Mutu požadovaný plat nedostane, přesto by měl zůstat

20.06.2008, 09:30
Aktuality
Vedení Fiorentiny odmítlo útočníkovi Adrianu Mutuovi výrazně zvýšit plat, rumunský útočník by přesto měl zůstat v italském klubu. Fialky pro něho přichystaly novou čtyřletou smlouvu, byť s nižším platem, než si představoval.

"ACF Fiorentina informuje, že obdržela 3. června 2008 od hráčova agenta žádost o zvýšení platu. Sportovní ředitel tuto možnost probral s klubovým vedením a žádost nakonec byla zamítnuta," píše se v prohlášení na webu Fiorentiny.

"Vzhledem k dobrému vztahu k Adrianu Mutuovi klub připravil návrh nové smlouvy do roku 2012, s drobným zvýšením platu. Toto řešení je v souladu s naší politikou," stojí dál v prohlášení.

O Mutua se údajně zajímalo mnoho klubů, nejvážněji Schalke, Bayern nebo AS Řím, rumunský střelec by ale měl pokračovat ve Fiorentině. "Zůstává ve Fiorentině. Známe dobře cenu každého hráče, ale zároveň se musíme chovat odpovědně. Ke všem se chováme úplně stejně," doplnil sportovní ředitel Pantaler Corvino.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvěle , páč Roma by si ho, pravděpodobně nemohla dovolit a Galliani dementoval zájem s tím, že máme Pata, takže by v jiným případě odešel z Itálie, což by byla další velká ztráta pro calcio...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna jobovka hned po ránu pro fanoušky Arsenalu a Barcy:

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/barcelona/es/desarrollo/1137232.html

Reagovat
smazaný uživatel

o tom se píše už dlouho

Reagovat
blaugrana

pokial to nebude oficialne, tak neverim...zajtra tu bude clanok, ze vsetko sparvy o transfere popiera

Reagovat
blaugrana

vsetky*

Reagovat
smazaný uživatel

Nekde jsem cetk ze Ade zustane u Kanonyru

Reagovat
blaugrana

to sa kazdý den meni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele