalo o jeho odchodu.

"Můj vztah s Mancinim je přátelský. Jsem horkokrevný, nemám rád, když začíná zápas a já jsem jenom na lavičce. Dnes jsem už mnohem klidnější než dříve," uznává Tévez, který letos dal v 29 soutěžních zápasech deset branek.

"Po fyzické stránce jsem na tom dobře, vedle toho jsem i rychlejší. Možná mi trochu chybí hlad po gólech, jelikož v poslední době více myslím na to připravit šance spoluhráčům," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (297)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Legenda manchesterských klubov

Reagovat
scholes18

jasny debil

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou má pravdu. Jakej jinej hráč sjednotil fanoušky United a City k recyklaci dresů?

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tys asi myslell asi jen Manchasteru .

Reagovat
scholes18

neviem ci reciklacia je to spravne slovo...skôr destrukcia

Reagovat
Aldeano

V City se všechno výrazně posunulo. Loni se hádali při LM, teď se perou na tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda města Manchester.

Reagovat
scholes18

v usa urcite

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

karel chce jako prezident podporovat slabší

Reagovat
smazaný uživatel

Cizak chce hlavne majetek.

"Otázkou je, do jaké míry pomohlo Schwarzenbergovi jeho výsadní postavení

nejbližšího spolupracovníka tehdejšího novopečeného prezidenta Václava Havla v

rozjitřené posametové době. Jisté je pouze to, že vyřízení restitučních nároků

se událo současně s jeho a Havlovou abdikací. Když se pak Havel stal už jen

českým prezidentem, Schwarzenberg s ním v jeho politické dráze nepokračoval.

Evidentně nebylo proč - majetek už byl doma. Stejně tak lze vážně uvažovat o tom, že za Schwarzenbergovým lobbingem pro Lisabonskou smlouvu stály opět tytéž majetkové zájmy, protože Listina práv EU (která je součástí Lisabonské smlouvy) otevírá možnost pro restituce konfiskovaného majetku a tudíž cestu k více než čtyřicetimiliardovému jmění, které stát s odkazem na Lex Schwarzenberg (na který se restituce nevztahovaly) stále vlastní. Někteří lidé z politických kruhů říkají, že právě vidina tohoto tučného sousta je hlavní Schwarzenbergovou motivací a že z ní vyplývají i jeho politické postoje ve vztahu k Evropské unii a k sudetským Němcům."

Reagovat
vodka

jasně, on už jednou řekl, že o majetek hlubocké větve usilovat nehodlá, šak se s ním kvůli tomu soudila v rakousku ta baba, která by to jinak zdědila, pokud by mohli majetek dědit i ženy...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, nikdy mě nepřestane udivovat, jak jsou někteří lidé naivní a nevidí souvislosti.

Reagovat
vodka

chápeš, že to je nevratné? majetky sudetských neměců jsou nevymahatelné... btw. vyjádření Zemana, Kavana, Klause:

Kavan 2002:

Pro nás ty dekrety jsou vyhaslé tak, jak se na tom shodli předseda vlády Zeman a kancléř Schröder v březnu 1999. Nejsou použitelné, čili nemohou být aplikovány, žádné nebezpečí konfiskace německého majetku v České republice nehrozí. (Tisková konference Ministerstva zahraničí, 2. dubna 2002)

Zeman 2002:

Každý dokument, a Benešovy dekrety jsou takovým dokumentem, musíte posuzovat v daném historickém kontextu. Já jsem byl první politik, který jasně řekl, že Benešovy dekrety jsou vyhaslé a byl jsem za to mnohokrát kritizován a přesto jsem měl odvahu to říci prostě proto, protože si myslím, že je to pravda. (ČRo Radiožurnál 28.února 2002)

Klaus 2003:

"V České republice i v Německu bychom si měli umět říci: Toto se stalo, dnes už minulost nezměníme, z dnešního hlediska šlo o činy nepřijatelné," uvedl.

Za Klausova premiérství byla v roce 1997 podepsána česko-německá deklarace. V ní byl odsun nazván vyhnáním. (MfD 15. března 2003)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť o to právě jde. Aby se to změnilo. A nejde jen o něj ale i o jeho kamarádíčky.

Reagovat
vodka

a jak se to može změnit ty trubko? vysvětlíš mi to nějak? to je právnicky nemožné.

Reagovat
vodka

a akceptují to i němci sami. omg, tyto srance ale řešit nehodlám s někým, kdo o tom ví hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, evidentně čerpáš tak maximálně z cizákovo předvolebních stránek.

Reagovat
vodka

víš co, dolare, go fuck yourself aj těma fabulacema...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslepenost tech jeho ovecek me nehorazne bavi. Stejne jako pred volbama do parlamentu, vsichni volali TOP TOP, Karel a bla bla.. nemeli tuseni pro co hlasujou, nevedli nic o programu ty strany, pak se akorat divi, ze se njim zvedaj dane, zavadi skolny atd. A presto jsou slepi a tupi, nepoucitelni.. Zase volba, zase se povazujou za pseudopravicaky a zase voli levicaka Svarcnberka a na pravicovejsiho Zemana blejou. Ach jo, krasna to zemicka a takovi tupci tady.

Reagovat
vodka

heh, já se za pravičáka nepovažuju a už vůbec za pravičáka nepovažuju KS. a školné mě osobně nějak moc nevadí, pokud bude v přijatelné výšce a budou na to případně nějaké výhodnější studentské půjčky... Případné restituce majetku sudetských němců jsou nemožné, to je prostě fakt a ani lisabonská smlouva na tom nic nezmění (klidně i bez záruk). to ti řekne každý trochu normální právník a že si na tom přihřívají polívčičku jednoduší populisti je ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se bavim obecne o volicich cizaka. To, ze se najdou vzdycky nejakej vyjimky, je klasika. A netvrd mi tady demagogicky jednu verzi, kdyz jde predevsim o vyklad. Pamatuju si na tu diskuzi ohledne tlaku na Klause kvuli podepsani Lisabonu. Kdy polovina pravniku tvrdila, ze to mozne neni a dalsi ze je. Budu rad, kdyz se nebude muset u soudu nikdy zkoumat opravdovej vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

"Stejně tak lze vážně uvažovat o tom, že za Schwarzenbergovým lobbingem pro Lisabonskou smlouvu stály opět tytéž majetkové zájmy, protože Listina práv EU (která je součástí Lisabonské smlouvy) otevírá možnost pro restituce konfiskovaného majetku "

Proto chtěl Klaus záruky, že bez našeho vědomí ze nic s dekretama stát nemůže. Ovšem v okažiku, kdy se o to pokusí naše hlava státu (cizák), tak se to zménit rozhodně může. Stačilo to co řekl v tv.

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mě že když si napsal takovou donebevolající debilovinu, a vodka ti to racionálními argumenty vyvrátil, tak ty nemáš ani dost sebezapření abysys buď v té debatě pokračoval, nebo přiznal porážku, ale místo toho shodíš vodku. To fakt na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvratil mi to tim, ze napsal, ze to neni pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě v tom pokračuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty se mi snad zdas. Tak jeste ti dam sanci - cim to vyvratil?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, já dám šancu tobě. Napiš nějaký podklad na základě čeho si vyvodil, že Schwarzenbergovi jde o jeho zabavený majetek, a hlavně jak by to bylo možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale nejdriv mi konkretizuj prosim - "vodka ti to racionálními argumenty vyvrátil", pak se budeme bavit dal. Az uznas, ze jsi klasicky prestrelil.

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, aspon to muzu tvymi slovy ukoncit - opet jsi me ubil odbrozujicim, racionalnim argumentem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ti dal šancu obhájit svůj názor, ty ses rozhodl že pro tebe bude bezpečnější se vykrucovat. Chápu a nepřekvapuje mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to porad zkousis? Napsals "vodka ti to racionálními argumenty vyvrátil" a na otazku kde jsou, jsi uz neodpovedel. Neco placnes a najednou delas, jako ze jsi hluchonemej.

A mimojine, kdyby sis to cetl, tak jsem napsal, ze v okamziku, kdy byl tlak na Klause kvuli podepsani Lisabonu, tak se to resilo porad a neni moji vinou, ze si nepamatujes ty argumentace. Az se zacnes chovat jako rozumnej clovek, tak se muzes ozvat.

Reagovat
smazaný uživatel

To cos napsal není argument. Argument je výrok dokazující že dané tvrzení je pravdivé a nebo nepravdivé. To co napsal vodka argument je. To cos napsal ty, argument není. Je to spekulace, navíc obludně zveličená.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nic o argumentech nepsal. To jsi vytahnul ty. Krom toho zadny arguementy nenapsal ani vodka. Co to porad zkousis? Mas se mnou nejakej osobni problem? To, ze nekde odcituje lidu, kteri prohlasili, ze BD jsou vyhasle, je argumentem mozna tak v okamziku, kdybych se hadal, ze to nikdy nerekli. Ne v okamziku, kdy se bavime, zda je mozne je nejakym zpusobem napadnout. Ale to prece vis, tak proc ze sebe delas blba?

Reagovat
smazaný uživatel

O příspěvek výš píšeš o svojí argumentaci, o příspěvek níž že si o žádných argumentech nepsal. A nenech se zmýlit, to že si žádné argumenty nepoužil je špatně. Něco si napsal, nedokázal si to, a navíc si začal urážet všecky okolo, jenom z důvodu že se ti nelíbilo že s tebou nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

"O příspěvek výš píšeš o svojí argumentac"

Dalsi lez. Uz se na to vyser, prosim tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem psal neco o svoji argumentaci?

Vsadim se, ze ted opet neodpovis, ale napises, at ti napisu argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mluvíš úplně z cesty. Požadavek je od mojeho prvního příspěvku pořád stejný. UVEĎ DŮKAZ ŽE KNÍŽE CHCE ZPOCHYBNIT BENEŠOVY DEKRETY, A ŽE MU JDE HLAVNĚ O MAJETEK A JEHO NÁZORY JSOU JENOM PÓZA. Zatím si o tom nenapsal ani čárku, ale pořád se akorát vykrucuješ. A teďka už mě zase můžeš urazit, a čárkovat mi lži.

Reagovat
smazaný uživatel

No co jsem rikal. Napises kravinu, napises lez a porad v tom budes pokracovat a neni ti to blby. Uz me to fakt nebavi.

PS: Tak takovej dukaz ti tezko uvedu. A ani jsem netvrdil, ze takovej dukaz mam.

Reagovat
smazaný uživatel

No, konečně sme se někam dostali. Takže to cos napsal je z prstu vycucané, a ty urážky příznivců Schwarzenberga jsou taky blbost. A mimochodem, v prvním kole jsem volil Zemana, ve druhém kole ho budu volit taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ti po hodine doslo, ze je to spekulace. Mozna kdybys cetl a ne si vymyslel lzi, tak by ti to doslo hned na zacatku. A je mi fuk koho volis. Howgh.

Reagovat
smazaný uživatel

co kdybys taky zacal psat ty svoje argumenty, nez po nekom druhem chtit dalsi a dalsi argumenty, protoze si jen nespokojeny

Reagovat
smazaný uživatel

On něco napsal, on to musí dokázat. Ty si představuješ, že je normální aby tady někdo vyblil kravinu a ostatní mu museli složitě vyvracet že je to kravina. A mu by stačilo jenom donekonečna opakovat to co napsal? Kde to sme? To bych stejně tak mohl napsat "gugga je na kluky, vyvrať to, nebo si teplouš".

Reagovat
vodka

no, já sem zase nějaké argumenty nenapsal, protože to s ním jednak nemá smysl a jednak se mi nechce ty přímé citace hledat. zkopíroval sem akorát citace zemana, kavana a klause...

Reagovat
smazaný uživatel

Na úroveň diskuzí co tady panuje je tohle argument. Když si vzpomenu jak volně se tady ten termín používá, tak mám chuť někomu nafackovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem to četl, je to jen zlomek článku, ale naprosto souhlasim

Reagovat
Neuro

a proto by klidně dal Sudety Němcům

Reagovat
smazaný uživatel

Další co má bordel v uších, co?

Reagovat
Neuro

kdo volí Karla tak souhlasí s touto vládou

Reagovat
smazaný uživatel

Zboznuji jak se ty cizakovo ovecky vzdycky sami prihlasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nick super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Do legendy mu toho ještě hodně chybí!

Reagovat
Devil

Mozek

Reagovat
LokoLFC

chudinka

Reagovat
smazaný uživatel

když válel ve West hamu tak jsem si pral at prestoupi do AC ted bych ho tam nikdy nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

To víš že jo. Hlavně v současný situaci.

Reagovat
EmC

OT: Jágr

Reagovat
smazaný uživatel

aj Hossa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě aj Vrbata.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej začátek, jen tak dál

Reagovat
EmC

a Selanne taky neskutecny...zrovna tihle dva

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jsem měl strach, že se v těch jménech hovno vyznám St. Luis, Vrbata, Jágr, Selanne, M. Hossa....vždy se nic nezměnilo za těch 5-6 let

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on mal vzdycky ten svoj strategicky plan ukoncit to v tomto veku, nie?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy som tvrdil že demencia je boží dar.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si mal to stastie a bol si obdarovany

Reagovat
smazaný uživatel

Píše niekto s nickom DeJong

Reagovat
smazaný uživatel

Luuk, Siem...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nepochopim tie narazky na nick, ale čo čakat od "obdarovanych"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Ten moh hrát v X-Manech Magneta a ušetřili by na efektech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jaktože je prakticky neznámej, když toto umí?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemam rad pohled na Dzeka od zacatku

Reagovat
Bayern +

Vzdy lepsie, nez Balotelli. A s dvojicou Kun - Carlitos nemozete nastupovat stale.

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Na ihrisku je naprosto úžasný. Mať ho v tíme je jackpot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fajdax

až jackpot jo?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger will be offered a £30m deal to leave Arsenal and join Paris Saint-Germain this summer, with current PSG boss Carlo Ancelotti interested in succeeding Wenger at the Emirates. {Sunday Mirror}.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech tam ostanú obaja, do Arsrsenalu by som chcel Moyesa alebo De Boer-a

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci je to tym,ze skutocne chce viac pripravovat šance pre ostatních...ale na jeho pomery to je momentalne strelecka impotencia....ale páči sa mi stale tým svojim buldočím štýlom, žiadna lopta nie je stratená...

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Tevez has revealed that he intends to head back to Argentina in 2014, rather than pen a new contract at Manchester City.

Reagovat
niflheim

Zarobil dost.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

mat ho v time je jackpot

Reagovat
fajdax

Ten borec mě s tím jackpotem fakt dostal

Reagovat
vodka

už aby to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt ten kluk tak blbej, byl by fantastickej hrac

Reagovat
tulen

jeho by som rad videl spat vo west hame, sice, uz to je asi nerealne, ale miloval som ho u nas a jemu sa tam evidentne vzdy pacilo, teraz nam takyto utocnik presne chyba

Reagovat
Bayern +

Fantasticky hrac, ciste futbalovo je radost ho sledovat. V sezone 10/11 nebolo lepsieho utocnika na ostrovoch. Carlitos.

Reagovat
kiwwi

jedine Berba

Reagovat
Bayern +

Jedine Tevez. A rok predtym bol tiez genialny, Citizens tahal uplne sam, akurat Rooney s Drogbom mali golovo zivotne sezony.

Reagovat
kiwwi

Berba je genialny odkedy sa narodil

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Keby Rooney s Drogbom v 09/10 nenapraskali milion golov, jasne najlepsi opat Carlitos. A o tej genialite to plati aj u Teveza.

Reagovat
kiwwi

keby keby...

jasne, Tevez je hotovy nepochopeny genius

Reagovat
Bayern +

Pochopeny, pretoze mimo ihriska je taky aky je, o tom ale rec vobec nebola, vid zaciatok vlakna. Proste na zaklade hodnotenia Teveza na ihrisku je fantasticky, koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jenom Mario Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

teď nevim, jestli jsi tak dobrej šprýmař nebo zda rozumíš fotbalu asi tak jako jeptiška historii pornoprůmyslu :P

Reagovat
smazaný uživatel

to byla reakce na toho Tevéze

Reagovat
smazaný uživatel

PJ to má na hovno spravené.

Reagovat
Bayern +

Neviem, co je to sprymar, ale do prdele mozes ist aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

je to vtipkár, celkem pěkné slovo

Reagovat
vodka

šprýmař je beťár

Reagovat
smazaný uživatel

viťúz, kasažblnk, figliar, huncút, potmehúd, šibal, smieškar, smiechotár, špásovník, žartovník.

Reagovat
vodka

ty poslední 2 rostliny neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

človek sa snaží, 10 minút premýšľa nad synonymami a nakoniec smajlíkov zoberie vodka s takýmto suchým komentárom.

Reagovat
smazaný uživatel

*4 minúty

Reagovat
smazaný uživatel

Bola je i jeptiskou?

Reagovat
niflheim

Berba.

Reagovat
smazaný uživatel

BEEEEEEEEEEEERBAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rudi sraci jsou tak vtipni s tim Berbou.

Reagovat
vodka

stejně tak ty s Balotellim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nikde netvrdim, ze ted patri k nejlepsim. Ale potencial na to rozhodne ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak jsem rekl o SuperMariovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda by nebyla, p**a hnusná

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ji neukončil, kazišuk za*raný !!! zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz neni žádná legenda a nikdy nebyl...kvalitativně hráč, kterej má asi tak na zahřívání lavičky lepšího klubu PL...ale v takovym Blackburnu nebo Wiganu by šel určitě nahoru :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Tohle není ani tak směšné, jako spíš dementní..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si myslíš opak, tak jsi dement spíš ty...neřikám, že je to špatnej fotbalista...v porovnání s 95% hráčů v ČSR ligách je určitě výbornej...ale v porovnání s hvězdnejma útočníkama PL, nic extra...pokud mi někdo tvrdí, že Tevéz je kvalitnější než RvP, Rooney, Chicharito, Aguero, Džeko, Balotelli, Suaréz, Demba Ba...ale i třeba Owen (ten je za zenitem, ale na jeho předchozí činy se nezapomíná)...toho ani nemůžu brát vážně :D

Reagovat
smazaný uživatel

95% hráčov? To je niekto v ČSR na jeho úrovni alebo azda lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz je lepší než Chicharito, Džeko, Balotelli, Suárez, Demba a Owen. So zbytkom je na rovnako, možno o trochu horší. Som rád, že ma neberieš vážne.

Reagovat
Bayern +

Suareza by som kludne zaradil k Rooneymu, RvP, Aguerovi a Tevezovi.

Reagovat
smazaný uživatel

na to by musel byť prospešnejší tímu a prestať sa skúšať jasličky a iné kokotinky.

Reagovat
smazaný uživatel

*bez sa

Reagovat
SunFells

Reagovat
celeb

no ked si tam nemal s kym nahrat. Teraz s tym Sturridgom to vyzera byt pre LFC velmi slubne. Dvaja magori nasli spolocnu rec! ;)

Zvlastne, ze v City to nevychadza, mozno je tam tych magorov prilis.

Reagovat
smazaný uživatel

Nez Suarez opravdu ne. Suarez je nejlepsi utocnik v PL.

Reagovat
SunFells

Ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

momentalen po boku Van Persieho najlepší. Vie to uznať celá futbalová europa len zaslepení MUfani si musia dokazovať akí sú vtipní so svojimi chicaritmi a welbeckmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

V té objektivnosti si můžete podat ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je momentálen v PL lepší útočník ako Suarez a RVP?

Reagovat
SunFells

Nikdo není momentálně lepší než RvP. Suárez má formu, ale stejně jako dokáže být nezastavitelný, tak leckdy je spíš na škodu. Řadil by si s ním na stejnou úroveň Džeka, který podobně táhnul City i přes to málo co odehrál?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme boli neobjektívny tak povieme že RvP najlepší útočník v PL Rooney je najkomplexnejší útočník v PL a Chicharito najlepší žolík v PL

Reagovat
smazaný uživatel

a keby ste boli objektivny tak by si pvoedal, že si zaslepený

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zase Chicharito je určite najlepší žolík v PL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

".v porovnání s 95% hráčů v ČSR ligách..."

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, Tecl, Bakos a Kwak jsou lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

mas tam malo borcu z plzne

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, zapomnel jsem na Adamova.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tyhle hráče jsem nemyslel ;) ...mám na mysli hráče, kteří si za svůj život prošli i kluby, proti kterým teď nastupuje právě Tevéz...a hráče, kteří už mají nějaké zkušenosti...nicméně připouštím fakt, že třeba ten Tecl by mohl bejt za pár let vejš než Tevez...mimochodem, kdyby to byla taková legenda...asi by v argentinský repre nebylo minimálně 5 hráčů, kteří ho výrazně převyšují (a to jen z řad útočníků :P)

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, ale kdo je teda ted v tech 5% z ČSR lig?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

messi se 4x naklonoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s tim Teclem.

Reagovat
r.mrazik

Tecl vejs nez tevez...proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

zatím se mu povedl sotva půl rok

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a proto vyhrál v PL zlatou kopačku a před tim byl třikrát za sebou vyhlášen nejlepšim hráčem jižní ameriky A těch 5% je kdo? Horváth a Bakoš?

Reagovat
smazaný uživatel

"Zrovna tyhle hráče jsem nemyslel ;) "...když to napíšu jako reakci na jména, mezi nimiž je i to Bakošovo, tak to asi znamená, že Bakoše nemyslím...dobře, s 5% jsem to možná trochu přehnal...ale nechci tady nikoho vyjmenovávat (už to, že chce někdo porovnávat kvality Horvátha a Tevéze mi jde proti srsti, protože je to píčovina)...o ČSR ligu tady vůbec nejde...Tevéz neni ani z Evropy...měl jsem napsat spíše čeští a slovenští hráči ve světě...protože si uvědomuju, že tak před deseti lety, by bylo o poznání jednodušší určit lepší hráče (útočníky)...momentálně ČSR hráči nedosahují určitě takových kvalit, jako jejich předchůdci...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu uvěřit že tohle je vážná diskuze Kolik českejch útočníků se prosadilo v PL, nebo v nějaký top lize obecně? Baroš dejme tomu a to nehrál ani na podobný úrovni co Tévez. Tévez je právě naprosto geniální fotbalista s vynikající technikou, má neskutečnou výdrž, pokreje velkou polochu hřiště. Dokládá to i fakt, že si v nějakejch 19 letech naprosto podmanil Jižní Ameriku. Předloni vyhrál v PL zlatou kopačku. Loni když nastoupil, tak se výkon týmu zvedl, střílel góly, nahrával na ně, bojoval. Takhle kvalitní útočník v Čechách v moderní historii nikdy nebyla a nejspíš ani nikdy nebude. Jeho obraz v očích lidí sráží jenom to, že je to prostě imbecil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neee....třeba Honza Koller nikdy nedosahoval kvalit, jako Tevéz...vůbec ne :D a to, že nehrál v PL nic neznamená...PL taky neni nejlepší na světě a ani v Evropě (i když to je věc názoru)...Horst Siegl je oproti Tevézovi taky jelito :P Pavel Kuka je mnohem kvalitnější než nějaký argentinský šídlo ...sice jsem před chvílí řikal, že porovnávat záložníky s útočníky nelze...ale pokud ti jde o to, kdo z Čechů se "prosadil v PL"...tak tady je Vláďa Šmicer, kterej sice nehraje na stejnym postu, ale na hřištích to byl větší král než Tevéz...a to, že vyhrál s 21 góly krále střelců (navíc společně s Berbatovem)? A co je na tom? Třeba jeho spoluhráč Aguero dal v sezoně následující o 2 góly víc...

Reagovat
smazaný uživatel

"PL taky neni nejlepší na světě a ani v Evropě (i když to je věc názoru)"

Reagovat
smazaný uživatel

Nejatraktivnější možná, ale nejlepší rozhodně ne...jasně, PL je nejlepší, protože Čelzí vyhrála poslední ročník LM...hm...já to beru taky třeba podle anket IFFHS o nejkvalitnější ligu...něco mi řiká, že v posledních ročnících PL nedopadla zas tak dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Me spis pobavilo to, ze jusi napsal, ze neni nejlepsi liga na svete a v Evrope MOZNA taky ne. Tudiz by me zajimalo, kde ve svete mimo Evropu jsou teda ty superkvalitni ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Měl jsem na mysli hlavně PL, La Ligu a Serii A, poněvadž v Bundeslize přeci jen hráli obecně o dost horší hráči. Ano, Koller byl kromě Baroše jediný náš útočník v moderní historii, který snese srovnání s evropskou špičkou. Ale Tévez je prostě lepší.

2) Siegl i Kuka oproti Tévezovi opravdu jsou jelita

3) Agüero je podle mně ještě lepší než Tévez, ale oba v nejlepší formě patří mezi top 10 útočníků na světě, takže to neni tak uplně pointa

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem...to ocenění dostal naposledy někdy před sedmi lety nebo kdy...to je první věc...a druhá věc je, že tyto ankety jsou strašně subjektivní a také snadno zmanipulovatelný...stejně jako u Zlatýho míče pro českýho fotbalistu, stejně jako u Zlatýho míče pro světovýho fotbalistu...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by jako někdo zmanipulovával anketu, aby jí vyhrál 18ti letej polodementní Tévez?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že se dá snadno zmanipulovat, koho kdo napíše na lístek...mimo jiný je to posuzováno často pouze podle sympatií (co se týče některých "expertů"...neříkám všech, neříkám většiny)

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, určitě třikrát zmanipulovali hlasování o nejlepšího hráče JA jenom proto, aby to vyhrál zrovna Tévez

Reagovat
smazaný uživatel

succesful troll is succesful

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. V Argentíně je prej nedostatek DJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

100. pro Berbu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už som ti chcel napísať, ale toto je zrada.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

PODVOD!

Reagovat
Swarley

někteří hlasovali pro obě možnosti, celá soutěž je zmanipolovaná...chci znát jména všech, co se na tom podíleli ať můžou být po zásluze potrestáni...máme jejich jména? známe je? a pokud ne, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to iba Vader a ten bol vyľakaný, že si s ním za ten palec nebudem písať na fb. Mená nepoznám, voľby prebiehajú anonymne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

nenápadně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Tomu sa hovori aj vrchol zufalosti.

Reagovat
vodka

nebreč prosimtě...

Reagovat
Bayern +

Ja vazne nemusim, 16:12 pre krtkovu tortu.

Reagovat
vodka

a co? jestlis to nepochopil, že to bylo ze srandy, tak neni problém na mojí straně. A jestli myslíš, že mě nějak tankuje počet palců, tak je to dost smutné...

Reagovat
Bayern +

Smutne je to, ze si myslis, ze to ja myslim vazne. Preto ten obycajny smajl. Krutit ocami (a zrejme sa urazat) si zacal ty.

Reagovat
vodka

ok, nechme to, nemyslím si, že bych urážel, ale okej, vyznět to tak mohlo. já sem tu tvou větu spíš pochopil jako provokaci

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre krtkovu tortu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tebe aj tak neplati ani jeden hlas lebo nie si plnolety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Maresma

Nikdy sem neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak schvalne co bude mat viac palcov

Reagovat
smazaný uživatel

berba je mierny favorit, ale krtkova torta zacala lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

amount of mufans is too damn high... proti tomu sa nedá bojovať ani najsilnejšou zbraňou zvanou krtkova torta.

Reagovat
smazaný uživatel

njn Mufani si opalcujú aj riť ak bude treba..

Reagovat
smazaný uživatel

ak si to bude situacia vyzadovat, tak samozrejme, ze ano

Reagovat
fajdax

Reagovat
vodka

pokud to bude pěkný zadek, jako třeba tady http://www.pokertips.org/forums//picture.php?albumid=28&pictureid=285

Reagovat
Swarley

kdes vzal tuhle mou fotku?

Reagovat
smazaný uživatel

A odkud mate fotku moji stary?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tu takovy tri megatrapny tabory - Mufani, Juventini a Barcelonaci. S tim nic nenadelas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

berbova futbalova elegencia a flegmatickost ci elitarnost united laka volicov karla schawzenbergra, krtkova torta reprezentuje prosty lud a mobilizuje zemanovych ludi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom prípade som aj ja za Berbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej sociologickej názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Pff. Zrovna jsem chtěl dát palec krtkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

odháňaš mi voličov.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu nejde o teba, ale o krtkovu tortu

Reagovat
Chazy

Reagovat
fajdax

Myslím že je hotovo

Reagovat
Bayern +

Ja tu tortu nemusim, ale dal som len preto, aby mala viac.

Reagovat
smazaný uživatel

aj taketo komplikovane vnutorne pochody a pohnutky vedu ludi k volbe torty

Reagovat
Chazy

Menší zlo

Reagovat
Swarley

krtkův dort poráží Berbu...ale jo, to dost dobře vypovídá o kvalitě těchto diskuzí, kdy mám doopravdy občas ten pocit, že se tu bavím s kuchaři místo fotbalových nadšenců a znalců

Reagovat
Chazy

Nedělal tys taky redaktora na pl.cz?

Reagovat
Swarley

tys dal krtův dort a ne Berbu? wtf?

Reagovat
Chazy

Já ho mám fakt hrozně rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

u tebe bych zase čekal, že ho budeš chtít sníst z Berby

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je slizký.

Reagovat
Swarley

jak by řekl cristiano.K, jestli to ale umí s míčem jako s penisem....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm nikdy by ma nenapadlo že Berbatov bude bojovať s tortou.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary McAllister and Steven Gerrard are on Goals on Sunday now. Konečne poriadny hostia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze tak neurobil

Reagovat
scholes18

Reagovat
M0rb1D4S

Tak Djibril Cissé prej na hostování do Al-Gharafy

Reagovat
smazaný uživatel

ano, umime take cist clanky

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nespadnes z patra hlavnou na beton, tak to jeste neni tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně mám opravdu strach o Kuna . Je na něm vidět, že není psychicky vůbec v pohodě, ani se mu nedivím a lituju ho

Reagovat
Chazy

NFL OT: http://www.eurofotbal.cz/clanky/robbie-keane-prodlouzil-smlouvu-s-los-angeles-207230/

Tady budeme dneska bydlet na konferenční finále NFL. Nováčky zas přivítáme a všechno vysvětlíme, je to vlastně semifinále PO, takže další ideální příležitost na začátek sledování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

jako kdyby si ted měl někdo oddechnout ty zhovadilé argentinské hovado

Reagovat
smazaný uživatel

17:13, gratulacie krtkovej torte..snad vas nesklame

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dobrym prezidentem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez?

Borec musí hrát dál nejde mu to až tak dobře jako dříve, ale začal hrát jako hráč nikoli jako " sólo "

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele