15. kolo
27.11.2011 16:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 3:1

Mladá Boleslav nadále drží krok s evropskými poháry, dnes po velmi dobrém výkonu porazila České Budějovice 3:1. Domácí o své výhře rozhodli už v prvním poločase, kdy se trefili Chramosta a Zahustel, ve druhé půli sice snížil Pecka, ale dvoubrankový náskok vrátil svým druhém gólem Zahustel.

Boleslav se do Budějovic pustila se vší vervou a už ve třetí minutě spálil obrovskou šanci Procházka. Štohanzl mu krásně připravil míč, jenže Procházka místo technického zakončení zvolil nepřesnou pumelenici. Ve 13. minutě už vedli Mladoboleslavští 1:0. Kulič vybojoval míč, přehodil brankáře Křížka a Jan Chramosta z jeho akce vytěžil vedoucí branku - 1:0 pro Mladou Boleslav. Svěřenci trenéra Koubka pokračovali v náporu, Zahustel hlavičkoval těsně vedle a hlavou nedosáhl branky ani Chramosta. O minutu později hlavičkoval po Šírlově centru Procházka, ale Křižka nemusel ani tentokrát zasahovat.

Ve 36. minutě pokračovalo zahazování šancí, Kysela ze dvou metrů napálil jen obránce a stav zápasu byl proto stále jenom 1:0 pro Mladou Boleslav. Nicméně těsně před odchodem do šaten se Koubkovi svěřenci dočkali, Chramosta se otočil s míčem a předložil jej Zahustelovi, který se trefil ke vzdálenější tyči - 2:0 pro Mladou Boleslav.

Pěkná podívaná pokračovala i ve druhém poločase. České Budějovice zvýšily aktivitu a odměnou bylo snížení na 1:2. Pecka předčil v hlavičkovém souboji Kyselu a Miller kapituloval. Následně šance střídala šanci, v 59. minutě měl na kopačce vyrovnání znovu Pecka, z dobrém pozice doslova odmítl vyrovnat. Místy si Boleslav hodně koledovala, nakonec ale přišlo vyloučení. Pavel Novák předvedl nebezpečný zákrok na Štohanzla a hlavní sudí ho po právu vyloučil. Oslabené Budějovice mohly jen stěží čelit boleslavským nájezdům, a tak není překvpivé, že ještě do konce zápasu vstřelili domácí jeden gól. Zahustel se nejlépe zorientoval v pokutovém území a svojí druhou branku zajistil výhru Mladé Boleslavi 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Fingulka

Jak na nás tak nerad vsázím, tak sem to teď udělal protože chlapcům věřím... 2:0

Reagovat
Veselac

tip X...1:1

Reagovat
Fingulka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele