základní skupiny - skupina D
22.10.2015 21:05 CET
1 : 4
(1:3)
Stadión:
MCH Arena, Herning

Reportáž

FC Midtjylland - SSC Neapol 1:4

Neapol se pomalu ale jistě začíná rozjíždět na všech frontách, o čemž se ve čtvrteční večer přesvědčil na vlastní půdě Midtjylland. Italský celek si s dánským soupeřem poradil suverénně v poměru 4:1. O góly hostí se postarali José Callejón, Manolo Gabbiadini a také Gonzalo Higuaín. Za domácí pouze korigoval Pusić.

Klub z jihu Itálie tak zatím základní skupinou D projíždí jako nůž máslem a doposud po třech kolech neztratil ani bod. Logicky tak neapolští okupují první příčku a míří jasně za postupem do jarní vyřazovací fáze, zato Midjylland utržil po dvou úvodních výhrách protentokrát krutou prohru, byť to na jeho poklidném držení druhé postupové pozice nic nezměnilo.

V devatenácté minutě zábavného zápasu prolomil bezbrankový stav Callejón, jenž dlouhý nákop Koulibalyho přetavil ve fantastickou střelu bez přípravy, která přeletěla vyběhnuvšího brankáře Andersena a Neapol tak držela otěže zápasu ve svých rukou hned od počátku. Krátce po půlhodině hry navíc její vedení zdvojnásobil Gabbiadini, když svou ránu otřel o levou tyč a k radosti své i spoluhráčů se míč posléze odrazil do sítě. Velkou zásluhu měl na gólu číslo dvě potřebným realizováním celé akce Allan.

Ve čtyřicáté minutě navíc bylo pro domácí ještě hůř, neboť Gabbiadini se prosadil hned podruhé. Italského reprezentanta vybídl ke skórování nákopem El Kaddouri a byla z toho přesná rána do dolního levého růžku branky z dobrých osmnácti metrů. Midtjylland stihnul zareagovat ještě do přestávky - Martin Pusić s trochou štěstí procpal svůj pokus po rohovém kopu zblízka do sítě.

Po změně stran již na šance nedocházelo skoro vůbec. Svěřenci trenéra Sarriho spíše zpomalovali hru a kontrolovali jasně vedoucí stav, byť střídání Hamšíka s Higuaínem vnesla do hry Neapole jistou jiskru. Druhý jmenovaný nakonec v nastaveném čase upravil skóre na konečných 4:1 po další dobré přihrávce Kaddouriho. Forma Neapole jednoduše nebere konce, teď jen na ni navázat i v domácí soutěži a pořádně čelo tabulky provětrat.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Manau

Tohle bude překvapení kola. 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezitejsi nez vysledok z tohto zapasu je aby sa posetrili hraci na Chievo , nicmene v tejto forme verim vo vitazstvo A/B zostavou 1:2 Hamsik, Gabbi

AVANTI NAPOLI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
olis

Formazione ufficiale:

Reina; Maggio, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Valdifiori, Lopez; El Kaddouri, Callejon; Gabbiadini.

Forza Napoli!

Reagovat
olis

Calleti

Reagovat
olis

Gabbi

Reagovat
olis

Gabbi jak nic :D vybavene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Manolo

Reagovat
M11

Neapol valec.. moc pekne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele