22. kolo
04.04.2015 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - Baumit Jablonec 0:3

Roli favorita zvádl i Jablonec a na druhou Spartu ztrácí stále čtyři body. Severočeši si bez problému poradili s Českými Budějovicemi 3:0, když se postupně prosadili Mingazov a Crnkič, první branku si domácí vstřelili sami, nešťastníkem se stal Roman Lengyel.

Baumit byl blízko vedení už v 11. minutě, kdy Pospíšil po rychlém brejku rozdělil balón na Kopice, jenž se zbavil Machovce a posléze orazítkoval břevno. Bylo to první varování pro obranu Dynama, ovšem ta si ponaučení nevzala. Mingazova v další šanci zastavil až parádním zásahem gólman Křížek. Ale nakonec zahrozilo i Dynamo a nemělo vůbec špatnou šanci, Chrien našel Fundu a ten těsně přestřelil. Do konce prvního poločasu pak hrálo s aktuálně třetím týmem Synot ligy poměrně vyrovnanou partii.

Ale druhý poločas už byl zase v režii Jablonce a konečně začaly padat branky, tedy výhradně jen do budějovické sítě. Přesně po hodině hry rozjásal fanoušky Baumitu Roman Lengyel. Stoper domácího Dynama si totiž po závaru vstřelil hlavou vlastní gól.

První branka favorita nakopla a za dalších pět minut se měnilo skóre podruhé. Hezkou akci nakonec vyšperkoval Kopic přihrávkou na Mingazova, který se nemýlil - 0:2. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého hráli v naprosté pohodě, přesto mohlo dojít ke zdramatizování. Po hlavičce Škody musel zasahovat Hrubý.

Hosté se nakonec dočkali ještě jedné branky. V 90. minutě našel Kopic Crnkiče, ten si zpracoval balón a razantně vystřelil - 0:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele