21. kolo
16.03.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SK Kladno - Siad Most 1:1

V souboji dvou sestupem ohrožených celků se utkalo domácí Kladno s Mostem. Most v posledním zápase ukončil sérii bez výhry a zdolal Mladou Boleslav, kladenští na jaře ještě nevyhráli. A nic na tomto faktu nezměnil ani tento zápas, utkání skončilo remízou 1:1.

Most měl první šanci, ale Kladenští vstřelili první gól. Nejprve Stožický vystřelil a klouzající balon na mokrém terénu musel vyrazit Pavlík, poté však na druhé straně fauloval brankář Švenger Kroupu a domácí kopali penaltu. Míč si postavil Jan Krob a s přehledem skóroval do horního rohu brány – 1:0. Domácí tak od 12. minuty vedli, ale že se ještě budou muset hodně snažit jim bylo jasné, zvlášť když ve 29. minutě musel předčasně do sprch Beneš, který byl vyloučen za faul na Rilkeho. A taky že ano, dvě minuty před koncem první půle si Trubila obhodil brankáře Pavlíka a zakončoval do prázdné brány, ke smůle Mostu však trefil balon slabě a Hochmeister ho stačil vykopnout z brankové čáry zpět do hry.

V druhé půli měl opět první šanci mostecký Stožický, jeho nepovedený centr se snášel pod břevno a Pavlík s vypětím všech sil vyrazil. V nepohledném utkání na špatném terénu toho ke koukání moc nebylo a na hřišti se dlouho nedělo nic zajímavého, to však přerušila vyrovnávací branka. V 76. minutě se trefil Patrick Oboya. Keňan pobýval na hřišti jen několik desítek sekund, když mu Pešír předložil míč před prázdnout bránu a poté již nešlo nedat - 1:1. V závěru přišla ještě šance Kladna, ale Kroupa po centru Kroba hlavičkoval mimo.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy má Kladno zabrat za 3 body než s Mostem, kde se navíc v týdnu lítalo na záchod

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele