Další články

Fantiš prodloužil smlouvu se Zlínem

Útočník Antonín Fantiš prodloužil o dva roky smlouvu ve Zlíně, kterému pomohl v uplynulé sezoně k záchraně v nejvyšší soutěži. Dvanáctý celek první ligy to uvedl na klubovém webu.

Fantiš nemohl pochopit, proč sudí Petřík odpískal pro Karvinou penaltu

Zlínský obránce či záložník Antonín Fantiš v utkání proti Karviné nepochopil výrok rozhodčího Jana Petříka. Po Fantišově kontaktu s bývalým spoluhráčem Lukášem Bartošákem odpískal Petřík pro hosty pokutový kop, aniž by si šel situaci prohlédnout na video. Penaltu proměnil v 67. minutě Michal Papadopulos, který rozhodl o výhře Slezanů 2:1.

Fantiše potěšil zisk tří bodů s Brnem, ale také fandící hlediště

Gól Antonína Fantiše ve 23. minutě zápasu s Brnem odstartoval cestu "Ševců" ke třem bodům a k prvnímu vítězství v sezoně před domácím publikem. Skóre zápasu s Brnem se pak zastavilo na poměru 3:1 a zlínský střelec tak byl spokojen nejen s bodovým ziskem, ale i s fotbalovou atmosférou na stadionu, kam přišly necelé tři tisícovky diváků.

Fantiš v závěru podzimu vystřílel Zlínu klidnější přestávku

Až v úplném závěru podzimní části ligy se zlínský ofenzivní hráč Antonín Fantiš mohl radovat z ligových gólů ve dresu Fastavu. Před týdnem v Teplicích jeho trefa k bodům ještě nevedla, ale v dnešním utkání s Opavou se postaral o oba góly svého týmu a zajistil tak domácím nejen tři body, ale i klidnější zimní přestávku.

Fantiš se vrací z Příbrami do Zlína

Antonín Fantiš se po necelých dvou letech vrací do Zlína. Sedmadvacetiletý útočník přestoupil z Příbrami a ve staronovém působišti podepsal tříletou smlouvu. "Ševci" o tom informovali na svém webu.

Fantiš: Říkali jsme si, že budeme jezdit, dokud nezdechneme

Jeden gól vstřelil, další mu nebyl uznán, spoustu míčů vybojoval. Kapitán příbramských fotbalistů Antonín Fantiš byl jedním z hlavních tahounů svého týmu při vítězství 3:1 v předehrávce 27. ligového kola proti Opavě. Středočeský celek je podle něj schopen podávat podobné výkony opakovaně, ale musí hrát se stejným nasazením i zápasy na soupeřově půdě.

Fantiš věřil, že Příbram utne sérii bez výhry právě na Dukle

Záložník Antonín Fantiš věřil, že příbramští hráči ukončí sedmizápasové čekání na prvoligovou výhru právě na hřišti pražské Dukly. Šestadvacetiletý ofenzivní univerzál se pod výsledek 2:1, který nováčka posunul do klidnějších míst tabulky, podepsal vítěznou brankou ze 77. minuty.

Fantiš dostal šanci v útoku a hned sahal po hattricku

Posledních pět let se bývalý velký talent českého fotbalu Antonín Fantiš spíše trápil a marně čekal na góly. Dokonce zvažoval konec kariéry. V Příbrami ale znovu našel sám sebe a dnes se v duelu 10. kola nejvyšší soutěže odvděčil za šanci dvěma góly, kterými zařídil výhru 3:0 nad Mladou Boleslaví. V jediném utkání tak dal více branek než za předchozích 63 ligových zápasů.

Příbram získala natrvalo Průchu s Fantišem

Příbram získala natrvalo dva hráče, kteří v uplynulé sezoně U Litavky hostovali. Do týmu nováčka nejvyšší soutěže přestoupili záložníci Petr Průcha z Plzně a Antonín Fantiš ze Zlína.

Zlín získal z Jablonce natrvalo Vukadinoviče a Fantiše

Zlín získal z Jablonce natrvalo záložníky Antonína Fantiše a Srba Vukadina Vukadinoviče. Oba už v týmu nováčka první ligy hostovali a nyní do moravského klubu přestoupili.

Jablonec získá do ofenzivy Fantiše a Oklešťka

Jablonec posílí ofenzivní hráči Antonín Fantiš z Ostravy a Tomáš Okleštěk, který na podzim nastupoval v dresu nováčka ze Znojma. V kádru severočeského celku by měli zacelit místa po Karlu Pitákovi a Janu Vošahlíkovi, kteří míří do pražské Slavie. Klub to potvrdil na svém webu.

Baník opustí Engelmann a Rolinc, na odchodu je i Fantiš

Nejlepší podzimní střelec Ostravy Vojtěch Engelmann se na zimní přípravu vrací do Dukly Praha. Olomouc si z hostování na Bazalech stáhla útočníka Jakuba Rolince a Baník v zimní přestávce s velkou pravděpodobností přijde i o Antonína Fantiše, který by měl přestoupit do Jablonce.

Fantiš věří, že Ostravě bude bod s Duklou stačit k záchraně

Antonín Fantiš věří, že bod z včerejšího zápasu s Duklou (2:2), bude Baníku stačit k záchraně v nejvyšší soutěži. Věří totiž, že jejich nejvážnější konkurent Hradec Králové v závěrečných dvou kolech proti Slavii a Plzni neuhraje plný počet bodů.

Fantiš se z testů v Mnichově vrací do Ostravy

Testy ostravského Antonína Fantiše v druholigovém německém klubu Mnichov 1860 skončily. Dvacetiletý útočník nebo záložník odehrál v úterý přátelský zápas proti Unterhachingu a dnes se vrátil domů. O přestupu se zatím jednat pravděpodobně nebude.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele