5. kolo
26.08.2006 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - 1. FC Brno 0:0

Z čistě statistických hledisek byl tento zápas rozhodnut již předem. V sobotu se střela dvě mužstva, která jako jediná za letošní sezónu ještě neinkasovala ani jeden gól. Obrovským favoritem zápasu byl přesto domácí celek Liberce.

Už od úvodu měl jasně navrch domácí Liberec, pozorná obrana Brna jej však do vyložených šancí nepouštěla, a tak se toho za první poločas příliš mnoho neudálo. Pokud už se některému z libereckých hráčů podařilo zamířit mezi tři tyče, se střelou si vždy hravě poradil spolehlivý Lejsal. Brno si za celý první poločas vypracovalo jedinou šanci a to Trousilovu hlavičku z 29. minuty, se kterou si ale poradil gólman Čech.

Druhý poločas začal stejně jako ten první, vyložená šance domácích ale nepřicházela. Zhruba od 70. minuty se Brno zatáhlo úplně a betonovalo, co to jen šlo. V 72 . minutě byl totiž po druhé žluté vyloučen Pavlík a Brno tak v Liberci, stejně jako minulou sezónu, dohrávalo o deseti. I přesto se ale Liberec gólově prosadit nedokázal. Největší šancí nakonec bylo Bílkovo břevno v nastaveném čase. Posledních pět minut nastaveného času navíc hosté dohrávali o devíti, protože byl po druhé žluté vyloučen i Holek. I tak si ale Brno veze ze severu Čech cenný bod. Ani v pátém kole tak obrana ani jednoho ze soupeřů nenašla přemožitele.

Autor: Jan Werner

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vzdy byvam v zapasech Brna optimisticky, ovsem tentokrat si myslim ze rupnem...

Reagovat
HOST*

snad ten bod uhrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ktera obrana rupne jako prvni? ja doufam ze ta brnenska a bojim se aby to nebylo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele