Další články

West Ham udeřil kladivem a City zametli s United: 11. kolo Premier League v kostce

Více než sedmiměsíční neporazitelnost Liverpoolu napříč soutěžemi je minulostí. Reds se po oku lahodícím dramatu museli sklonit před West Hamem, s kterým na londýnském olympijském stadionu padli 2:3, a přepustili mu třetí místo v tabulce. Daniel Křetínský, o němž se spekuluje jako o budoucím spolumajiteli Hammers, si v ředitelské lóži vybral k sledování ideální zápas.

Premier League v kostce (30. kolo)

Tak přece se dají porazit. Až rozjeté Crystal Palace a v neskutečné formě hrající Sakho se Zahou dokázali vyhrát nad Chelsea a zase trošku zamotat boj o titul. No, zamotat, Conteho borci pořád vedou ligu o luxusních sedm bodů, maličké smítko pochybností však zaseto jest, a kdo ví, třeba se hned v týdnu dočkáme další zápletky. Tottenhamu se totiž příliš ztrácet nechce...

Premier League v kostce (9. kolo)

Ještě nikdy v historii Premier League nebyla špička po devíti kolech takhle vyrovnaná. Ani zdaleka. Mezi vedoucím Manchesterem City a pátým Tottenhamem je rozdíl jednoho jediného bodu, což je něco vskutku mimořádného - vždyť v tomto století byl v TOP 5 nejmenší rozestup v roce 2013, a to čtyřbodový. Historický moment způsobila pozoruhodná shoda výsledků na všech frontách...

Premier League v kostce (25. kolo)

Budu citovat Garyho Linekera: Je pětadvacáté kolo a my jsme v šoku, že lídr tabulky vyhrál zápas? Leicester City už dávno není jen kometka držící se krátce na nebi, než se zřítí dolů. Teď už na pětibodovém stupínku hrdě trůní na špičce Premier League. Na hřišti Manchesteru City potvrdili Foxes svoji úžasnou formu a zvítězili 3:1.

Fosterovo zranění je vážnější, mimo hru bude půl roku

West Bromwichi Albion v dnešním zápase na půdě Manchesteru City chyběl Ben Foster a nebylo to naposledy, kdy se jméno tohoto brankáře neobjevilo v nominaci Baggies. 31letý gólman má vážně zraněné koleno, včera se podrobil operaci a mimo hru po ní bude šest měsíců...

Pulisův režim je brutální, hodnotí brankář Foster

Brankářská jednička West Bromwiche Albion Ben Foster se nechal slyšet, že metody nového manažera Tonyho Pulise jsou "brutální". Nové postupy si však nemůže vynachválit a věří, že zpřísněný režim jemu i jeho spoluhráčům prospěje...

Anglickou reprezentaci nejspíš zasáhne omlazující uragán

Mladý uragán se nejspíš prožene anglickou reprezentací. Po nepovedeném mistrovství světa chystá italský lodivod Fabio Capello mnoho změn - týmu chce vylepšit vrásčitou tvář a přivést několik mladých a perspektivních hráčů. Proč? Kvalifikace o EURO 2012 se blíží.

Birmingham dotáhl příchod brankáře Fostera

Ben Foster se od příští sezony může těšit na to, že nebude sledovat zápasy anglické Premier League pouze z lavičky, případně z tribuny. Anglický brankář odchází z Manchesteru United, dnes odpoledne se stal novou posilou Birminghamu...

Foster jedná s Birminghamem, kluby se již na přestupu dohodly

Od příští sezóny bude mít možná Ben Foster nové angažmá. V Manchesteru United se nedokázal prosadit, a proto nyní vyjednává s Birminghamem City. Transferu by nemělo nic bránit, oba kluby jsou už totiž dohodnuty na přestupové sumě.

Ferguson: Foster je bez debat nejlepším anglickým brankářem

Brankář Ben Foster sice nedávno vyjádřil svou frustraci nad postavením v hierarchii brankářů Red Devils, manažer Manchesteru United Alex Ferguson ale dnes vyloučil, že by v gólman klub opustil.

Reprezentant Foster je se svou pozicí v Manchesteru nespokojený

Brankář Ben Foster sice odchytal poslední dva reprezentační zápasy, v Manchesteru United však dlouhodobě patří jen mezi náhradníky. Nyní sám přiznal, že je se svým současným postavením v klubu značně nespokojený.

Foster si chce vybojovat místo jedničky

Mladý gólman Ben Foster chce udělat všechno pro to, aby na Old Trafford zůstal v pozici prvního gólmana i po návratu veterána Edwina van der Sara, který se zotavuje po zranění.

Ferguson chválil Fostera. Pomohl mu iPod

Brankář Ben Foster se stal hrdinou nedělního finále Ligového poháru, když Manchesteru United pomohl chycenou penaltou v rozhodujícím rozstřelu k výhře nad Tottenhamem. Nebýt však iPodu pětadvacetiletého gólmana, možná by penalty tak úspěšně nedopadly.

Uzdravený Foster už pošilhává po reprezentaci

Sotva se Ben Foster vrátil po těžkém zranění kolena do branky, už nešetří ostrými prohlášeními. Brankář Manchesteru United by se v budoucnu rád stal anglickou reprezentační jedničkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele