Petrohrad má strach, aby za velký triumf nezaplatil výprodejem

15.05.2008, 13:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je taky jedna ze stinnych stranek uspechu neznameho klubu ...

Reagovat
herbage

Neznámého klubu? to jako že si teď třeba v Realu řeknou, kdo je to ten Zenit, vezmou jejich soupisku, zabodnou do ní tužku a koupí toho na koho ukáže? Všechyn špičkové týmy mají své skauty, pozorovatele a mají přehled o většině kvalitních hráčů. Zenit je už dlouhodobě monitorován, protože ta kvalita tam je, třeba Benítez nešel do neznámého se Škrťelem. Ten úpěch v Uefe jen zvýší cenu hráčů, protože prokázali svojí kvalitu na mezinárodní úrovni. Zenit nerozprodá kádr jen tak, mohl si dovolit koupit Tymsochuka za 15milionů eur, takže pod cenou určutě prodávat nebude a hráč jako Aršavin by odešel tak jako takm, svojí kvalitou tento tým přerostl.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vyhodny bussines

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně moc hráčů neodejde, maximálně dvě nebo tři. Především Aršavina udržet bude těžké. Zenit má peníze a svým klenotům nabízí lukrativní kontrakty, pojsitil si teď služby Tymoščuka, Šírla...

Reagovat
Kapřík

Souhlas, žádný velký výprodej taky neočekávám. Mimochodem, vzpomněl jsem si, jak Petržela po svém odchodu vyprávěl novinářům, že Dick hrozná volba na post trenéra pro Petrohrad, protože vůbec neumí rusky a nemá ani ponětí o tamějším prostředí...víc už se ani seknout nemohl .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavy co ted budou prevadet v lize a nasledne pak v LM.Jestli posili a postoupi ze skupiny mohli by zurocit letosni zkusenosti.Nejsem ovsem uz zvedavy na to upozorneni za nevhodne komentare.Omlouvam se nechal jsem se unest a prosi o odstraneni at to nemam porad na ocich.Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by dostat do skupiny Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

12:40 Aršavin je na odchodu ze Zenitu

Trenér čerstvých vítězů Poháru UEFA Zenitu Petrohrad, Nizozemec Dick Advocaat, připustil, že hvězda finálového utkání, útočník Andrej Aršavin v létě klub s největší pravděpodobností opustí. O Aršavina, kterého čeká v dresu ruské reprezentace start na mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku, se horlivě zajímá anglický Everton.

.... to snad ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele