Anatolij Tymoščuk Články

Další články

Ukrajinský rekordman Tymoščuk končí s fotbalem

Rekordman ukrajinské reprezentace Anatolij Tymoščuk končí v 37 letech kariéru. Bývalý kapitán národního týmu, za který odehrál 144 zápasů, v této sezoně už nikde nenastupoval. Ukrajinské televizi dnes řekl, že další angažmá shánět nebude.

Tymoščuk po zisku treblu s Bayernem odchází do Petrohradu

Anatolij Tymoščuk se po získání treblu s Bayernem Mnichov vrací do Ruska. Čtyřiatřicetiletý záložník , který s bavorským klubem letos vyhrál bundesligu, Německý pohár a Ligu mistrů, se dohodl na dvouleté smlouvě s Petrohradem.

Tymoščuk se zřejmě vrátí z Bayernu do Zenitu Petrohrad

Ukrajinský reprezentant Anatolij Tymoščuk má po čtyřletém působení v Bayernu Mnichov namířeno zpět do Zenitu Petrohrad. Bývalý kapitán ruského celku v roce 2009 odešel za deset milionů eur do Německa, teď se má čtyřiatřicetiletý defenzivní hráč vrátit zadarmo.

V létě nejspíš odejdu, tuší nazlobený Tymoščuk

Anatolij Tymoščuk je rozladěný z prostoru, který dostává v Bayernu Mnichov. Přesněji řečeno nedostává, protože pro trenéra Juppa Heynckese je pouhým náhradníkem. Ukrajinskému záložníkovi v létě končí smlouva a odchod z Bayernu je velmi pravděpodobný.

Bayern v zimě prodávat nebude, Rafinha a Tymoščuk zůstanou

Rafinha a Anatolij Tymoščuk budou muset zabrat, pokud chtějí na jaře pravidelně nastupovat k zápasům. Brazilský obránce a ukrajinský defenzivní univerzál nepatří do základní sestavy Bayernu a mluví se o jejich odchodech, vedení klubu ovšem nemá v úmyslu v lednu své hráče prodávat...

Tymoščuk: Možná zůstanu v Mnichově, sám ještě nevím

Anatolij Tymoščuk ještě definitivně nezavřel dveře možnosti svého letního odchodu z Bayernu Mnichov. Ukrajinský defenzivní fotbalista loni sice nastupoval poměrně pravidelně, sám ovšem stále neví, zda během následujících týdnů přece jenom nezmění dres...

Deset nemocných Ukrajinců se do startu šampionátu uzdraví

Deset ukrajinských reprezentantů, kteří měli v posledních dnech žaludeční problémy, by mělo být do startu mistrovství Evropy v pořádku. Nemoc výběr trenéra Olega Blochina zasáhla v pondělí a následující den kvůli ní byl málem zrušen přípravný zápas s Tureckem (0:2).

Tymoščuk přemýšlí nad návratem do Zenitu nebo Šachtaru

Anatolij Tymoščuk má v plánu hrát i v příští sezoně za Bayern Mnichov, přesto začíná pomalu myslet na konec kariéry a už ve 32 letech má jasno, kde by jí chtěl uzavřít. Ukrajinský reprezentant by se rád vrátil do jednoho z klubů, v nichž dříve působil...

Tymoščuk má v úmyslu zůstat i po sezoně v Bayernu

Anatolij Tymoščuk se nechystá změnit v létě dres. Před letošní sezonou se o ukrajinském reprezentantovi hodně mluvilo v souvislosti s odchodem z Bayernu Mnichov a tuto variantu mu doporučoval i trenér Louis van Gaal, který ovšem hráče s postupem času zařadil do základní sestavy...

Tymoščuk: Pokud bude možnost, tak zůstanu

Anatolij Tymoščuk měl před několika měsíci v úmyslu opustit Bayern Mnichov, nyní jsou jeho plány diametrálně odlišné. Ukrajinský defenzivní fotbalista je v bundesligovém klubu velmi spokojen a nebrání se podpisu nové smlouvy...

Hoeness s Van Gaalem se po výměně názorů usmířili

Napjatá atmosféra panovala v týmu německého šampiona Bayernu Mnichov poté, co se do kritiky trenéra Louise van Gaala pustil šéf klubu Uli Hoeness. Obě osobnosti už se ale usmířily a podaly si ruku.

Bayern nabízí Wolfsburgu za Džeka výměnou Gomeze a Timoščuka

Do boje o služby bosenského fotbalisty Edina Džeka se nově vložil Bayern Mnichov. Německý mistr se snaží přetrumfnout nabídku Juventusu Turín a za bývalého hráče Teplic nabízí výměnou německého reprezentanta Maria Gomeze a ukrajinského záložníka Anatolije Timoščuka. Informoval o tom magazín Kicker.

Van Gaal doporučil Tymoščukovi odchod z Bayernu

Anatolij Tymoščuk před rokem zamířil ze Zenitu Petrohrad za jedenáct milionů eur do Bayernu Mnichov a pomalu to vypadá, že své působení v bavorském velkoklubu ukončí již po dvanácti měsících. Ukrajinský záložník nemá místo v základní sestavě a trenér Louis van Gaal mu doporučil odchod...

Timoščuk v Lyonu nehrál kvůli manželčinu rizikovému těhotenství

Fotbalisté Bayernu Mnichov věnovali postup do finále Ligy mistrů manželce spoluhráče Anatolije Timoščuka. Žena ukrajinského záložníka totiž čeká dvojčata a je v rizikovém stavu v nemocnici, kde ji dnes čeká operace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele