5. kolo
31.08.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:1

Boleslav porazila doma Sigmu Olomouc 2:1 a s deseti body se dotáhla na čelo. Za domácí se prosadili Řezníček s Poláčkem, na druhé straně skóroval Hořava.

Boleslavští mohli vést již od třetí minuty, jelikož Drobisz vyběhl ven z brány a Papadopulos se ho pokusil přelobovat, jeho střela ovšem zapadla až za branku. Další hrubice jednoho z hráčů Sigmy, tentokráte Hubníkova, už potrestána byla. V osmé minutě Poláček obral kličkujícího Hubníka, posunul balon na Řezníčka a ten zblízka skóroval - 1:0. Hráči Sigmy občas dělali věci, nad kterými zůstavala hlava stát, příkladem buď gól z 30. minuty, kdy Šuškavčevič nahrál Poláčkovi před prázdnou bránu - 2:0. Olomoučtí mohli rychle snížit, ale Komárek zblízka netrefil, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí.

Třetí gól utkání opět připadnul na vrub jednotlivce, tentokráte se provinil domácí brankář Šeda, který vyrazil přímo k Hořavovi a ten mu pak míč poslal zblízka do sítě - 2:1. Bolesla mohla své vedení zvýšit při hlavičce Mendyho, jenže ten pálil pouze do tyče. V 90. minutě navíc neskóroval ani Pecka, který sám postupoval na brankáře. Boleslavi to však vadit nemuselo, Sigma už se na vyrovnání nezmohla.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma doma s Jabloncem uhrála bod a myslim, že s podobným cílem pojede i do Boleslavi. Bude to určitě těžkej zápas venku, protože domácí na svém hřišti letos ještě neprohráli. Doufám že Sigma prodlouží sérii bez prohry na pět zápasů .

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej možná pro vidláky z hané Bolka vyhraje 2:0

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Papadopulos,Rajnoch

Reagovat
smazaný uživatel

lool brankář škoda.. je to honza ŠEDA a chtal protže že mi míra miller zranil achilovku.....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch chyb, hlavně kapitán Šuškavčevič to udělal tak, že jsem se musel trochu smát. Nevadí věčně to trvat nemohlo a je to ponaučení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele