Další články

Anderson se vrací do Brazílie, bude hrát za Internacional

Anderson Luís de Abreu Oliveira po téměř osmi letech nadobro odchází z Manchesteru United. Stále teprve šestadvacetiletý záložník už delší dobu nepatřil do základní sestavy anglického klubu a podle očekávání se vrací do vlasti, kde bude oblékat dres Internacionalu...

Anderson myslí na změnu dresu, nevylučuje návrat do Grêmia

Nálepku s nápisem nepotřebný dostal v Manchesteru United Anderson. Brazilský záložník na Old Trafford nehraje, nefiguruje v dalších plánech manažera Louise van Gaala a zvažuje, jak naloží s další budoucností. Řešením by mohl být návrat do vlasti a do Grêmia...

Jsem šokován a překvapen, říká o údajném interview Anderson

Úvod nového angažmá brazilského záložníka asi nevychází úplně podle představ. Jednak se jeho nynějšímu zaměstnavateli přestalo dařit a jednak se Anderson stal předmětem zájmu rozhněvaných fanoušků Manchesteru United. Důvod je prostý - včera se v médiích objevilo fiktivní interview, v němž Anderson údajně obviňuje tým Rudých ďáblů.

Fiorentina má i Andersona. Montella: Ještě nekončíme

Fiorentina proměnila svou aktivitu na přestupovém trhu v zisk druhé posily. Po Alessandru Matrim přichází na půlroční hostování také Anderson, u záložníka Manchesteru United si fialky zajistily i opci na trvalý přestup. Podle trenéra Vincenza Montelly hledá Fiorentina další posily.

Fiorentina potvrzuje jednání o Andersonovi

Fiorentina potvrdila, že jedná s Manchesterem United o příchodu záložníka Andersona. Bývalý velký brazilský talent ale není přestupovou prioritou, protože fialky více potřebují posílit útok. S ním mají značný problém kvůli zraněním opor Rossiho a Gómeze.

O odchodu nepřemýšlím, vzkazuje zájemcům Anderson

Anderson hodlá i nadále bojovat o místo v sestavě Manchesteru United. Brazilský záložník letos na Old Trafford jenom paběrkuje a vysedává na lavičce náhradníků, zájem o něho pak má například londýnský Fulham, Anderson ovšem na změnu dresu nemyslí...

Anderson několikrát neúspěšně usiloval o odchod z Old Trafford

Manchester United se řadí mezi nejlepší kluby světa, ne všichni jeho hráči ale jsou se svým působením na Old Trafford spokojeni a jedním takovým příkladem je Anderson. Brazilský záložník není stabilním členem základní sestavy a už několikrát chtěl z klubu odejít...

Manchesteru United bude ve zbytku sezony chybět Anderson

Manchester United se bude muset ve zbytku sezony obejít bez záložníka Andersona. Čtyřiadvacetiletého brazilského hráče podle agentury Reuters nepustí do hry zranění stehenního svalu. Mimo hru je také další hráč Rudých ďáblů Paul Pogba.

Anderson se zranil a přijde o mistrovství světa

Fotbalista Anderson z Manchesteru United přijde kvůli zranění kolena o mistrovství světa. Brazilský záložník si podle agentury AP přetrhl zkřížené vazy v koleně a sezona pro něj předčasně skončila.

Anderson v Manchesteru nehraje. O odchodu ale neuvažuje

Brazilec Anderson se už měsíc neobjevil v utkání Manchesteru United a neskrývá obavy o svou budoucnost v klubu. Mladý záložník se chce probojovat do nominace na mistrovství světa, jenže podle anglických médií upadl v nemilost manažera Alexe Fergusona.

Anderson je nespokojen. Chce hrát častěji

Záložník Manchesteru United Anderson prozradil, že není spokojený s časem, který doposud na trávníku v této sezoně strávil. Přesto vyloučil, že by uvažoval o odchodu. Tvrdí, že probojovat se do týmu United je obtížné pro každého fotbalistu.

Ronaldinho a Anderson se stýkali s drogovým dealerem

Jména hvězd Ronaldinha a Andersona se objevila v Brazílii v kriminálním případu obchodníků s drogami. Policie má podle agentury AP nahrávku odposlechu jejich rozhovoru, při kterém se slavní Brazilci domlouvají na schůzce s drogovým dealerem. Richard Alex Martins byl na útěku před zákonem a byl zadržen v Andersonově bytu v Porto Alegre.

Andersonovo zranění by nemělo být vážné

Již ve 34. minutě skončilo pro brazilského reprezentanta Andersona kvalifikační utkání o postup na MS 2010 proti Argentině. Záložník Machesteru United si ze souboje s Javierem Mascheranem odnesl poraněné koleno a grimasa v jeho tváři nevěstila nic dobrého, nemělo by ovšem jít o nic vážného...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele