Mutu hlásí další zranění, možná bude muset na operaci

02.04.2009, 15:01
Aktuality
Fiorentina v Serii A bojuje o čtvrté místo zajišťující start v příštím ročníku Ligy mistrů a zřejmě se bude muset opět obejít bez svého klíčového hráče. Rumunský reprezentant Adrian Mutu si poranil koleno a v nejbližších dnech se rozhodne o tom, zda bude muset na operaci...

"Nejprve ze všeho se vrátím do Florencie. Společně s lékaři všechno zvážíme a uvidíme, co bude nejlepší pro mojí kariéru," řekl Mutu.

Mutu letos se zraněními laboruje od začátku sezony. Problémy měl například s ramenem a loktem, koleno si nyní poranil během reprezentační přestávky a včera tak nemohl nastoupit ke kvalifikačnímu utkání o postup na MS 2010 v Rakousku.

Mutu letos nastoupil jenom k devatenácti ligovým zápasům, i tak dokázal dát třináct branek. Fiorentina je v tabulce pátá, na čtvrtý Janov ztrácí jenom dva body.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
georgeo

má pech klučina....Fiorentina to ted bude mít těžké, zvláště, když přes zimu prodávala útočníky

Reagovat
M11

je toho cim dal vic

Reagovat
smazaný uživatel

Adriane, hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

já už prostě do té fanty snad nebudu mít ani koho postavit..s Maiconem to je bůhví jaké, teď ještě Mutu..

Reagovat
Tsigi

Já mám zraněný Nesta, Kaladze, Aquilani, De Ceglie, Di Natale, Milito, Abbiati dost hrozný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele