Anatolij Tymoščuk Články

Tymoščuk není spokojen se svou pozicí a zvažuje odchod

Anatolij Tymoščuk si své působení v Bayernu Mnichovem určitě představoval jinak. Ukrajinskému reprezentačnímu záložníkovi v Bavorsku po letním příchodu pšenka příliš nekvete a je možné, že bude jedním z těch, kteří klub v lednu opustí.

Advocaat se smířil s odchodem Tymoščuka

Kouč Zenitu Petrohrad Dick Advocaat se již smířil s faktem, že přijde o jednoho z nejlepších hráčů, Anatolije Tymoščuka. Ukrajinský záložník v létě přestoupí do Bayernu Mnichov.

Tymoščuk do Bayernu, ale až v létě

Anatolij Tymoščuk je jednou z největších hvězd ruské nejvyšší soutěže a už to nebude trvat příliš dlouho a vydá se na západ. Ukrajinského záložníka dlouho lanařil Bayern Mnichov, nyní se s hráčem dohodl na spolupráci od letošního léta...

Mitrofanov okomentoval přestupové jednání Zenitu

Generální ředitel Zenitu Petrohrad Maxim Mitrofanov pro Sovětský Sport promluvil o všech přestupových záležitostech mužstva. V rozhovoru objasnil situaci kolem jednání o prodeji Andreje Aršavina i o možnosti odchodu dalších hráčů Pavla Pogrebňaka a Anatolije Tymoščuka i kolem kauzy Fatiha Tekke a Alejandra Domingueze.

28.01.2009 Rozhovory 62 komentářů
Zaujalo nás

Bayern ztrácí s Tymoščukem trpělivost

Už dlouho se o přestupu defenzivního záložníka Anatolije Tymoščuka ze Zenitu Petrohrad do Bayernu Mnichov mluví jako o hotové věci. Přesto stále v podstatě nic není jasné. Podle Bayernu se jednání táhnou kvůli ukrajinskému fotbalistovi a tak mu dali zástupci klubu z Bavorska ultimátum. Tymoščuk se musí rozhodnout do konce února.

Hoeness věří v brzkou dohodu s Tymoščukem

Generální manažer Bayernu Uli Hoeness počítá s tím, že ukrajinský záložník Anatolij Tymoščuk se v létě bude stěhovat do Mnichova. Před Vánoci prý byl kapitán Zenitu Petrohrad v Německu a sešel se s představiteli bavorského klubu.

Bayern chce Tymoščuka, ale až v létě

Ředitel Bayernu Mnichov Karl-Heinz Rummenigge potvrdil, že se bavorský velkoklub zajímá o kapitána Zenitu Anatolije Tymoščuka. V Bayernu ovšem na pilu za každou cenu netlačí a jsou si vědomi toho, že na realizaci přestupu mají dostatek času...

Timoščuk prý odmítl prodloužit v Zenitu

Sovětskij Sport získal neoficiální informace, které fanoušky Zenitu Petrohrad příliš nepotěší. Kapitán Anatolij Timoščuk nemá v úmyslu prodloužit v Petrohradu smlouvu. Odejde v zimním přestupovém období?

Tymoščuk: Herně si naše mužstvo zaslouží medaili

Šlágr 22. kola ruské Premier Ligy názorně ukázal krásu a nevyzpytatelnost fotbalu. Utkání, které mohlo skončit desetigólovým vítězstvím domácích, nakonec přineslo poměrně hladké vítězství hostujícího CSKA v poměru 1:3. Kapitán Zenitu Anatolij Tymoščuk v rozhovoru pro ruské novináře okomentoval nedělní zápas mezi Zenitem a CSKA.

Tymoščukův sen je západní velkoklub

Kapitán a největší opora Zenitu Petrohrad přes letní přestupové období neopustil svůj klub, ačkoliv se o něj zajímaly zahraniční celky zvučných jmen. Jeden z nejlepších defenzivních záložníků Evropy přesto svůj přestup v budoucnu nevylučuje.

Petrohrad má strach, aby za velký triumf nezaplatil výprodejem

Současná bezbřehá euforie, kterou ale kalí pomyšlení na dění kolem klubu v nejbližších týdnech. V takovém rozpoložení se teď nacházejí fotbalisté Zenitu Petrohrad. Ruští šampioni ve středu slavně uchvátili Pohár UEFA, ale lidé v Zenitu teď s napětím očekávají, jestli si jejich hlavní opory nerozeberou věhlasné evropské kluby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele