základní skupiny - skupina L, 1. kolo
18.09.2014 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Legia Varšava - KSC Lokeren 1:0

Pořádně nevyzpytatelný zápas s Lokerenem nakonec zvládla Legia díky jediné brance Miroslava Radoviče z 58. minuty a získala na své konto důležité tři body. Hosté si do Varšavy přijeli evidentně pro remízu, ale tahle taktika se jim ve finále nevyplatila. Souboj chudý na gólové šance vyzněl zkrátka lépe pro domácí.

Největší hrozbou pro belgický celek jednoznačně představovala dlouholetá opora Legie záložník Žyro, který se minimálně v první půli dostal do dvou velmi dobrých možností. Už po deseti minutách hry si zaběhl za soupeřovu obranu, dostal se ovšem do menšího úhlu, takže jeho přízemní pokus minul prostor mezi třemi tyčemi.

Po půlhodině hry napřáhl z dobrých 25 metrů a mířil k tyčce svatyně brankáře Copy, tam se ovšem reprezentant Pobřeží slonoviny dokázal natáhnout a střelu vyrazil. To domácí gólman Kuciak se v bráně evidentně nudil. Ve 25. minutě si na něj sice vyšlápl Vanaken, ten ovšem nedokázal pořádně zakončit.

Legia ještě v závěru půle mohla skórovat z jedné slušné příležitosti, nicméně Brzyskiho pokus z přímého kopu skončil pouze nad břevnem. Úvodní minuty druhého dějství patřily rovněž domácímu týmu. A po čtvrthodině proměnil menší tlak v branku. Kucharczyk unikl podél levé strany do vápna a poté jen přeložil balón úplně volnému Radovičovi.

Do konce utkání se již na hřišti nic zajímavého neudálo. Lokeren byl směrem dopředu naprosto bezzubý, Legii naopak těsné vedení vyhovovalo, a tak se v ofenzívě nijak výrazněji nepředřela. Pokud chtějí především hosté postoupit ze skupiny do další fáze, svůj výkon musí rozhodně posadit na vyšší level.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele