Další články

Riera zamířil do Galatasaraye

Španělský záložník Albert Riera přestoupil z Olympiakosu Pireus za tři miliony eur (asi 73 milionů korun) do Galatasaraye Istanbul. S tureckým klubem se podle agentury AP dohodl na čtyřleté smlouvě.

Riera přestoupil z Liverpoolu do Olympiakosu

Olympiakos Pireus dotáhl do úspěšného konce příchod zvučné posily, z Liverpoolu koupil španělského křídelníka Alberta Rieru. Ten stál 4,5 milionu eur, přičemž další peníze do Liverpoolu poputují, pokud Oympiakos vyhraje řecký titul. Riera podepsal čtyřletou smlouvu.

Liverpool chce Rieru kvůli kritice prodat do Ruska

Španělský reprezentant Albert Riera se bude zřejmě kvůli kritice Liverpoolu stěhovat do Ruska. Sedmadvacetiletý záložník označil anglický klub za potápějící se loď a trenér Rafael Benítez už prý přijal nabídku CSKA Moskva.

Nespokojený Riera vytýká Benítezovi nedostatečnou komunikaci

Albert Riera zdaleka není spokojený se svou současnou pozicí v Liverpoolu a přiznal, že si vůbec nerozumí s manažerem Benítezem. Manažer s ním prý vůbec nekomunikuje, což mu nyní hráč vytkl.

Máme velikou smůlu, zoufá si Riera

Liverpool zatím prožívá špatnou sezónu. V Lize mistrů je v základní skupině na pokraji vyřazení a v domácí soutěži jsou Reds průběžně sedmí. Záložník Albert Riera si stěžuje na nepřízeň osudu, sám se v posledním utkání proti Birminghamu zranil.

Španělští fotbalisté volají po zdokonalení testovacích přístrojů

Po náhlém úmrtí 26letého Daniela Jarqueho apelují španělští fotbalisté po zdokonalení testů, které by měly upozornit na možné srdeční problémy hráče. Obránce Espanyolu a kapitán týmu zemřel v sobotu večer na svém hotelovém pokoji během soustředění katalánského klubu v Itálii.

Podepsáno! Riera patří Liverpoolu

Již dlouhou dobu lanařil Liverpool do svých řad levého záložníka Alberta Rieru ze španělského Espanyolu a dnes oba kluby dospěly k dohodě. V posledním přestupovém dni se tak Rafael Benitez dočkal své vytoužené posily.

01.09.2008 Aktuality 102 komentářů
Zaujalo nás

Riera se rozhodl odejít z Espanyolu

Espanyol Barcelona nezvládl druhou polovinu letošní sezony a trestem mu budou odchody několika hvězd. Změnit zaměstnavatele touží především záložník Albert Riera, který se opřel do vedení katalánského klubu...

Raúl se vysněného Eura nedočká

Španělský trenér Luis Aragonés oznámil nominaci na letní mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. V kádru chybí zkušený útočník Realu Madrid Raúl, naopka šanci dostávají dva hráči, kteří za Španělsko ještě neodehráli ani zápas. Záložník Santi Cazorla z Villarrealu a útočník Segio Garcia ze Zaragozy.

O Rieru usiluje Liverpool

Záložník Espanyolu Barcelona Albert Riera uvízl v hledáčku Rafaela Benítéze z Liverpoolu. Barcelonský klub už údajně obdržel z Anglie oficiální nabídku. Liverpool nabízí osm milionů liber a k tomu křídelníka Sebastiana Leta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele