Arbitráž rozhodla, Mutu musí zaplatit Chelsea 17 milionů eur

Útočník Adrian Mutu musí zaplatit londýnské Chelsea rekordní pokutu 17,17 milionu eur (438 milionů korun) za to, že v roce 2004 v klubu předčasně skončil kvůli užívání kokainu. Rumunský fotbalista neuspěl s odvoláním k Mezinárodnímu arbitrážnímu soudu (CAS) v Lausanne, který dnes potvrdil loňský verdikt mezinárodní federace FIFA.

Donadoni chce Mutua v Neapoli

Trenér Neapole Roberto Donadoni se svěřil, že má vážný zájem o příchod útočníka Fiorentiny Adriana Mutua. Tento rumunský fotbalista by prý mohl být základním stavebním kamenem jeho týmu.

Mutu hlásí další zranění, možná bude muset na operaci

Fiorentina v Serii A bojuje o čtvrté místo zajišťující start v příštím ročníku Ligy mistrů a zřejmě se bude muset opět obejít bez svého klíčového hráče. Rumunský reprezentant Adrian Mutu si poranil koleno a v nejbližších dnech se rozhodne o tom, zda bude muset na operaci...

Mutu zaznamenal stý gól v Serii A

Hned několik důvodů k radosti měl včera kanonýr Fiorentiny Adrian Mutu. Rumunský útočník se po třízápasové přestávce zaviněné zraněním opět připomněl obráncům soupeře a včera to pocítila Boloňa. Mutu dal dva góly a pomohl k výhře 3:1, ten první byl navíc jeho jubilejním stým v rámci Serie A...

Fiorentině se zranil Mutu, problémy má i Frey

Ve Florencii budou hodně neradi vzpomínat na včerejší ligové utkání proti Lecce. Fiorentina na domácí půdě překvapivě podlehla nováčkovi italské Serie A 1:2 a navíc přišla možná o dva klíčové hráče. Útočník Adrian Mutu si vykloubil loket, zdravotní problémy pak má i brankář Sebastien Frey...

Italští fotbaloví Oskaři znovu bez Manciniho

Roberto Mancini se znovu může cítit jako přehlížená osoba. Muž, který v červnu dovedl Inter Milán ke třetímu mistrovskému titulu v řadě, chybí v nominaci na cenu italského fotbalového svazu pro nejlepšího trenéra. Na italských fotbalových Oskarech navíc chyběl i loni.

Mutu na operaci nejde

Adrian Mutu má v letošní sezoně často zdravotní problémy a kvůli tomu poslednímu mu dokonce hrozila operace. Tu si mohlo vyžádat poraněné koleno, lékař Fiorentiny Paolo Manetti ale chirurgický zákrok vyloučil...

Mutu prý skončí v reprezentaci

Před několika týdny se reprezentace vzdal francouzský brankář Sebastien Frey, nyní k tomuto kroku možná sáhne další hráč Fiorentiny. Podle rumunského listu Libertatea pověsí reprezentační kopačky na hřebík útočník Adrian Mutu...

Mutu: Římu jsem řekl 'ne'

Adrian Mutu mohl již několik dní být hráčem AS Řím. Sám rumunský reprezentant se ale nakonec rozhodl, že zůstane ve Florencii a přestup zastavil. Oba kluby byly dokonce dohodnuty na přestupové částce pohybující se kolem 18 milionů liber, ale transfer na poslední chvíli ztroskotal.

Mutu označil výši odškodného za užívání kokainu za nelidskou

Rumunskému střelci Adrianu Mutuovi se nelíbí rekordní odškodné 17,17 milionu eur (asi 420 milionů korun), které musí zaplatit Chelsea za to, že v roce 2004 v klubu předčasně skončil kvůli užívání kokainu. Fotbalista, který nyní hraje v dresu soupeře Slavie v předkole Ligy mistrů italskou Fiorentinou, dokonce označil rozhodnutí FIFA za nelidské.

Mutu má zaplatit Chelsea rekordní pokutu 17 milionů eur

Rekordní pokutu v historii fotbalu má londýnské Chelsea zaplatit rumunský útočník Adrian Mutu za to, že v roce 2004 v klubu předčasně skončil kvůli užívání kokainu. Mezinárodní fotbalová federace FIFA dnes rozhodla o tom, že Chelsea jako odškodné od hráče dostane 17,17 milionu eur (asi 420 milionů korun).

Mutu zůstává ve Fiorentině, prodloužil smlouvu

Adrian Mutu s definitivní platností ukončil spekulace ohledně své budoucnosti. Rumunský útočník nakonec nepřestoupí do AS Řím ani do jiného evropského klubu, prodloužil totiž smlouvu s Fiorentinou...

Fiorentina Mutua odmítla prodat. AS Řím se nevzdává

AS Řím má velký zájem o útočníka Fiorentiny Adriana Mutua. Fialky ale rumunského střelce odmítly prodat, když smetly ze stolu první oficiální nabídku. AS se ještě nevzdává, v dohledné době se Mutua nejspíš pokusí získat znovu.

AS Řím podalo nabídku za Mutua

Vedení Fiorentiny oficiálně potvrdilo, že od AS Řím obdrželo nabídku za případný přestup Adriana Mutua. Sportovní ředitel Pantaleo Corvio navíc dodal, že pokud si rumunský útočník přeje odejít, je připraven každou nabídku pořádně zvážit.

Mutu požadovaný plat nedostane, přesto by měl zůstat

Vedení Fiorentiny odmítlo útočníkovi Adrianu Mutuovi výrazně zvýšit plat, rumunský útočník by přesto měl zůstat v italském klubu. Fialky pro něho přichystaly novou čtyřletou smlouvu, byť s nižším platem, než si představoval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele