základní skupiny - skupina C
10.12.2015 19:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

FK Qäbälä - FK Krasnodar 0:3

Krasnodar dokázal na půdě Qäbäly vyhrát bez větších problémů o tři branky a zajistil si trošku překvapivě první příčku ve skupině. V konečném účtování byl dokonce o tři body lepší než favorizovaný Dortmund. Domácím poslední zápas v Evropské lize vůbec nevyšel a bez žádného vítězství a s dvěma vstřelenými brankami zůstali poslední.

Hostující celek potřeboval v Ázerbájdžánu pouze naplno uspět a nemusel se v žádném případě ohlížet na souběžně hrané utkání Borussie s PAOK, aby byl před losováním play-off mezi nasazenými. A za svým cílem si šel neomylně. Ve 23. minutě zahrozil Mamajev, nicméně jeho přízemní pokus ještě skončil vedle brány.

O pár chvil později se již ruský klub radoval z vedení. Pereyra standardku ze středu pole rozehrál jemným centrem do vápna, kde míč hlavou lehce lízl Sigurdsson a gólman Popovic už na změnu směru reagovat nedokázal. Pět minut před přestávkou navýšil vedení sám Pereyra, to když Popovic výrazně podcenil jeho střelu z dálky.

Ve druhém dějství si Krasnodar držel pohodlný náskok. Qäbälä zahrozila jen z ojedinělých možností, to když například vystřelil Brazilec Dodo, jinak se však domácí na nějaký heroický výkon a zvrat nezmohli. V 75. minutě nakonec upravil konečný výsledek Wanderson, jenž z vápna zamířil přesně ke vzdálenější tyčce.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele