Zlín prodloužil smlouvy s oporami Dostálem, Simerským, Janetzkým a Fantišem

27.06.2023, 22:03
Aktuality

Vedení Zlína podepsalo smlouvy se čtveřicí dlouholetých opor. Na Letné zůstávají brankář Stanislav Dostál, stoper Dominik Simerský, záložník Jakub Janetzký a univerzál Antonín Fantiš. "Ševci", kteří v uplynulé sezoně uhájili prvoligovou příslušnost v baráži s Vyškovem, o tom informovali na svém webu.

Dvaatřicetiletý Dostál strávil ve Zlíně celou dosavadní kariéru. V první lize za něj odchytal 146 zápasů, v nichž vychytal 34 nul. "Zlínský fotbal je jako moje druhá rodina. Vážím si toho, že jsme se domluvili na prodloužení smlouvy, celou kariéru jsem strávil ve Zlíně a jsem rád, že zde můžu i nadále pokračovat. Věřím, že dáme dohromady dobrou partu a navážeme na zlepšené výkony z konce jarní části a výsledkově půjdeme nahoru," řekl Dostál.

Třicetiletý Simerský je ve Zlíně od roku 2020. V nejvyšší soutěži nastupoval i za Brno, Znojmo a Opavu. Dosud si připsal 174 ligových startů a vstřelil devět gólů.

Jednatřicetiletý Fantiš prožívá v dresu "Ševců" druhé angažmá, do klubu se vrátil v roce 2019. "Doufám jen, že se nebude opakovat minulá sezona, kdy to bylo na psychiku velmi náročné. To, jak se lidi tady semkli, mě ale utvrdilo v tom, že fotbal mají Zlíňané rádi. Doufám, že nás budou podporovat v co největším počtu i teď v nové sezoně," prohlásil Fantiš. Spolu s působením v Příbramě, Ostravě a Jablonci odehrál 306 ligových duelů a dal v nich 27 branek.

Šestadvacetiletý Janetzký působí ve Zlíně od léta 2019 po příchodu z Jablonce. S klubem prodloužil smlouvu do roku 2025. "Moc si toho vážím. Doufám, že navážeme na závěr minulé sezony a budeme pokračovat se stejnými výsledky a půjdeme výsledkově i tabulkou nahoru," uvedl odchovanec Opavy. V nejvyšší soutěži naskočil do 142 utkání a trefil se jedenáctkrát.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Imos

Legendy Zlína

Reagovat
ratusek

Tonda

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele