28. kolo
15.05.2011 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FC Hradec Králové 2:0

Probuzení olomouckého střelce Šultese odnesli Votroci z Hradce Králové. Domácí vyhráli 2:0.

Příznivci kombinačního stylu hry se jistě těšili na střetnutí právě těchto dvou týmů. Naneštěstí však tři kola před koncem nemají oba týmy v lize příliš o co hrát. Olomoučtí se připravují na vrchol sezóny v podobě finálového střetnutí v domácím poháru proti Mladé Boleslavi.

První minuty přinesly více nudy, než vzruchu a nevelká návštěva možná litovala, že raději nezůstala doma u hokeje. Větší vzruch přinesla vlastně až 18. minuta a závar před hostující brankou, který zakončil nedůraznou hlavičkou Rossi do náruče hradeckého gólmana Koubka. Chvíli na to se do míče opřel Janotka a trefil pro změnu břevno za zády hostujícího brankáře. I nadále byly na svém důvěrně známém trávníku aktivnější olomoučtí. Skóre se ale neměnilo ani po střele Hořavy. Až do přestávky tak pokračoval spíše boj o střed hřiště bez výraznějšího ohrožení obou branek.

Ve druhém poločase již domácí přece jen strhli osud zápasu na svou stranu. Blízko vstřelení branky byla Sigma hned po příchodu z kabin. Bajer ani Hořava však ještě své šance nevyužili. Radoval se až tentokrát čerstvý náhradník Šultes. Centr Hořavy hlavičkou usměrnil přesně a Sigmu dostal do vedení 1:0.

Pár minut na to se Šultes jako chladnokrevný střelec předvedl podruhé. Na hranici vápna si zpracoval míč a s přehledem jej poslal za Koubkova záda - 2:0.

Během pár chvil tak bylo o osudu utkání jasno. Domácí hru kontrolovali, Votroci si nedokázali vypracovat výraznější šanci, ze které by mohli výsledek alespoň korigovat. Tři body tedy zůstaly na Hané.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 1

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikoz bude Kotal zkouset opet mladase....je mozne ze to bude 1...pranim je ale 02

Reagovat
Veselac

X

Reagovat
vanGomm

Hradec je na prohru už na řadě a mohl by tedy v Olomouci prohrát.Navíc ta má doma poměrně dobrou bilanci tip tedy 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele