základní skupiny - skupina H
01.10.2015 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Skënderbeu Korça 2:0

Po třech letech se Lokomotiv Moskva dočkal na domácí půdě vítězství v evropských pohárech. Dokázal v základních skupinách skolit Skënderbeu Korcë, které je bez bodu a vstřeleného gólu poslední ve skupině H. Moskevský klub naopak má skvěle nakročeno do další fáze Evropské ligy, se stoprocentní bilancí stvrdil vedoucí pozici.

Ruský celek v tomhle duelu potvrdil jasnou roli favorita. Dobrý výkon předvedl záložník Samedov, autor dvou branek z minulého klání ve Sportingu, který jednoduše zase ukázal, že je ve skvělé formě. Na pravém křídle byl pro soupeře neustálou hrozbou. A čtvrthodinu před koncem pojistil tři body další trefou.

Bylo vidět, že albánský šampión nemá s podobnými typy zápasů příliš zkušeností. Každopádně kouč Mirel Josa může věřit v lepší budoucnost. Tým disponuje některými nadstandardními jedinci, jakým je například záložník Berisha, jenž byl asi nejnebezpečnějším mužem na hřišti na straně hostů.

Naposledy se Lokomotiv z vítězství na evropské scéně před vlastními fanoušky radoval v únoru roku 2012. Dlouho mu trvalo, než se dokázal prosadit. Skënderbeu se podle předpokladů soustředil hlavně na bránění, měl ale vepředu několik šancí. Přesto se zkušenější mužstvo ve 35. minutě ujalo vedení.

Janbajev dostal na pravé straně příliš prostoru, poslal centr do šestnáctky, kam si naběhl Niasse a ten hlavou neměl problém skórovat. Pro Senegalce to už byl čtvrtá branka z posledních čtyř zápasů. I když Josovi svěřenci byli mírně frustrovaní z inkasovaného gólu, snažili se o vyrovnání.

Berisha si po půli ve středu hřiště narovnal míč na pravačku a technickou střelou se snažil zamířit mezi tři tyče, jeho pokus ovšem skončil jen vedle. O chvilku později se do dobré pozice prosadil Salihi, jenže na brankáře Guilhermeho nevyzrál. Lokomotiv v 74. minutě přidal ještě jeden zásah poté, co se míč odrazil k pohotově skórujícímu Samedovi.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
EverlastD

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Jistotka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele