základní skupiny - skupina F, 2. kolo
28.09.2017 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sheriff Tiraspol - FC Kodaň 0:0

Druhý zápas "zlínské" skupiny mezi Sheriffem Tiraspol a dánskou Kodaní branku nepřinesl a tak největší radost z výsledku může mít Lokomotiv, nebo dokonce Zlín, jehož případné šance na postup stále žijí.

Oba týmy hrály bez branek už v prvním kole a především na Kodani šlo v úvodu dějství vidět, že chce urvat tři body za každou cenu. Dánové začali hodně aktivně a prosadit se mohl i stoper Lüftner, který si naskočil na rohový kop a trefil jen jednoho z obránců. O chvíli později nebezpečně pálil Kvist, ale branku Sheriffu minul. V 16. minutě měla Kodaň další velkou příležitost, uvnitř vápna se prodral ke střele Zeca a skvělý Mikulić zachránil Sheriff od inkasované branky.

Kodanští měli v prvním poločase převahu, ale šance zahazovali jak na běžícím páse. V další dobré pozici byl Kusk, který si ještě pádem zkoušel vymodlit pokutový kop, avšak marně. Dánové si se skvělou obranou Tiraspolu vůbec nevěděli rady.

Ve druhém poločase se hra více vyrovnala a Kodaň už zdaleka neměla takovou převahu. Sheriff byl ale směrem dopředu neškodný a čím více se blížil konec, tím byla hra opatrnější, jakoby ani jeden z týmů nechtěl udělat osudovou chybu. Zápas nakonec žádnou branku nenabídl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
EverlastD

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele