Mutu prý skončí v reprezentaci

10.09.2008, 19:47
Aktuality
Před několika týdny se reprezentace vzdal francouzský brankář Sebastien Frey, nyní k tomuto kroku možná sáhne další hráč Fiorentiny. Podle rumunského listu Libertatea pověsí reprezentační kopačky na hřebík útočník Adrian Mutu...

Mutu vynechal víkendový kvalifikační duel o postup na MS 2010 proti Litvě, v němž Rumunsko překvapivě prohrálo vysoko 0:3. Piturca se po něm nechal slyšet, že by jeho týmu k lepšímu výsledku nepomohla ani přítomnost největší hvězdy. Na to měl Mutu reagovat tím, že to byla poslední kapka a pod Piturcou již reprezentovat nebude, což listu Libertatea měl potvrdit zdroj blízký útočníkovi Fiorentiny.

"Nic jsem o tom ještě neslyšel. Mutu federaci nic neříkal a já jsem hodně překvapen tím, že něco podobného slyším," reagoval na vše Piturca.

Mutu ke svému prvnímu reprezentačnímu zápasu nastoupil v roce 2000 a na svém kontě má celkem 64 startů, v nichž zaznamenal 29 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neee prooočč

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy...kecy..kecy... a nechapu proc to bylo tak prekvapive ze rumunsko vyhralo 3:0

Reagovat
Tomanatura

Rumunsko prohrálo

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu proč vždyt ještě je mladej docela.

Reagovat
Tomanatura

No nevím, nevím. Třeba bude Adrian podávat ještě lepší výkony v klubu, díky tomu.

Reagovat
Tomik111

něco jako trezeguet

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto velmi rozežrané a výsostně nesympatické imbecily opravdu nemám rád. Miliony pobírat za klub, to ano, ale když o něm řekne trenér něco "špatného", tak hned opustit uraženě reprezentaci, že ano?!

Vždyt mu tam ani neplatí, tak proč se na svou rodnou zem a její obyvatele výsostně nevykašlat?

Reagovat
Tomanatura

Mutu pro svoji vlast udělal opravdu hodně, chtěl bych vidět jiné hvězdy, jak hrají pod trenérem, kterého neuznávají a nemají ho rádi. Navíc nikdo neřekl, že je to pravdivé.

Miliony pobírá za klub? POkud já vím, tak chudák Adrian dostal pokutu 17 milionů liber. Takže jestli ji uzná soud, nebude zrovna bohatý.

Reagovat
Tomanatura

A jestli je Adrian rozežraný, o tom bych se s tebou mohl bavit klidně 3 dny

Reagovat
smazaný uživatel

Panové, kdyby jste věděli co se děje v rumunském fotbale tak se nebudete divit že konči v repre, rumunský fotbal řídí banda idiotu, to Košťál a Mokrý to jsou esa,a o tamějším novinářům ani nemluvím, a navíc ,Mutu osobně žádné prohlášení neudělal ,tak že na 90% to je zas výmysl tamějších novinářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radši už mlč

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Někteří fanoušci Neapole, kteří měli koncem srpna na svědomí řádění na nádraží cestou na zápas s AS Řím, jsou podle úřadů ve spojení s mafií. Ve zprávě pro italskou vládu to uvedl ministr vnitra Roberto Maroni

Chacha, já to říkal vždy, prostě Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuz??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele