25. kolo
18.04.2010 17:00 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

Bohemians Praha - FK Mladá Boleslav 2:4

Střížkovští Bohemians doma prohráli 2:4 s Mladou Boleslaví a prakticky jen stvrdili svůj sestup. Na nepříliš záživný poločas navázalo divoké druhé dějství. Diváci se nakonec na strahovském stadionu dočkali šesti branek.

Počátečný nerozhodný stav trval všude všeho jen šest minut, pak se totiž dostala do vedení hostující Mladá Boleslav. Tomáš Hrdlička našel centrem Marka Kuliče, a ten vstřelil úvodní branku utkání - 0:1 pro Mladou Boleslav. Domácí se nemohli dostat do pořádného zakončení, ale totéž prakticky platilo i pro hosty. Hrál se totiž nepříliš záživný fotbal, nicméně ve 32. minutě vstřelili mladoboleslavští druhou branku. Chramosta byl totiž uvnitř pokutového území faulován Beláněm a nařízenou penaltu nekompromisně proměnil Ludovic Sylvestre - 0:2. Do konce poločasu se už ale nic výrazného nestalo a diváci byli svědky spíše nudné podívané.

Jako den a noc se lišili oba poločasy, zatímco v prvním dějství toho bylo k vidění málo a nebýt dvou branek Boleslavi, tak by se diváci na stadionu nejspíše unudili, ve druhém poločase bylo k vidění mnohem více zajímavých situací, a také branek. Nejprve Ibe vyslal Jelínka, ten ale nedokázal překonat brankáře Šedu. Za to domácí zaplatili další inkasovanou brankou, hned za minutu totiž Sylvestre s Kuličem připravili třetí branku pro Jana Chramostu a už to bylo 0:3.

Hned za další dvě minuty bylo rušno v mladoboleslavském pokutovém území, Marek Kincl byl faulován Hrdličkou a sám ex-sparťanský útočník snížil na 1:3. na rozdíl jediné branky mohl opět snížit Marek Kincl ale ten tentokrát netrefil branku. V 59.minutě orazítkoval tyč střížkovské branky Mendy a tak to bylo stále 1:3 s pohledu domácích. To platilo i po Sedláčkově pokusu který zlikvidoval Beláň. V 74. minutě se opět měnilo skóre, Sylvestreho hlavička skončila v síti a Boleslav vedla 1:4.

Rovněž závěr utkání byl plný šancí, Mendy z otočky vypálil a Beláň se zaskvěl dobrým zákrokem. O dvě minuty později se střížkovské Bohemce podařilo znovu snížit, Flachbartův centr proměnil s trochou štěstí hlavou Stanley Ibe - 2:4 pro Boleslav. Do konce utkání už Mladá Boleslav drama nepovolila a vyhrála 2:4.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

výtezství hostu čili 2

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians by neměla vůbec nastoupit ze stejných důvodů jako nenastoupili na Bohemce 1905

Reagovat
smazaný uživatel

vylučte ten Střížkov z ligy, ať hrajou nohejbal a možná je budu mít rád

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele