23. kolo
30.03.2008 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - Bohemians 1905 2:0

Budějovice dnes poprvé na jaře poznaly sladkou chuť vítězství. Díky vydřeným třem bodů proti Bohemians se v tabulce posunuly opět nahoru, konkrétně na desáté místo.

Domácí fotbalisté měli od začátku nad svým soupeřem převahu a bylo jen otázkou, kdy ji využijí. Dynamo se nakonec dočkalo v 27. minutě. Úspěšným střelcem se stal útočník Jan Svátek. Vedení ve druhé půli potvrdil středopolař Martin Vozábal.

Hostující gólman Zich musel hned v prvních minutách zasahovat, ale s Vozábalovou a následně i Dolejšovou střelou si poradil bez větších potíží. V 27. minutě ovšem udělala defenzíva Bohemky velkou chybu a umožnila jít Janu Svátkovi z úhlu na svou branku. Ten místo předpokládané přihrávky lépe postaveným spoluhráčům zvolil tvrdou ránu a byl úspěšný.

Jihočeský útočník byl dnes velmi aktivní, už zanedlouho málem přidal druhý gól svého týmu. V pokutovém území si naskočil na Šímův centr ale svůj pokus poslal nad. Hosté se první střely na bránu dočkali až v 35. minutě. Po kombinaci před šestnáctkou se k ní odhodlal Rezek. Míč šel do středu branky a Křížek si s ní poradil.

Blízko vyrovnání byl po pár minutách druhé půle opět hostující Rezek. Po přihrávce Barteka se bývalý sparťanský útočník probil až do šestnáctky, ale mířil jen těsně vedle pravé tyče. V 60. minutě naopak zvýšil vedení svého týmu Martin Vozábal, jenž se prosadil přesnou střelou k tyči. Bohemians byli z vývoje utkání jako opařeni. K závěru utkání několikrát ohrozili bránu Křížka z různých pozic, míč ovšem v bráně neskončil.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Situace je už kritická, Klokan musí z jihu Čech přivézt 3 body !!! Bojovnost nám bohudík nechybí, ale ještě k tomu potřebujeme to pověstné štestíčko. Snad se trochu ukáže. Boj o záchranu v GL je otevřený, musíme také doufat, že nejbližší konkurenti, Kladno a Most, v tomto kole nebudou bodovat. Věřím, že se vše k dobrému obrátí a naše Bohemka 1.ligu udrží i pro příští rok. Tip 1:2. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní souhlas ! I s tipem ! BOHEMIAS 1905 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeto bída, nedá se nic dělat. Ale záchrana se nám vzdaluje a vzdaluje ! Začáná to být kritické. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele