24. kolo
19.04.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - České Budějovice 1:1

Remízový král z Budějovic opět nezklamal a připsal si bod za plichtu ze hřiště Olomouce. Budějovičtí od 51. minuty prohrávali po vlastenci Riegla a vyrovnali až v 83. minutě zásluhou Sedláčka.

První šance, ze které mohl padnout gól, přišla ve 27. minutě. Janotka na pravé straně skvěle prošel a odcentroval na Hubníka, který tvrdě hlavičkoval a zblízka o kouskek minul. Hubník byl při chuti a v další příležitosti vyslal překvapivou střelu od postraní čáry, kterou brankář vyrazil na roh. Na druhé straně se mohl prosadit Stráský, který ale nevyužil zaváhání stoperů Olomouce a střílel mimo. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Gól přišel v 51. minutě, ale autor z něj radost neměl. Jan Riegel si po přímém kopu Melinha totiž poslal míč do vlastní brány a daroval tak domácím vedení - 1:0. V dobré příležitosti mohl být o chvíli později po nahrávce Melinha Hubník, ale balon si mizerně zpracoval a brankář Kučera mu jej odebral. Další olomoucký hráč, Kobylík, pálil z deseti metrů, ale bravurní zákrok vytáhl Kučera a stav tak zůstal nezměněn. Kobylík se nevzdal a po tom, co se k němu odrazil balon po jím zahraném volném kopu, rozezvonil břevno. V 83. minutě si Riegel spravil reputaci, když nahrál na gól Sedláčkovi. Ten skóroval hlavou po centru zprava - 1:1. Minutu před koncem to zkoušel z dálky Melinho, ale trefil jen brankáře Kučeru. V poslední minutě mohli Budějovičtí úplně zvrátit vývoj zápasu, ale Benát sám proti Drobiszovi neuspěl.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
vanGomm

Pokud Olomouc k tomuto zápasu přistoupí jako minule se Slavií.Pak není co řešit jasná 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele