základní skupiny - skupina I, 1. kolo
20.09.2018 18:55 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

KRC Genk - Malmö FF 2:0

Situace ve skupině I je po prvním kole přesně taková, jakou všichni očekávali. Papírově si měly postupové příčky rozdělit Besiktas s Genkem a oba kluby mají nyní na kontě tři body. Belgický tým hostil švédské Malmö a moc se nenadřel. Na jeho branku nešla jediná střela, a trefy Trossarda se Samatou tak znamenaly hladké vítězství.

Jako první to po deseti minutách zkoušel z dálky Malinovskij, jeho povedený volej ale mířil doprostřed. Podobně dopadl i Maehle, jenž taky napřáhl zpoza vápna po půlhodině hry. Pravý bek Genku byl ale při chuti, jen o pár minut později vystihl rozehrávku soupeře, skvěle pronikl mezi dvěma hráči, zatáhl míč a ještě líp odcentroval. Leandro Trossard na zadní tyči pohodlně otevřel skóre.

Švédové se ani přes nepřízeň výsledku nikam nehnali a Genk měl spoustu prostoru k tomu, aby se postupně dobral k druhému gólu. Pozuelova střela uvnitř vápna ještě narazila na blokujícího soupeře, ale útočník Mbwana Samata byl pohotový. K míči se přitočil a jedním dotekem rozvlnil síť.

Malmö bylo celý zápas impotentní a prohrálo zaslouženě. Až v poslední minutě zápasu, snad vinou nekoncentrovanosti domácího týmu, se švédský celek dostal k první střele na bránu. Rasmus Bengtsson hlavou prodloužil přímý kop do sítě, ale ve stejný moment si hosté připsali i první ofsajd. Utkání tak skončilo 2:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (3)

Přidat komentář
EverlastD

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
Theft90

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele