30. kolo
02.05.2021 15:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Pardubice zase neprohrály. S Karvinou se rozešly smírně

Už pět utkání v řadě bez porážky za sebou mají Pardubice. To poslední si připsaly v rámci prvního květnového kola proti Karviné. Po Qoseho trefě sice otočili Černý s Caduem, avšak na konečných 2:2 srovnal Bartošák.

První důležitý moment pro vývoj zápasu se zrodil po půlhodině hry. Tomlovi se nepodařila rozehrávka, navíc trefil balón od Herce rukou. To neuniklo zraku sudího a kopala se penalta. Její exekuce se ujal Kristi Qose, jenž dokázal proměnit, ačkoliv Letáček směr dráhy letu míče vystihl.

Vedení ovšem Slezanům nevydrželo dlouho. Rohový kop na opačném konci hřiště rozehrál Čelůstka, jehož centr si našel Pavel Černý, který prvním ligovým gólem v dresu Pardubic srovnal gólový účet utkání.

Během první desetiminutovky po návratu ze šaten jsme byli svědky pokutového kopu i na druhé straně. Opět v tom hrála prsty hra rukou, tentokráte se proměnil Mangabeira. Cadu, stejně jako předtím jeho protějšek, šancí nepohrdnul a poslal Pardubice do vedení.

Karvinští se s porážkou nechtěli smířit a po jedné zajímavé akci musel za Letáčka zaskakovat na brankové čáře obránce. Nakonec se ujala až střela Lukáše Bartošáka z přímého kopu. Balón letěl překvapivě po zemi, což zjevně zaskočilo všechny protivníky.

Pardubice tak v tabulce zůstávají na sedmém místě s pětibodovou ztrátou na Liberec, Karviná je aktuálně dvanáctá.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele