Anderson myslí na změnu dresu, nevylučuje návrat do Grêmia

12.11.2014, 19:57
Aktuality
Nálepku s nápisem nepotřebný dostal v Manchesteru United Anderson. Brazilský záložník na Old Trafford nehraje, nefiguruje v dalších plánech manažera Louise van Gaala a zvažuje, jak naloží s další budoucností. Řešením by mohl být návrat do vlasti a do Grêmia...

Právě z tohoto klubu Anderson před necelými devíti lety přestoupil do FC Porto, odkud následně v létě roku 2007 zamířil do Manchesteru United. Už v lednu byl zapůjčen na hostování do Fiorentiny, pod novým kormidelníkem se následně jeho situace nezlepšila a zatím nastoupil jenom k jednomu ligovému zápasu.

"Vždycky je zde možnost, že se jednou vrátím do Grêmia. Je to můj domov a v tom klubu jsem vyrostl. A jsem jeho fanouškem, to každý ví. Je to možné, stejně jako tomu bylo v minulosti, klub mě dříve i kontaktoval," prozradil v rozhovoru pro Radio Bandeirantes.

"Chci být blíže k mé rodině a dcerám. Nabídka nikdy nepřišla, ale klub znám hodně dlouho. Nechci do Grêmia ze zoufalosti, respektuji všechny brazilské kluby. Grêmio má šanci, ovšem nezávisí to na mně, ale na jeho vedení. Před rokem byl návrat blízko, než jsem zamířil do Fiorentiny. Přistoupil bych i na snížení platu," dodal.

Grêmio by, podobně jako další nápadníci, nemuselo za Andersona platit žádné odstupné. 26letý Brazilec má na Old Trafford smlouvu jenom do konce sezony a vedení je údajně ochotno nechat ho odejít zdarma.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (442)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele