Premier League v kostce (9. kolo)

26.10.2016, 02:09
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Ještě nikdy v historii Premier League nebyla špička po devíti kolech takhle vyrovnaná. Ani zdaleka. Mezi vedoucím Manchesterem City a pátým Tottenhamem je rozdíl jednoho jediného bodu, což je něco vskutku mimořádného - vždyť v tomto století byl v TOP 5 nejmenší rozestup v roce 2013, a to čtyřbodový. Historický moment způsobila pozoruhodná shoda výsledků na všech frontách...

Začalo to už v sobotu odpoledne, kdy měli Spurs na hřišti Bournemouthu co dělat, aby uhráli bezgólovou remízu. Totéž se dá říci o Arsenalu, který stejný výsledek utrpěl dokonce na domácí půdě s nováčkem z Middlesbrough. Ztratil i Manchester City, doma se Southamptonem - z lídrů tak uspěl pouze Liverpool (2:1 s WBA) a Chelsea, která ve fascinujícím duelu rozdrtila druhý manchesterský celek.

Právě cesta Manchesteru United na Stamford Bridge byla hlavní událostí devátého kola. Ne snad že by Red Devils na půdě Chelsea představovali nějaký zcela mimořádný zážitek, čert tkvěl v Josém Mourinhovi. Special One se poprvé v rámci PL vrátil "na místo činu" v jiných barvách a měl možnost zavzpomínat na tři tituly, které s Blues vybojoval. Inu, z Chelsea dokázal vymáčknout maximum i tentokrát...

Vše začal už Pedro a nejrychlejší gól v letošní sezóně, padl totiž už po třiceti vteřinách. Pak padl druhý, třetí, čtvrtý a Manchester United zažil nejhorší prohru od přesně 5 let starého debaklu 1:6 v městském derby s Man City. Milník zažil i Mourinho, jenž takovou potupu v Premier League ještě zkousnout nikdy nemusel; v kariéře pak vyšším rozdílem prohrál jen jedinkrát - s Realem Madrid proti Barceloně. Návrat "domů" mu skutečně zhořkl...
Zápas 9. kola: Chelsea vs. Manchester United

Měl to být další nudný duel, podobný tomu z Anfield Road, kdy José Mourinho vytasil brilantní defenzivní plán a ofenzivně vytříbený Liverpool nedokázal skórovat - teprve podruhé z posledních 22 utkání. Jenže tentokrát obrana United selhala už v první minutě a celý scénář se rozsypal. Trefili se ještě Cahill, Hazard, a dokonce i N’Golo Kanté, pročež Chelsea vyhrála jasně 4:0.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.
Gól 9. kola: Christian Fuchs

Na první gól v dresu Leicesteru čekal dlouho, ale vyplatilo se. Rakouský obránce Christian Fuchs skutečně není žádný kanonýr, v předchozích osmi sezónách nastřílel jenom deset ligových branek. Na tu premiérovou z Premier League však jen tak nezapomene. Odražený balón po rohovém kopu poslal ze vzduchu a prvním dotekem zpět na bránu a trefil se dokonale. Úžasný volej.



Zákrok 9. kola: Ben Foster

K bodům sice West Bromwichi nepomohl, Ben Foster si alespoň uzurpoval nejlepší zákrok kola. Proti Lovrenově hlavičce vytáhl výtečný zásah - navíc při něm použil pouze jednu ruku.



Hráč 9. kola: Xhedran Shaqiri

Jeho výkon možná trošku degraduje skutečnost, že ho předvedl proti überultra otřesnému Hullu, Xhedran Shaqiri byl však vskutku mimořádný. Už jen dva překrásné góly by mu tenhle status mohly snadno vynést - ale to nebylo všechno. Švýcarský reprezentant totiž kraloval i při přechodu do útoku, kdy na Arnautoviće či Allena posílal jeden skvostný balón za druhým.



Břídil 9. kola: Chris Smalling

Jistě, prohru United nezavinil pouze on. Ale aby měl coby stoper, kapitán a lídr obrany na triku všechny čtyři branky soupeře, to je skutečně bizarní. Už prvnímu gólu mohl snadno zabránit, kdyby místo zmateného pobíhání odpálil míč na tribunu. Jako plácnutý kladivem působil i při trefě Cahilla, kdy se nepochopitelně točil zády k odraženému míči z rohového kopu. Při třetím a čtvrtém zásahu se pak až příliš snadno nechal překonat v souboji jeden na jednoho.



Hvězdy 9. kola dle WhoScored.com

1. Xhedran Shaqiri (Stoke) - 9.54
- 2 góly, 5 klíčových přihrávek, 5 úspěšných průniků

2. Wilfried Zaha (Crystal Palace) - 9.37
- asistence, 5 klíčových přihrávek, 11 úspěšných průniků, 5 přerušených akcí soupeře

3. Eden Hazard (Chelsea) - 8.91
- gól, 5 úspěšných průniků, 2 přerušené akce soupeře, 85% úspěšnost přihrávek
Ideální sestava 9. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


O nejlepšího gólman kola se přetahovali i Courtois s Váldesem, ale o fous lepší byl Petr Čech, který měl s Middlesbrough překvapivě dost práce a hlavně dvojzákrokem proti Traorému a Negredovi Arsenalu zachránil alespoň bod.

Tutéž úlohu splnil na jedničku Jan Vertonghen, jenž v zápase s Bournemouthem neměl přemožitele. Působil jako skála a klíčově zblokoval i ránu Wilsona. K výborné defenzivní práci přidal nadstavbu Winston Reid, který si připsal třetí nominaci v řadě. Tentokrát totiž rozhodl zápas se Sunderlandem taky vítězným gólem v nastavení.

Pravý kraj obrany trošku nezvykle obsadil třetí stoper Chelsea César Azpilicueta, jemuž podobně jako ostatní kolegům dokonale sedí Conteho systém 3-4-3. Španěl skvěle vystupoval až do zálohy United a vyhrál 4 souboje. Levou stranu defenzivy pak zaujal Christian Fuchs. Ten ke stejnému počinu přidal i nádherný gól do sítě Crystal Palace.

Ideální sestava kola má tentokrát netradiční double pivot, který navíc mohl být posílen i o výtečného N’Gola Kantého. Přednost však dostal úžasný Harry Arter, jehož komplexní a neskutečně puntičkářský výkon proti Tottenhamu bil do očí. 7 vyhraných soubojů hovoří za vše. Ještě o jeden vítězný střet víc si připsal Oriol Romeu, muž zápasu v přetěžkém utkání Southamptonu na půdě Man City.

Nejlepším hráčem kola byl Xhedran Shaqiri, o jehož výkonu se dočtete výše. Výtečný duel však má za sebou i Eden Hazard, kterému se konečně povedlo navázat na povedené výkony ze začátku sezóny. Proti Manchesteru United byl nejlepší na hřišti, neustále terorizoval obranu Devils, navíc dal gól a další připravil výborně zahraným rohovým kopem.

Podobně skvělý byl i Philippe Coutinho, jeden z nejlepších hráčů dosavadního průběhu sezóny. V centru hry Liverpoolu opět kraloval, byť na papíře působil u levého kraje ofenzivy. Kromě vstřeleného gólu taky rozehrál akci před první trefou Reds. Na hrot pak musí Shinji Okazaki, a to i proto, že konkurence v útoku byla tenhle víkend prachbídná. Japonec si ovšem nesmírně bojovným výkonem a gólem k tomu nominaci rozhodně zasloužil.
Statistické okénko 9. kola

- Jack Wilshere konečně odehrál celých 90 minut, povedlo se mu to v zápase Bournemouthu proti Tottenhamu; dočkal se toho po dlouhých 771 dnech (posledně 13. září 2014)

- Xhedran Shaqiri vstřelil proti Hullu dva góly - oba zpoza šestnáctky; je tak vůbec prvním hráčem Potters, který to v historii Premier League dokázal

- nejprve 10 výher v řadě, ale pak 5 soutěžních zápasů bez vítězství; takhle dlouhou sérii musí Pep Guardiola zkousnout poprvé od března roku 2009

- že Sunderland prožívá hrůzný start do sezóny, to se už ví; porážka na hřišti West Hamu však znamená, že je to vůbec nejhorší začátek prvoligového ročníku v celé historii klubu!

- José Mourinho prohrál šokujících 13 ligových zápasů z posledních 27; na předchozích 13 přitom spotřeboval 135 klání
Nejvtipnější momenty 9. kola

1. Zmatený Jürgen



2. Krutý Eidur

3. Opičák Antonio


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (393)

Přidat komentář
fenixLFC

čert tkvěl v Josém Mourinhovi.....yup aj tak sa to da nazvat

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho obcoval s ďáblem?

Reagovat
fenixLFC

nie vazne...ked boa konkurencia v utoku tak marna, preco tam nie je firmino za 1+1?

Reagovat
Usty

Protože Firmino 1+1 nemá?

Reagovat
fenixLFC

mea culpa, ten druhy daval couts

Reagovat
cristiano.K.

Firmino svoje dvě šance zahodil. On prostě nikdy nebude tak golový jako Sturridge,což vyvažuje zase jinými atributy.

Reagovat
Whitemedia

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl?

Reagovat
Godwinson

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Home goals in 2016-17:

Newcastle United - 6 goals in 90 minutes.

Sunderland - 5 goals this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

wow, ešte by si to mohol porovnať s Prešovom

Reagovat
smazaný uživatel

Není důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

zalez do champu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

uz aby postupili naspat nech tu tieto debilne reakciu furt nie su

Reagovat
kiwwi

radsej dat 5 golov za 9 zapasov v PL jak 6 golov za 90 minut v champe

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěkná blbost

Reagovat
kiwwi

sorry ale stale sa tu snazis nejakym sposobom vytahovat nad sunderland, ale medzitym co oni hraju PL vy ste uz 2x zostupili

Reagovat
smazaný uživatel

je to jen vtipny a trochu sarkasticky porovnani soucasnych rozpolozeni obou klubu, to jen vy superfanousci nejlepsich klubu na svete mate potrebu se vytahovat a do nekonecna hadat o to, kterej klub je lepsi a rozciliovat se u toho

Reagovat
garruklol

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

a keby ti tak odpovedal fanusik Sunderlandu?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to jenom lízání si ran od fanoušků klubu, kterej domrdal loňskou sezónu ještě víc než obvykle.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
kissak

Reagovat
Nihilister

Reagovat
raduinho

Reagovat
salami

tak předně je tu řeč o součastnosti, a zatimco my sestavujeme zajímavý mužstvo pod dobrym trenerem a válcujeme champ, tak Sunderland..., samozřejmě bych byl radši, kdyby jsme byli v PL, ale za podmínek v jakejch je tam Sunderland nejspíš ne, každou sezonu uhaluzit díky silnýmu finiši, bez jakýhokoliv příslibu do budoucna? my jsme možná jako na houpačce, ale to je furt lepší, než ta pravidelná sunderlandská bída

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland nevyhrál utkání PL déle než Newcastle. Je listopad a my hrajem Champ...

Reagovat
salami

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

ale to jsou kecy......

Reagovat
kissak

vtipnej

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Jojo tým. Sunderland > Newcastle

Reagovat
Counter

Hlavně jak jste dali gól hned po rozehrávce, když si Preston ani nesáhl na míč, to byl luxus

https://twitter.com/mavara74/status/790969185555902464/video/1

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo s Ipswichem. S Prestonem to ale vypadalo celej zápas dost podobně.

Reagovat
Counter

Aha, ještě lepší

Reagovat
B3n

Chtěl jsem se Tě zeptat, co říkáš na Atsu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera podal parádní výkon. Pohyb, techniku a bojovnost má skvělou. Na můj vkus (zvlášť v porovnání s Ritchiem) je trochu moc sobecký, kdy často může posouvat na lépe postaveného spoluhráče, ale střílí i ze skoro beznadějných nebo hodně krkolomných pozic.

Do top křídla mu dle mě chybí lepší řešení finální přihrávky/střely + trochu zpřesnit centry, občas se hodně ukopne.

Reagovat
B3n

Super, dík.

Reagovat
salami

a hrál předevčírem nalevo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, čekal jsem, že se budou s Ritchiem střídat, ale nedělali to. Až po jeho vystřídání šel napravo a nalevo šel Ayoze. A hrál velmi dobře, ačkoli teda kdo nehrál, byl to hrozně jednostranný zápas. Dal tyč a břevno.

Reagovat
salami

míň času pro Gouffrana Ayoze i Atsu se hezky cpou do sestavy, to je jedině dobře, Gouffran šel letos nahoru a dost nás pomohl nastartovat, ale i tak budu jedině rád, když na jeho úkor budou hrát Atsu nebo Ayoze

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se trochu vytratil, ale jeho parádní góly pomohly nakopnout současný výkony. Po letošní sezoně odejde se ctí

Současný ideální sestava -

Darlow - Yedlin, Lascelles, Clark, Dummett - Ritchie, Shelvey, Hayden, Atsu - Ayoze - Gayle

Věkovej průměr kolem 24-25? Ideál

Reagovat
salami

sestava super, i když já bych preferoval v sestavě Anitu a stoperská dvojice podle mě nebude uplně na PL, minimálně rychlostně/pohybově by mohli mít tyhle dva trochu problémy, otázka je co bude s Mbembou, zatim to neni Rafův kůň, ale potenciál má velkej a Rafa mu určitě prostor dá, každopádně zatim fakt jenom příjemný starosti k dokonalosti chybí, aby ted začali ještě víc ztrácet naši konkurenti, abychom si udělali nějakej menší náskok, kdyby na nás přišla nějaká krize

Reagovat
B3n

Reagovat
salami

jinak, když už jsme u tý sobeckosti, tak mě docela překvapilo, že Ritchie nedal Mitrovičovi tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Ritchie mi přijde taky trochu jako cvok tim zápalem pro hru.

Mitro: “The fans are the reason I came to this great club,” “It’s unbelievable, especially when you score here.” “My heart is full for this club, I couldn’t be happier when I score goals for these fans and this club.”

Reagovat
cristiano.K.

Se stoperskou dvojicí Lucas-Klavan jsem počítal, že dostaneme gola. Lucas samozřejmě musel zavinit penaltu, asi tak 3x se ho pokusil trefit než to písknul a on po nejmenším kopnutí spadnul

Opět jsme si slepinčincem "vytřeli" prdel, jak herně, tak výsledkově. Sturridge má v téhle sezoně 93. minut / gol a to není ve formě. Zatímco ve formě hrající Firmino má přes 200. minut na gol. Zatím bych na základní sestavě nic neměnil, není důvod dokud to šlape. Pokud Sturridge odejde do zahraničí nemám s tím zas až takový problém, pokud posílíme jeho odchodem přímou konkurenci, tak budeme opět za debily a je úplně jedno, jak ta částka bude velká.

Wijnaldum včera nejlepší zápas za nás. Origi byl ve druhé půli fantastický. Ings ukázal ohromnou chut do fotbalu až na ty neproměněné šance to bylo dobré. Mignolet včera taky slušně. Jen k Lucasovi a Morenovi bych měl výtky.

Reagovat
jk

Vrabejkova reinkarnace?

Reagovat
smazaný uživatel

Ings byl spatny a krome chuti do fotbalu neukazal nic. Sturridge mozna ma 93 minut na gol, ale v lize nedal ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

odskakuje mu to, ale i tak se svojí dravostí dostal do dvou šancí. Je mi v podstatě jedno, kde skončí na základ u nás mít nikdy nebude, ale říct že byl špatný, to rozhodně ne.

Reagovat
tomasinho

No to byl, zazdil minimálnš dobré akce buď tím, že je pomalý, nebo svou dřevěností. Do Burnley nebo podobných s ním zpátky.

Reagovat
cristiano.K.

měl akorát dvě šance,které neproměnil o tom mluvím celou dobu. Tu jednu zazdil špatným prvním dotykem, u té druhé to měl těžké na zpracování a trefil prostor golmana. Pomalý není, dřevácký bohužel jo.

Reagovat
salami

doufám, že co nejdřív odejde, mně se ta jeho dravost líbí, navíc zas takovej dřevák to neni, ale potřebuje se do toho po zranění dostat a u vas k tomu příležitost mít nebude, přál bych mu nějakej tým ze středu tabulky WH, Stoke apod.

Reagovat
cristiano.K.

tak my se bavíme dřevácký na LFC. Na střed tabulky úplně v pohodě, ale ani tam by nebyl stálá jednička do útoku.

Reagovat
salami

já bych mu i celkem věřil na základ, třeba ve Stoke by mu to zrovna ted fakt sedlo, Diouf je nehoráznej palič a Wilfried nejspíš zapomněl během angažmá v City běhat, ale musel by se dostat do formy z Burnley, případně před zraněním u vás

Reagovat
tomasinho

Nechápu, jakl někdo může říct, že to bylo dobré. Však to je prostě klasický anglický kopáč, co v LFC nemá absolutně co dělat. A pokud je pravda, že za něj někdo nabízel 20 mega, jsme blázni, že jsme to nevzali.

Reagovat
Y.N.W.A

nj, ale 93 minut na gól je moc, protože se hraje jen 90

Reagovat
Azazelo RD

Za Fergusonových United by to byl ideál.

Reagovat
Miguel19

N'Golo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Rarášek

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Je až zázrak, že Soton dokáže držať krok po každoročnom výpredaji. Za posledné sezóny dostali cca 200 mil Eur na hráčoch + TV práva každý rok...šialené peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mezi výkopem a gólem se dotklo míče všech 11 hráčů týmu, aniž by půjčili míč soupeři .

https://twitter.com/EFL/status/790916839383658497

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
Pinturicchio

Parádní.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
FUnk

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale k cemu to je? Prijdou do PL a neporazi zas ani WBA

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
kissak

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

hah, kdybych raději pročítal celou diskuzi Bomba prostě, Rafa kouzlí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
Hokaido

Fotbal je stejně strašně jednoduchej sport...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté není v sestavě? To je dobrej vtípek

Reagovat
C-M@ster

Mně víc vadí, že není ani v nominaci na zlatej míč.

Reagovat
mesyas

co by tam taky dělal

Reagovat
Riviera Kid

Vsak neříká že by to měl vyhrát.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
risk je zisk

J.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
cristiano.K.

usty nemá hráče CFC rád

Reagovat
kvasha16

hajzel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. nebyl Jose v jiných barvách na Stamford Bridge v sezoně 09/10 s Interem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo by se rict, ze ma Inter skoro stejne barvy. Ale ano, mas pravdu.

Reagovat
C-M@ster

Lol, to je ta arogance pana Ustohala.

Byl na to upozorněn už u preview kola, ale místo aby to opravil, tak to ještě zopakuje...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-9-kola-343883/?forum=1#post8911906

Reagovat
Usty

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Harakan

Slušnej mindráček..

Reagovat
Kang & Kodos

überultra otřesný

Reagovat
r.mrazik

co tam vyvadel smalling je proste neskutecny...kazdopadne ten druhy gol bych mu za vinu nedaval...bohuzel to nemeni nic na tom,ze vsechny zbyle jdou za nim

Reagovat
risk je zisk

Sice mohl za ty góly, ale celkově hra United stala za houby. Třeba u Kanteho gólu to Pogba nedával a nechal ho v pohodě projít.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba necakal ze Chris je az taky kripel ze sa takto necha strapnit Kantem.

Reagovat
risk je zisk

Abych řekl pravdu, tak je to právě Pogba, kdo bude delat, nebo uz děla problém na hřišti i v kabině. Pac není možné, aby v jednom zápase zazářil, pak není vidět a takhle se to pořad opakuje. Jen chci napsat, Pogba ztrapnuje především sebe a Kante ho pěkně povodil ;).

Reagovat
TopinB

"Proč bych se snažil bránit, když mám za sebou obránce"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jasny...treba i jak pise Miguel niz,tak i u toho hazarda nebyl primo ten vinik,ale preci jen je stoper a takhle nechat projit hrace v souboji 1na1 je proste bida...takova stinohra...

Reagovat
Miguel19

Já třeba ani moc ten třetí. Tam se na Hazarda vysral Mata...

Reagovat
r.mrazik

jj,ale i tak mel smalling branit mnohem lepe a ne se takhle nechat vypichat z kroku

Reagovat
T44v3tt1

U toho třetího to byla částečně vina i Valencii, který se vytáhl s hráčem zbytečně do strany a odkryl tak prostor

Reagovat
fenixLFC

praveze by som mu za vinu skor daval ten druhy nez hazardov, ved tam neustrazil hraca ktorého mal mat

Reagovat
r.mrazik

tak preci jen pri tom rohu tam byla tec,ktera totalne zmenila smer letu mice...s tim nemuze udelat nic...smula

ale u hazarda ten souboj jednoduse nezvladl...hazard nemel rychlost a vykoupal ho na kroku...hrozny

Reagovat
Usty

Při tom druhým se ale Smalling točil zády k míči, když se odrazil. To je pro stopera nepřípustný...

Reagovat
r.mrazik

ale vzdyt to neni pravda...pokud by ten mic nezmenil pred nim smer,tak u nej byl prvni a hlavickoval by ho pryc...

Neville v tom videu rika hlouposti...vzdyt ten mic mu zmenil smer za jeho zada do protipohybu

Reagovat
B3n

No, souhlasím, že je v tom celkem smůla, ta teč to hodně ovlivnila, ale co mi příjde jako Smallingova chyba je to, že Cahilla tam prostě nechal samotnýho. Ten míč, nebýt té teče, by odkopával, tuším, Baily, kterej stál hned za ním a ještě byl poblíž Herrera. Smalling opustil svýho hráče a ještě než ten stihl zakončovat, Smalling už rozhazoval rukama.

Reagovat
r.mrazik

v case -2.06 to jde docela dobre videt...smalling jde jasne na mic podle drahy letu balonu a ten hrac pred nim to tecne za nej...ja jasny,ze to ma za zadama...Neville kecal kraviny,s tim nemohl nic delat...on sel po mici a ten zmenil smer...cahill mel stesti,mike smulu...tohle moc neovlivnis...

Reagovat
B3n

Jo, s tím souhlasím. To, že by se on sám otáčel k míči zády mi příjde taky jako blbost. Ale nemůžu se zbavit dojmu, že měl zůstat se svým hráčem. Jak říkám, je to dost smolný, ale na ten míč tam byli tři hráči, vč. Smallinga, ale na Cahilla tam nebyl nikdo a to byl prostě Smallingův hráč.

Reagovat
r.mrazik

jasny...je otazka,zda ma branici hrac sledovat a hrat mic,nebo stat porad u sveho hrace...osobne bych to tipoval na hrani mice,nez stat jen u sveho hrace...

ze zustal cahill sam byla otazka te tece...coz je vzdy smolny...cahill mel stesti,ze se na ten roh vysral...

Reagovat
B3n

Tak Cahill to zavíral na zadní, to si nemyslím, že by se na to zrovna nějak vysral. A jak říkáš, nevím přesně, jak to maj nacvičený, co maj za instrukce apod. Ale jsem si jistej, že bránících hráčů tam bylo víc, dokonce rovnej dvojnásobek, tudíž logicky bych řekl, že "půlka" si pobere hráče a druhá "půlka" prostor, resp. balon, ne ? Smalling měl od začátku jasně bránit Cahilla, kterej zakončoval sám. Jasně, teč to ovlivnila a to je smůla, ale že je borec na malým vápně sám a okolo sebe 2 metry nikoho už smůla není. A tím, že si je rozebírali osobně před rozehráním rohu, tak je viník, imho, celkem jasnej.

Reagovat
r.mrazik

koukam na to dokola a porad tam vidim,ze cahill tam vyplaval sam jen diky te blbe teci,bez ktere by to smalling odpalil do kelu...davat mu to za chybu mi prijde spatny...

mas roh,sledujes mic a svyho hrace...vidis,ze ten mic budes mit driv a chces ho odkopnout...smolnou teci hrace pred tebou se dostane ten mic za tebe...fakt nevim,proc by to mela byt mikovo chyba...proste gol blbec...

Reagovat
B3n

Jasně, svým způsobem to je gól blbec, celkem smolnej. Ale Cahill tam vyplaval sám, protože ho Smalling měl za sebou, tzn. neodvedl svou práci, když ho měl bránit osobně. Kdyby na něm byl nalepenej tak, jak má být, tak žádná teč na světě ho neodsune na dva metry daleko od svýho osobního strážce. Možná i tak by se , díky té teči, dostal k zakončení, v tomhle hraje roli ta smůla, ale rozhodně by to zakončení měl těžší. Na druhou stranu, nebýt té teče a Smalling být u svýho hráče, tak ten balon v klidu odkopává Baily.

Jak říkám, smůla tady sehrála svou roli a ani nechci říct, že za to stoprocentně může Smalling, ale prostě když je tam osobní obrana a hráč zakončuje sám, dva metry okolo sebe nikoho, tak je jasný, že osobní obrana selhala. A když je to osobní, tak hned vidíš, kdo v ní selhal.

Reagovat
r.mrazik

jasny...ja tohle beru...

jen si nemyslim,ze to je spravny posuzovani a hrac by mel u sveho hrace stat prikovanej porad jak sloup,kdyz vidi,ze muze ten mic dostat pryc...mel by se hrat prvne mic a to mike chtel...ta tec byla debilni...

asi bych to uzavrel...osobne bych mu tenhle gol za vinu nedaval a Nevillovo placani o tom,jak se mike otaci mi prijde totalne mimo...asi pozustatek vedomosti z Valencie...

Reagovat
B3n

Jo, to, že by se snad schválně otáčel zády, je hloupost. Já to i chápu, že chtěl odehrát balon, ke kterýmu měl blízko, nebýt té smolné teče. Ale k tomu měli blízko dva další hráči, kdežto on šel do rizika tím, že opustil toho, koho měl bránit, nehledě na to, že už moment předtím ho měl za zády. Celkem dost smolný, no. Řekl bych, že je to chyba, která se stala z dobrýho úmyslu, víceméně.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

to je fakt vykon ktory sa len tak nevidi...v hlasovani fanusikov dostal znamku 2.3

Reagovat
smazaný uživatel

z?

Reagovat
kiwwi

10

Reagovat
fff

Mamadou Sakho does not exist in the eyes of Jurgen Klopp and will leave Liverpool this winter. #lfc (@lequipe)

Reagovat
avicii

nema cenu ho drzat, snad ale pride stoper miesto neho... Tah, Sule, Toprak...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

OT:

Zdravim priatelia. Viete mi niekto odporucit kvalitny hotel v Prahe, najlepsie blizko centra alebo metra

Reagovat
smazaný uživatel

Prijed, ubytuju te a budeš to mít i se snídaní. Fanouškové Arsenalu jsou vždy vítaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo to není špatný nápad. Asi vyndám ze sklepa brambory.

Reagovat
Nikikrew

zabezpecis mi konfort ako 4hviezdickove hotely?

Reagovat
SunFells

i masáž se šťastným koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

komfort ne, ale mám tu chlast, který ani ve 4hvezdickovych nemaji

Reagovat
Swarley

to je nějaká pálenka z rašelin, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ok, ve tři jsem v Praze, šálu Arsenalu snad nějak seženu

Reagovat
Nikikrew

zradca...

Reagovat
Swarley

já byl i na sraze fandů Arsenalu...nevím, proč takové šílenosti dělali v mé oblíbené hospodě...ale tak jsem si dal pivko, zazpíval s něma, že je Nasri cunt a šel jsem domů...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
oddy

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Kazdy rok leto a zima sa usporiadava z gunners.cz zraz fanusikov Arsenalu. Najprv sa zahra futbal a potom sa ide chlastat a zit az do mrtva.

Reagovat
Swarley

ono to bylo v Olomouci a je to už dávno, takže to asi nebyl nějaký oficiální sraz...ale jako bylo úplně plno a byl to tam samej dres Arsenalu...hráli právě zrovna proti City...

Reagovat
afc

V Olomouci casto byva zimny halovy turnaj,takze je dost mozne,ze to bol ten zimny oficialny zraz.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Swarley

ten klub už nefunguje, respektive je tam něco jiného, takže tohle muselo být ono...a ten počet by taky tak seděl...každopádně já si pivo platil, i když jsem byl škodná a měl jsem tam nevhodnou mikinu, kterou se mi povedlo po vstupu schovat...

Reagovat
afc

a 10.12 je opat zimny zraz v Olomouci takze urcite sa po turnaji pojde do nejakej krcmy chlastat.

Reagovat
Swarley

tak třeba budu mít zase štěstí

ale jako vypadalo to tam na povedenou akci, hromada lidí, super atmosféra

Reagovat
afc

Ja som bol iba na letnych zrazoch a je to proste fajn,ked pokecas a spoznas novych ludi s ktorymi si mas co povedat a este sa s nimi aj opijes

Reagovat
PP

ty jo.. že bych přišel? Jsme v Olmiku druhým rokem a i když teda těžké vystřízlivění po Praze, tak si pomalu zvykáme..

Reagovat
Swarley

to teda nevím, jak zrovna tady na Moravě chceš vystřízlivět...

Reagovat
PP

děckem..

Reagovat
Swarley

...pokud jsi žena..

Reagovat
PP

a je to venku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

alternativou je dres Ruuda

Reagovat
Swarley

kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

no já už svuj nemam (sezona 02/03), ale počítám, že ty jich pár mít budeš

Reagovat
Swarley

ty jo, no snad bych ten dres vůbec ještě někde našel...

(napsal a podíval se spokojeně na dres, zasklený na stropě nad postelí...)

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kily

na stará kolena posun od Mourinha k Wengerovi

Reagovat
Swarley

když už jsme ten stejný ročník...

Reagovat
samson192

Wenger tiež maľoval v jaskyniach na steny?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
alcantara

Booking?

Reagovat
tony223

hotel Raffaello

Reagovat
Godwinson

Hotel Praha

Reagovat
PP

pokud to máš proplacené od zaměstnavatele tak teda hotel, jinak nejlepší airbnb.cz.

Jinak v centru je slušný je Ibis na Andělu..

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri

Reagovat
nani92

ked už nie v zostave, tak aspoň v minicenách hráč United

Reagovat
smazaný uživatel

s tím určitě vyhrajete titul popř. kvalifikaci do poháru, no

Reagovat
C-M@ster

OT:

Řešilo se tu nějak, jak se borec pár týdnů zpátky vloupal na stadion West Hamu a natočil, jak si tam chodí po střeše a tak?

https://www.youtube.com/watch?v=5Q5lvhwpHDw

V té době měl 5 tisíc odběratelů a teď už má skoro 500 tisíc.

Musím říct, že jeho channel celkově je super a je to úplně jiná liga než čeští YouTubeři. Ví někdo o někom, kdo by něco obdobné zajímavého dělal u nás?

Reagovat
mistr129

TVTwixx

Reagovat
teenz

To jsou kundy, celkově u nás jsou to z 99% kundy. Prostě kundy.

Reagovat
Nihilister

Celkové kdokoliv kdo se ukazuje ať už na netu nebo v tv v Česku je kunda .

Reagovat
widlak

Celkově kdokoliv se potřebuje ukazovat na netu je kunda. Kromě pornohereček. Ale ty zas ukazujou svoje kundy, takže to vyjde nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nihilister

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
naheCZ

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

mě serou i tyhle cizí, ale ty na mě aspoň nečuměj na každý stránce co otevřu jediné co jsem s nadšením shlédl byla série Debilních keců

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze ho zavrou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navod pre teroristov ako jednoducho sa da dostat na stadion a niekde tam ukrit bombu.

Reagovat
kiwwi

*ukryt

Reagovat
smazaný uživatel

hh nj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Tak loni se ukazalo, ze v Anglii nenajdou ani bomby, které si sami schovali...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo myslíte, že získá cenu hráče měsíce?

Reagovat
risk je zisk

Mozna Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante

Reagovat
PP

ať je tady prča - Theo!

Reagovat
Usty

Záleží na posledním kole, ale zatím by si o zasloužili Reid, Allen, Kanté nebo Moses...

Reagovat
Steven666

medzi trénermi asi vedie Conte, má nejakého konkurenta?

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in peace, pikachu.

http://imgur.com/a/0zJV3

Reagovat
smazaný uživatel

Proc dostal ban?

Reagovat
Kily

aby tady smrděl jenom pod jedním nickem a ne po dvěma

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
patas92

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Měl jsem našlápnuto na nezvladače měsíce.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Což by bylo jednodušší, kdybys mi nedal ban i na něj, že ano. Celkově mi přijde, že zbytečně rýpeš do vosího hnízda, nějaké bany by mě nezastavily, kdybych chtěl.

Reagovat
Kily

těmihle výhrůžkami se tu už oháněla spousta jiných, po nichž se následně strašně rychle slehla diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu tě ujistit, že moje karty by přebily tvoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

už jen kolem dvou set těch základních pokémonů

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Reagovat
alcantara

Jeden mewtwo a si vybaveny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Máš podepsanou kartičku Jagra?

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
Swarley

nejdřív udělej ale sbírku

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
Azazelo RD

Protože Kily nedostal žádnou cenu za celou dobu.

Reagovat
patas92

Nebo měl být příštím kokotkem

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli nemel, tak ted uz by byl

Reagovat
Kang & Kodos

Přímo zlatej hattrick (kokotko, omezeneč, nezvládač)

Reagovat
mistr129
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu timhle dost mozna ukradli quadruple kubajsovi

Reagovat
andrew96

Ten ještě bude mít spoustu příležitostí.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Diego2

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

Reagovat
PP

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dost dobry dovod

Reagovat
Godwinson

Konečně

Reagovat
afc

Konecne sa aspon vecer moze najebat alebo si aspon dobre zajebat.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

#prayforpikachu

Reagovat
smazaný uživatel

#jesuispikachu

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

břídil kola jasně blind, první gól totálně posral, v zápase prohrával souboje, které vedly ke g=olu, marný na míči, pedro si ho neskutečně vodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Cela obrana United jsou k smichu proti velkym tymum.

Reagovat
EXoRcIsT

skor Blind Smalling Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

pogbu omlouvá to, že ho to sere a snaží, leč byl marný

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Maresma

Jak to včera vypadalo? Nejvíc mě zajmá jak hrál Grujic, Ejaria a TAA.. dííík

Reagovat
smazaný uživatel

Grujic dobre odebira balony takovej horsi lallana, nenabeha toho tolik ale je hodne inteligentni hlavne pri napadani stejne jako adam... navic hral 10 tak ze mimo post cili dobrej vykon. Ejaria prvni pulo nic moc ve druhe se zlepsil ale hral kridlo tak ze taky mimo post nebyt zraneni origiho asi zapas nedohraje ale je to velkej talent. Arnold skvely od 25. Hral se zlutou ale vubev ho to neovlivnilo hral vyborne ma skvely pohyb mam z nej radost. Jinak stewart taky famozni vykon tensi ten stred umi neskutecne pohlidat...

Reagovat
Lacko_Boh

rajner ma letenky za 2€ tak nesed doma

Reagovat
smazaný uživatel

kam se chystáš?

mě sere, že z Brna do Norimberka nebo Berlína to taky něco málo stojí

Reagovat
Mateo16

Jediné na hovno je sa stoho nedá urobiť eurovikend a spiatočné letenky sú na cca tyzden

Reagovat
SunFells

Hm, hotely nezlevnily. Vidím to na selfie v Bruselu a dom.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se věci po mnoha mnoha letech konečně začaly vracet do normálu?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp on the kop

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by vsem vypalil rybnik a vyhral titul

Reagovat
Svatej

Haní se tu Smalling,ale u třetího gólů běžel Valencia až někam ke stridackam a byl to právě on, kdo ten zápas definitivně zabil. Každopádně krásný kolo, tenhle ročník je skvost

Reagovat
smazaný uživatel

zápas byl zabitý už v 30. sekundě, když blind posrak offside trap a byl 5m za celou linií a ještě pedra nechal za sebou, když ví, že je pomalý šnek

Reagovat
Svatej

To spíš jen zabilo původní plán. Pokud José za ty prachy, co bere a s tím týmem, co má, spoléhá jen na jeden plan, tak budou následky daleko horší než jeden zpackanej zapas..

Reagovat
B3n

Nehledě na to, že to není jen Blindova chyba, ale zase souhra víc chyb. A Mourinho na vývoj zápasu o poločase reagoval, to, že by měl jenom jeden plán, mi nepříjde pravděpodobný.

Reagovat
B3n

Tak třetí určitě není Smallingův, i když to taky mohl asi řešit líp. Tam Hazarda vůbec nezachytil Mata hlavně a Valencia měl, podle mě, být blíž u stoperů. Na místo toho předvídal přihrávku do strany, kde měl svýho hráče, ale v míň nebezpečné pozici, než byl Hazard, tudíž bych asi očekával, že vypomůže stoperům.

Reagovat
Svatej

pokud se nepletu, tak v Mourinhove systému hrají všichni 4 obránci přímo vedle sebe na hranici vapna a bránění prostoru, kde se obvykle centruje, mají na starost stinovanim zaloznici. Valencia tak nechal obrovskej prostor v dost citlivým místě a to, že to následně nezvladnul ani uhasit Smalling je věc druhá no.

Reagovat
B3n

Celkem souhlas Ale Hazard zatáhl míč po levé straně, kde ho bránil Valencia a přišel mu pomoct Mata. Pak se zastavil, jak to rád dělá a v ten moment Valencia přebíral, tuším Alonsa, kterej přišel Hazarda overlapnout a Hazard byl tím pádem 1v1 s Matou. Tady by si to asi měli obránci přebrat naopak s tím, že větší nebezpečí hrozí od Hazarda, než Alonsa, tudíž asi ten lepší z těch dvou "obránců" by měl vzít toho nebezpečnějšího. No, je to naopak a Mata brání Hazarda, kterej přihraje zpátky na Kantého a už si hledá prostor za Matou, kterej na to vůbec nereaguje (pravděpodobně předpokládá, že na to reaguje Valencia) a až pak se snaži přerušit skluzem přihrávku od Matiče, což se nepovede. V ten moment je to ve vápně 1v1 Hazard vs. Smalling, tam to jde jen těžko vyčítat Smallingovi, že to prohraje, ale přece jen asi měl spíš u Hazarda předpokládat pohyb dovnitř hřiště, než naopak, ale jak říkám, tady mu to rozhodně vyčíst nejde.

Reagovat
kiwwi

jasne ze ide...namoze ta na metri zo stoja takto hrac vykupat bez toho aby si tu strelu aspon zblokoval...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, Ronaldinho takhle pravidelně koupal každý týden obránce v la lize

útočící hráč má vždy výhodu, protože obránce je o myšlenku pozadu, ale kiwwinho by to s přehledem odbránil ve vápně

Reagovat
B3n

No, vzhledem k tomu, že proti Tobě stojí Hazard...1v1, ve vápně... Jak říkám, asi měl očekávat kličku dovntř, ale i tak... Chyba se prostě stala jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vsetko je vacsinou nejaky subor chyb, vsetko sa da/dalo urobit lepsie, ale toto je proste top stoper ktory ostal stat a cumiet jak bager na tvrdu hlinu...takychto situacii maju stoperi na riesenie spustu

Smallingov si mozno aj odskakal chyby druhych, ale jednoducho mu hrubo nevysiel zapas po individualnej stranke, neviem co sa tu viac chce riesit, sak to nie je koniec sveta a ani ho nikto nezatracuje

Reagovat
B3n

Souhlas. Ale z těch 4 branek, ve kterých byl ve všech namočnej, bych mu tuhle vyčítal nejmíň. Každopádně, jak říkáš, není to konec světa, další špíl může mít zase výbornej. Rozhodně je to kvalitní hráč, ale tenhle zápas mu nevyšel.

Reagovat
vitasrp

Obecně to je pravda, v těch velkých zápasech totiž Mourinho obvykle chce, aby mezi krajním bekem a stoperem bylo jen pár metrů místa, tudíž hrají na úzkém bloku, zatímco kraje hřiště pokrývají křídelní hráči (proto hráli ti krajní záložníci v duelech s Liverpoolem a s náma tak hluboko).

V druhý půli ale změnil rozestavení i tenhle mechanismus, jelikož přešel na 4-4-2 a krajní záložníci hráli v daleko vyšším defenzivním postavení. K hráči ke kraji hřiště pak teda vystupoval normálně krajní bek, zatímco prostor mezi ním a stoperem měl pozičně vyplnit střední záložník (tohle zase týmy Mourinha dělají kvůli tomu, že chtějí mít při centru početní převahu na zadní tyči).

V týhle konkrétní situaci to ale Valencia udělal hodně špatně - zatímco přihrávka od Edena směřovala do středu hřiště, on vyběhl k hráči na kraji, aby nad ním měl případně lepší kontrolu. Jenže to tak nějak odporuje zásadám zónovýmu bránění, v týhle situaci by se rozhodně neměl pohybovat v opačném směru, než v jakém putuje míč. Tím v podstatě otevřel obrovskou díru mezi ním a stoperem, což byla podle mě ta zásadní chyba.

Reagovat
B3n

Reagovat
Svatej

Ty změny na 4-4-2 jsem si ani nevsimnul, pro mě to představuje na obrazovce asi 10 pixelů a až takhle si toho všimnout nedovedu, díky za rozbor a postreh

Reagovat
Hokaido

Zlatan Ibrahimovic has missed more clear-cut chances than any other PL player this season, according to Opta.

Já vám to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem říkal, že nebude stíhat

Reagovat
kiwwi

to ze spali tutovku znamena, ze nestiha?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. Kdyby na ni mel dost casu, tak ji promeni.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt tak nezvládáte, že berete všechno vážně? ježiš...

Reagovat
nani92

EF ma naučil, že tu sa už môže fakt hocičo mysleiť vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny sracky tady siris. Co se jako snazis sdelit v tomhle vlakne? Budto druhy prispevek nemyslis vazne a delas ze sebe hlupaka tim prvnim, nebo ho myslis vazne a delas ze sebe jeste vetsiho hlupaka tim druhym. Vystup je stejny, at uz tu druhou picovinu myslis vazne nebo ne.

Reagovat
kiwwi

alebo napisal v prvom sracku, potom si to uvedomil a teraz sa to snazi zahrat na srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o tom pisu v "prvni moznosti".

Reagovat
smazaný uživatel

Jste podrážděný jak vosy.

Zajímalo by mě, jak vaše mozky chápou tohohle smajlíka - - nebo jste se ho rozhodli ignorovat? Druhej příspěvek už je jen absurdní reakce na absurdní dotaz kiwwiho, kterej zavětřil, že by tu někdo mohl mluvit ošklivě o hráčích MU.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokracuj, vysvetli mi, jak cervenej smajlik udela ze sracky smysluplnej prispevek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty Ovčáček? Jinej než tvuj názor = sračka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses tu demagog, tak nekopej kolem, lemple. Tvuj nazor je, ze nestihani souvisi s nepromenovanim sanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal jsi od šéfa na zadek, že se tu máš potřebu hádat a tahat to do osobní roviny?

Muj názor při přestupu Zlatana byl ten, že nebude stíhat PL. Nic víc ten příspěvek neříká. Nějakou souvislost s proměnováním šancí si tam domýšlíte akorát vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prispevek ji jasne implikuje. A ne, od nikoho jsem na zadek nedostal, nejsem lempl.

Reagovat
Swarley

to musíš být lempl, abys mohl dostat na zadek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani masochista nejsem.

Reagovat
Swarley

proč hned masochista

Reagovat
salami

počkej, ty chceš říct, že to vliv nemá? samozřejmě že má, at už to bereš z pohledu rychlosti, prostě máš mín času na zpracováání apod. nebo z pohledu fyzičky, unavený nohy prostě nejsou tak přesný jako ty čerstvý, to se podle mě dá popřít jenom těžko, jasně je spousta šancí, kde to roli nehraje, třeba když mu na hlavu přistane balon, ale rozhodně se spojitost mezi neproměnováním a nestíháním dá najít

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Jose si vyšlápl na Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

...na Pepa, ktorý hral s náhradníkmi / béčkom.

Reagovat
smazaný uživatel

... to je snad jeho volba koho postaví a koho ne měli stejně dnů volno dokonce o pár hodin více mělo City na odpočinek... přijde mi tvůj argument naprosto směšný, asi za to může čukotka, která ti vypadla tak tu nebreč

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Coutinho10

tak koho chcete v dalsim kole ? ja bych asi nejvic bral Leeds ...ale hlavne at hrajem zase doma

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm.. celkem si to odhadl

Reagovat
Coutinho10

jojo..presne jak sem si pral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
Edgewalker

Neboj, však už se chlapci na stadion jen tak nepodívají.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

FACT: Arsene Wenger has won the same amount of games in his last 8 matches...as Jose Mourinho has in his last 41.

Reagovat
Hokaido

Ani to nebudu kontrolovat a napíšu, že to není pravda.

Tohle snad po prvním přečtení musí dojít každýmu, kdo alespoň trochu sleduje fotbal.

Reagovat
kiwwi

ale je to po anglicky a je pred tym FACT, to predsa musi byt pravda

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, mne to práve tak akurát sedelo.

Reagovat
B3n

Reagovat
samson192

Reagovat
lofin9

Specialist in failure

Reagovat
samson192

Reagovat
SunFells

Říká třikrát vyhozený kokot.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele