20. kolo
01.04.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

1. FC Brno - Slovan Liberec 1:2

Díky této výhře má Slovan stále šanci bojovat o titul s Pražskými "S". Podle sázkových kanceláří byli před zápase favoritem domácí, velkou zásluhu na tom měla především jejich bilance na vlastním hřišti, kde dokázali 20krát neprohrát. Jenže vývoj utkání tomu moc nenasvědčoval. Hosté byli od začátku utkání aktivnější a vypracovali si velkou šanci, kterou spálil kanonýr Slovanu Blažek. Ve 23. minutě vyslal skákavou střelu Petr Papoušek a brankář Lejsal měl co dělat, aby míč neskončil za jeho zády. Ani Brno nechtělo zůstat pozadu a vypracovalo si dvě slibné šanci. Nejprve Zelenka hlavičkoval do břevna a pár minut na to mířil vedle Trousil. To bylo vše podstatné, co se přihodilo v prvním poločase. Chvíli po změně stran bylo Brno blízko gólu, ale Pavel Vrána ze závaru před bránou gól nevytěžil. O pár minut později se diváci už gólu konečně dočkali, Liberec poslal do vedení trochu šťastnou střelou reprezentant Pudil. Brno po tomto gólu ožilo a po centru Maria Holeka vyrovnal René Wagner. Oba týmy chtěly rozhodnout a povedlo se to Liberci, hrdinou se stal Pudil, který z úhlu místo centru zvolil střelu a překvapil Lejsala. To byla poslední šance, a tak Liberec vyhrál a stále zůstává v boji o titul.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prosim dvojka

Reagovat
HOST*Lion

ne. jednička Kvůli Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

jenže já slavii nefandim

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele