Fantiš se z testů v Mnichově vrací do Ostravy

Testy ostravského Antonína Fantiše v druholigovém německém klubu Mnichov 1860 skončily. Dvacetiletý útočník nebo záložník odehrál v úterý přátelský zápas proti Unterhachingu a dnes se vrátil domů. O přestupu se zatím jednat pravděpodobně nebude.

Ostravský Fantiš je na testech v Mnichově

Ostravský Antonín Fantiš je na krátké tréninkové stáži v Mnichově 1860, který o českého reprezentanta do 21 let jeví zájem. Dvacetiletý útočník nebo záložník stráví s pátým týmem druhé bundesligy tři dny, které mohou napovědět o budoucnosti případných jednání mezi kluby.

Fantiš je zpět v áčku Baníku

Baník Ostrava vzal na milost záložníka Antonína Fantiše. Dvacetiletého hráče, který pykal za hrubé porušení životosprávy, dnes vrátil do prvoligového kádru.

Fantiš opět nastoupí za béčko

Antonín Fantiš zůstává mimo prvoligový kádr Baníku Ostrava. Dvacetiletý záložník, který pyká za disciplinární provinění, by měl o víkendu nastoupit znovu za třetiligové "béčko".

Baník Ostrava vyřadil z kádru A-týmu záložníka Fantiše

Antonín Fantiš byl dočasně vyřazen z prvoligového kádru Baníku Ostrava. Klub se tak rozhodl potrestat jeho neupřesněné disciplinární provinění. Dvacetiletý příbramský odchovanec navíc zaplatí vysokou pokutu.

Vítězný ostravský gól v Příbrami dal příbramský odchovanec Fantiš

Hrdinou zápasu ostravských fotbalistů v Příbrami se pro fanoušky hostů stal Antonín Fantiš, který vstřelil vítězný gól na 2:1 a přiblížil Baník k záchraně v první lize. Dvacetiletý útočník je přitom odchovancem Příbrami, odkud do ostravského celku přestoupil před necelými dvěma lety.

Fantiš jde z Příbrami do Ostravy nahradit Vydru

Přestup Antonína Fantiše z Příbrami do Ostravy je téměř hotov. Osmnáctiletý talentovaný útočník, který má za sebou testy v Juventusu nebo Celtiku, už na Bazalech trénuje a v pondělí s klubem podepíše smlouvu.

Fantiš si stáž v Juventusu užil, setkal se i s Nedvědem

Minulý týden byl pro fotbalistu Příbrami Antonína Fantiše splněným přáním. Nejenže si zatrénoval v jednom z nejslavnějších klubů světa Juventusu Turín, ale navíc se setkal se svým vzorem Pavlem Nedvědem. Stáž si prý užil a nyní bude čekat, zda se italský celek rozhodne ucházet o jeho služby.

Fantiš je na testech v Juventusu, v pátek se vrátí do Příbrami

Sedmnáctiletý český záložník Antonín Fantiš z FK Příbram je od počátku týdne na testech v Juventusu Turín. Juniorského reprezentanta si na několikadenní pobyt pozval italský klub, který ho už dokonce podrobil důkladné zdravotní prohlídce.

Gól záchrany? Ještě ne, říká příbramský hrdina Fantiš

Příbramský talent Antonín Fantiš dnes proti Olomouci dokonale splnil roli "žolíka". Poté, co v poločase nahradil Lukáše Nechvátala, výrazně rozhýbal hru domácího týmu a svůj povedený výkon korunoval v poslední minutě prvním ligovým gólem v životě. Středočechům tak výrazně přiblížil záchranu.

Fantiš s Mišůnem v Celtiku uspěli, začala jednání

Příbramští fotbalisté Milan Mišůn a Antonín Fantiš uspěli na testech v Celtiku a v současnosti se začalo jednat ohledně jejich možného přestupu do předního skotského celku. Uvedl to jejich agent Ondřej Chovanec na stránkách své agentury.

O mladíky z Příbrami stojí velkokluby

O Antonína Fantiše a Milana Mišuna z Příbrami se zajímají skotský Celtic a italský AC Milán. V rozhovoru pro skotské noviny Daily Record to uvedl jejich manažer Ondrej Chovanec.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele