Fiorentina potvrzuje jednání o Andersonovi

13.01.2014, 09:43
Aktuality
Fiorentina potvrdila, že jedná s Manchesterem United o příchodu záložníka Andersona. Bývalý velký brazilský talent ale není přestupovou prioritou, protože fialky více potřebují posílit útok. S ním mají značný problém kvůli zraněním opor Rossiho a Gómeze.

"Ano, o Andersonovi jednáme. Máme ale současně i jiné cíle," uvedl sportovní ředitel Daniele Pradé. Podle italských médií se fialky snaží pětadvacetiletého hráče získat na půlroční hostování s opcí na trvalý přestup ve výši pět milionů eur.

Přestupovou prioritou Fiorentiny je útočník, Pradé ale odmítl být konkrétní. "V hledáčku jich máme hodně. Jsou to i jména, která se v novinách vůbec neobjevila," prohlásil.

V útoku dříve hrával i Anderson, jeho pozicí se ale postupem času stala záloha. Manchester United za něj Portu v roce 2007 zaplatil téměř třicet milionů eur, jenže velký talent se příliš neprosadil. "Je to velmi dobrý záložník. Má už dost zkušeností a přesně takové hráče potřebujeme. Nadějných mladíků máme dost, pomohl by nám," věří trenér Fiorentiny Vincenzo Montella.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (935)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele