11. kolo
28.10.2007 14:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - FK SIAD Most 1:0

Ve vršovickém Ďolíčku se střetli adepti na sestup do druhé ligy, pražští Bohemians doma přivítali Most. Oba týmy, nacházející se na dně tabulky, od sebe dělil pouhý bod, proto oboěma mužstvům záleželo na tom, aby neudělaly zbytečnou chybu. Bohemians nakonec zvítězili 1:0 díky rychlé brance a odsunuli Most na dno tabulky.

Druhá minuta - první branka! Důvod k radosti dal domácímu publiku Pavel Lukáš, stoper Bohemians, který hlavičkoval po rohovém kopu a otevřel tak skóre utkání. Lukáš se prosadil na bližší tyči branky Martina Svobody - 1:0. Po dvaceti minutách se mezi střelce mohl zapsat opět domácí Lukáš, ovšem rozhodčí jeho dorážku do brány neuznali pro ofsajd. Celou situaci načal střelou Hašek, Svoboda ji vyrazil a Lukáš dorážek do sítě, avšak v době střely se nacházel v ofsajdovém postavení a jelikož se aktivně zapojil do hry, branka nesměla platit.

Most měl snahu něco s výsledkem udělat, ale jeho hru kazily nepřesnosti. Velkou šanci na vyrovnání měl v závěru půle kanonýr Toleski, ale chybu Sňozíka nepotrestal. Holenda byl s Toleskim v nadějném brejku, cizinec v barvách Mostu, ovšem nenahrál a jen slabě vystřelil, takže do kabin se šlo za stavu 1:0.

Mostečtí v druhé půli přidali a vytvořili si mírnou převahu. Největší šanci na vyrovnání měli v 63. minutě, když střídající Bogdanov při pokusu přehodit brankáře trefil břevno. Deset minut před koncem mohli domácí navýšit své vedení a pojistit si vítězství, jenže Slezák pouze promáchl a Kunášek nepálili přesně. Hosté si ke konci ještě vytvořili tlak, ale ten ke vstřelení branky nevedl, a tak se Bohemians odrazili ode dna tabulky, kde je nahradil právě Most.

Autor: Michal Havlický

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*okie

Tri body jsou doma,ale muselo to byt hodne opatrne ze jsme jim daly jen jednoho banana.

Reagovat
HOST*bary72

Sláva !!! Porazit případného protivníka v sestupových bojích je dvojnásob cenné. B 1905 !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele