základní skupiny - skupina G
22.10.2015 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Dněpr Dněpropetrovsk - AS Saint-Étienne 0:1

Loňský finalista Evropské ligy z Dněpropetrovsku utrpěl svou první porážku ve skupině a klesl aktuálně na třetí nepostupovou příčku právě za svého soupeře ze St. Étienne. Les Verts naopak poprvé ve skupině dokázali zvítězit, a to díky jediné trefě utkání Romaina Hamoumy ze závěru prvního poločasu.

Komorní kulisa prázdné Arény Dnipro jako by neprospívala ani jednomu z mančaftů. Dá se říci, že první větší šance zápasu byla k vidění až ve 35. minutě. Rotan zkusil napřáhnout ze střední vzdálenosti, nicméně jeho pokus skončil vedle Ruffierovy brány. Na druhé straně musel gólman Bojko likvidovat dlouhý nákop Hamoumy a také příležitost Rouxe.

Ve 44. minutě ASSE zaznamenal jediný zásah tohoto střetnutí. Roux z pravé strany našel na zadní tyči Hamoumu, ten si ve vápně navedl míč na pravačku a přesnou střelou ke vzdálenější tyči skóroval. Po hodině hry mohl srovnat stav Rotan, jenže v tutovce jednoduše selhal a Ruffiera z malého vápna nepřekonal.

Jinak bylo ovšem nebezpečnějším celkem spíše St. Étienne. V 66. minutě zahrozil z přímého kopu Eysseric, avšak Bojko si mezi třemi tyčemi poradit dokázal. V nastavení pak sice Pogba trefil hlavou vlastní břevno, domácí se ale jinak na žádnou vyrovnávací branku nezmohli. Přitom jak velký měli střelecký apetit o minulém víkendu během šestigólové výhry.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
Manau

to by mohlo být

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
Uwe háže buly

Dněpr neinkasuje a vyhraje 1:0 nebo 2:0.

Reagovat
Gedofrey

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

držím p a l c e

Reagovat
HullCity

No bez fanoušků to nebude lehké,ale věřím ve 3 body...1:0.

Reagovat
HullCity

Dnipro bez podpory fanoušků,hosté s podporou izraelských sudí.Na začátku zápasu "ofsajd" a na jeho konci neodpískat penaltu v obou případech na Selezňova.Dneska měla být remíza,což by se nám hodilo.Takhle nás ještě čekají výlety do Francie a Itálie s vědomím,že alespoň 1 musíme vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Pyroman

Hosté překvapí, tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele