Raúl se vysněného Eura nedočká

17.05.2008, 13:35
Aktuality
Španělský trenér Luis Aragonés oznámil nominaci na letní mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. V kádru chybí zkušený útočník Realu Madrid Raúl, naopka šanci dostávají dva hráči, kteří za Španělsko ještě neodehráli ani zápas. Záložník Santi Cazorla z Villarrealu a útočník Segio Garcia ze Zaragozy.

Vedle Raúla se trochu nečekaně nedostalo na Alberta Rieru z Espanyolu. S absencí Albeldy, který toho pro neshody s vedením ve Valencii příliš neodehrál se víceméně počítalo. Stejně jako s neúčastí Bojana Krkiče z Barcelony, který se omluvil.

Španělská nominace:

Brankáři:Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool), Palop (Sevilla)

Obránci:Albiol (Valencia), Arbeloa (Liverpool), Capdevila (Villarreal), Juanito (Real Betis), Marchena (Valencia), Navarro (Real Mallorca), Puyol (Barcelona), Ramos (Real Madrid)

Záložníci:Alonso (Liverpool), Cazorla (Villarreal), Fabregas (Arsenal), De la Red (Getafe), Iniesta (Barcelona), Senna (Villarreal), Silva (Valencia), Xavi (Barcelona)

Útočníci:Guiza (Real Mallorca), Sergio Garcia (Real Zaragoza), Torres (Liverpool), Villa (Valencia).

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (61)

Přidat komentář
M11

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to je spravne rozhodnutie. Z 45 zapasov dal okolo 20 golov, kolko dal Guiza? este za Mallorcu, viac. Torres je jednotka a Villa je jeho sekundand, tam niet o com.

Ti dvaja budu hrat v zaklade. Preto potrebuje Aragones zolika v pripade nepriazne zapasu a Raul zolik nie je. Cakala by ho len lavicka. Zasa mozme hodnotit jeho psychicky prinos pre muzstvo, ale ci by to nebolo kontraproduktivne, ze najvacsia osobnost timu by bola na lavicke, resp. tribune a stracala tym tak svoju opodstatnenost, ktoru ma vybudovanu v Reale tvrdou, bojovnou, srdecnou hrou na ihrisku. Jeden element by teda vypadol a neviem, ci by to priniesol zelany ucinok.

NIektori ma mozno poznaju ako kritika Raula, na zaklade myslim objetivneho prispevku, ktory som tu prezentoval, nakolko pozeram vacsinu zapasov. A preto musim uznat, ze posledne zapasy Realu sa mi Raul velmi pacil a mal som pocit, ze vidim stareho nenapadne napadneho Raula, vynikajuceho strikera z pred sezony 2003/2004., co ma samozrejme ako fanusika Realu velmi tesi.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu....ale na taky sampionat treba skusenost....a troska mi ako zolik aj pripada,staci si spomenut na zapas s Tuniskom na MS06....ale rozhodol sa ako rozhodol.....ja by som ho tam zobral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je mi te lito raule gonzalezi blanco kdyz mas trenera repre idiota ktery vezme sergia garciu tak se nikdo nemuzeme divit nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

casillas - s.ramos, puyol, marchena, arbeloa - xavi - iniesta, fabregas, silva - torres, villa(guiza)

Reagovat
havrys99

souhlas...jenom možná místo Arbeoly Capdevillu a místo Iniesty Xabi Alonsa

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsi letos hrat Iniestu a Xabiho Alonsa?

Reagovat
havrys99

ty jo víš že jo....nebo počkej nehrajou voba v Česku????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že Raul nejede. Kolika akcí se zůčastnil? 3*MS a 2*Euro. Kolikrát Španělsko uspělo? Pokud by jel, čekala by ho lavička, podle určitých indícií (byť navenek hráči tvrdí něco jiného) není v kabině příliš oblíbený.

Bez Raula má podle mě Španělsko větší šanci uspět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nemají, Raul je vůdce a perfektní hráč. Vždycky tým vedl a nic nevypustil, pamatuji si, jak jen díky němu Španělsko otočilo nepříznivý vývoj zápasu na MS s Tuniskem. Nikdy si nehrál na primadonu a že není oblíben. odkud to víš? Maximálně sis někde přečetl nějaké kecy v časopise a už z toho děláš závěry. Raul má mnoho přátel ve fotbalových kruzích, je uznávanou osobností a možná má i nepřázele, kteří mu závidí a jak to také u každé osobnosti bývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl ze Vicente , Joaquín a Fernando Morientez z FC Valencie . I kdyz hrala Valencie nic moc tuhle sezonu tak oni patri k tem nejlepsim co vubec ma Valencie k dipozici nepocitam Villu ten uz jede na EURO

Reagovat
smazaný uživatel

Spanele opet neuspeji... na 100% EURO nevyhraji, tim sem si jisty...Kdyz bere hrace z tragicky Valencie a necha doma Raula tak at se de vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Dobra sestava skoda Riery ten mel uzasnou sezonu a taky Tamuda , ale tym ma na uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Proste tam chybi .... ikdyz pravda,ze i bez nej maji dost kvalitnich utocniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem si jistej, jestli ma Raul jet - ale kdyz vidim, ze je v nominaci VILLA a SERGIO GARCIA tak to je vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti Villovi?

Reagovat
božský John

trefny obrazek..jinak se nedivim proc spanelsko ne a ne stale uspet,kdyz to vede takovej ignorant,jinak Riera na 100pro musi a Sergio Garcia je snad vtip...Raúl je o hodne lepi a hlavne zkusenejsi a jinak ten Cazorla je jakej?..mohl by mi ho nekdo popsat prosim:)

Reagovat
madridcan

dobre,ze Raul neide...ako tak pozeram spanielsko zase uhra hovno a teraz si budu musiet najst ineho obetneho baranka "ktory bol na troch majstrovstvach a co vyhralo spanielsko"...saso aragones s hambou odide od kormidla spanielska

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Ikere a Sergio, ale přeju Španělsku ohromný výbuch, Aragonesovi strašlivý výsměch a nenávist. DOufám, že Španělsko naprosto vyhoří, dá minimum golu a Aragones bude národní nepřítel! Raúl si to zasloužil, sada Torres, Raul, Guiza, Villa by byla neskutečná...Jak tam může bejt S. Garcia, co pro Zaragozu letos udělal? Nojono i kdyby dal Raul 30 golu tak ho ten hajzl bejvalej hráč Atletica nepovola...Vidim to na proru s Hiddinkovo Ruskem, bezbrankovou remízou s Řeckem a remízou 2-2 se Švédskem...To mladý mužstvo Španělů nebude ani vědět, jak rychle vypadlo...Škoda, chtěl jsem si vsadit pěknej obnos na celkový vítězství Španělska...Už aby tam byl del Bosque Chudák Raul, ale aspon bude v plný síle na další szonu. HALA RAUL!

Reagovat
smazaný uživatel

magor....navíc ani nevzal Joaquina, už mu fakt v té hlavě haraší

Reagovat
stiba

taky doufám že španělsko propadne-normálně je to jeden z mých nejoblíbenějších reprezentačních týmů, ale bez Raula to neni ono-takže sorry Ikere,Sergio a Fabre, ale snad ziskate nula bodu a Aragonese budou vsichni nenavidet

Reagovat
smazaný uživatel

když už i fanoušci barcy lobbujou za raúla, tak to už něco znamená. jinak aragones fuckt ignorant nesnáším ho (a nejenom za nenominaci raúla)

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je úplně jedno, že nejede Raul, stejně by v základu nehrál a i bez něj má Španělsko hodně silný tým. Doufám, že dojdou hodně daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá než doufat. Kvalitu mají, ale nevěřím, že dojdou dosáhnou na medaily.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ze skupiny postoupí a pak už je možné všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nominace je trošku divná (nemyslím kvůli Raúlovi), už taky nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

*dojdou pyč.

Reagovat
hawk

myslim, ze misto garcii meli dat nekoho z dvojice tamudo - riera. Jinak pro fanosky raula, kdyz by vzal krkice tak byste nadavali na nej, kdyby vzal uplne nekoho jinyho tak by to dopadlo stejne. Raul je skvelej hrac, letos ma formu a urcite by si to zaslouzil, ale je to na treneroj, kdyz uspejou tak budou aragonese opevovat, kdyz ne tak se do spanelska nemusi vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

si myslim že Raul měl tudle sezonu opravdu famozní a Aragoněs ho měl vzít na euro dyť by to bylo jeho poslední ....aspoň z ucty k Rauloj

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub 19: Kdyby hrál Raúl za Barcelonui, nebo vlastně kdokoli jinej hráč Barcelony, který by si to zasloužil a který by tam měl byt, tak jako Raúl, tak tu brečíš! Jen proto že je Raúl s nenáviděného týmu se tu vysmíváš! Je pravda že by možná byl na lavce, ale podle mě tam být MÁ!

Reagovat
smazaný uživatel

Vysmívám? Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj první příspěvek byl reakcí na Hudyho nesmysl, že Raul je nejlepší v Evropě atd. a v druhém píšu, že je mi jedno, jestli Raul pojede. Žádné vysmívání. Navíc z Barcelony by si zasloužil jet Valdes a taky tu nikde nebrečím a nenadávám.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem ten zvednutý palec! Jako že je to podle Tebe dobře že nejede! Prostě mě to naštvalo. Jinak ale Valdes by tam měl být místo Palopa, to máš pravdu. Ale je to stejné jako s Raulem, také by to proseděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale to není vysmívání, to jen s tím rozhodnutím vcelku souhlasím a vůbec to nemá co dělat s tím, že je z Realu (pač on je jeden z mála hráčů Realu, které uznávám)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja to tak pochopil hnedka! Pochopitelně mě naštvalo že nejede,a jak sem to viděl, tak sem hned musel něco napsat!

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, ehm... i Barca má jednoho hráče, kterej tam měl bejt určitě a to je Valdés. Takže je tahle teorie trochu mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to jedno stejne by sedel..utok je jasnej torres villa

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu trtkaval aragonesovu dceru ........raul je symbol spanielskeho futbalu,pre tohoto chlapika by sa malo najst miesto vo vybere vzdy kym je takto aktivny a motivovany....isto ho to dojst jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem si,že je Aragonés rozumnej a Raúla veme,ale jak vidim tak je totálně ubohej a Španělsku přeju totální vyhoření na Euru!!!A to sem Španělsku přál!!

Reagovat
smazaný uživatel

já jako fanoušek Barcelony zde musím podotknout a poukázat na nominaci Španělska kdo kolik v ní má reprezentantů Barcelena 3 + odchovanec Fabregas + Krkič který odmítnul dejme tomu 4 Real ? :) pouhopouhý 2 počítám-li Dela Reda jakožto náhradníka a ani nevím moc o jeho minulosti vím jen že je to hráč Realu Madrid a že je tam na hostování, ale zda je odchovancem to nevím takže i tak s bídou ... příští rok je to NAŠE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Že to máš po tom trapasu vůbec zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty seš hustej... fabregas hrál v berca, tak ho bereš, jako že je z barcelony a de la red hraje v realu ale byl ted na hostování a ty ho nebereš jako hráče realu... srovnej si ty kolečka v hlavě trochu

Reagovat
smazaný uživatel

to jako záleží, že tam Farsa má 16 odchovanců a 10 dalších, co za ni kdy hrály? a co jako? k čemu to je, když stejně hrají za jeden tým

Reagovat
madridcan

na to mam iba dve slova:18 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

To Leo: Máme tam odchovance Reda, Arbeolu, Casillase + tam měl bejt Raúl. Dále tam máme Ramose (to ovšem neni odchovanec jen náš ESP hráč) + možná od příště až uvidíš španělskou repre a bude tam Villa tak možná už bude náš hráč, takže těch španělů od nás bo odchovanců tam neni až tak málo, vzhledem k tomu, že to v budoucnu budeš moc vídat granera, možná m. torrese apod...Neřikám, že tam máme víc odchovanců než vy, ale až tak málo jich nemáme...Jinak tahle diskuze je uplne zbytecna, pac jen o tom, kdo vychova vic hracu dnesni fotbal neni.

Reagovat
-Kopy-

Joaquin ?

Reagovat
smazaný uživatel

To Kopy: Taky jsem se zarazil. Pochybuju, že tenhle tým může fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Aragonés je idiot, misto raula vzit nějaky dva mlady usoplence...sice toho za repre letos moc nenahral,ale rozhodně by byl platnější

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu se zeptat proc v nominaci chybi nejlepsi zaloznik Valencie Fernando Vicente Rodriguez? Amo, ptam se kde je Vicente, copak on nema na vrcholny fotbal. Je to skvely hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

moje sestava-nedavam to podle kvality ale podle srdc

raul torres

vicente fabregas navas

de la red(alonso)

arbeloa albiol puyol ramos

casillas

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

chybi mi tam par hraču nevim ja se to stalo že nejede vicente, joaquin, raul, m.torres

Reagovat
smazaný uživatel

No a tak tady máme důvod proč španělé nikdy na žádným turnaji neudělají dobrej výsledek a euro 08 nebudu vyjjímkou...Myslím, že jim letos sousedi z Portugalska zle vypálí rybník, můj tip je, že Portugalsko budou mistří Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

uplny chuj, raul je super hrac a ma o vela vacsiu konkurenciu nez daky posrany villa, ktory hral mimichodom o zachranu, a nejak privela hracov valencie tam je na to aky vysledok dosiahli

Reagovat
smazaný uživatel

sa vobec cudujem ze taky jebo robi trenera spanielsku (a potom ze maju daco vyhrat)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele