čtvrtfinále - 1. zápasy
16.04.2015 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Club Bruggy - Dněpr Dněpropetrovsk 0:0

Fotbalisté belgických Brugg se v prvním zápase rozešli smírně s ukrajinským Dněprem a odveta tak bude velmi zajímavá. Podle očekávání hrály oba výběry velmi opatrně, hosté se spoléhali na skvělou defenzívu a nakonec udrželi čisté konto. Domácí diktovali tempo hry téměř sedmdesát minut, Dněpr se osmělil až v závěrečné čtvrthodině a také si dokázal vypracovat několik větších příležitostí.

Belgický výběr se mohl dostat do vedení po necelé čtvrthodině hry. Skvělou individuální akci předvedl Izquierdo, který obešel tři protihráče a poté vystřelil, ovšem jeho rána z více jak dvaceti metrů byla na poslední chvíli zablokována na rohový kop. Stejný hráč zahrozil po necelé půl hodině a ocitl se v mnohem výraznější možnosti. Oularé krásnou kolmicí za obranu uvolnil právě Izquierda, který si ale v bezprostřední blízkosti na gólmana Bojka nepřišel.

Zhruba pět minut před poločasovou přestávkou sklepl Vázquez míč pro Refaelova, jenž vypálil ze třiceti metrů a zhruba o půl metru přestřelil. Ve 43. minutě se do náznaku šance dostal poprvé také Dněpr. Po centru Lea z levé strany do pokutového území hlavičkoval zhruba z deseti metrů Lučkevyč, jenže domácí branku přeci jen o nějaký ten metr minul. Bruggy vstoupily lépe i do druhé půle a blízko prvnímu gólu byl obránce De Fauw.

Ten se po rohovém kopu Vázqueze ocitl zcela sám na hranici brankového území a hlavičkoval k levé tyči, kterou minul jen o několik centimetrů. Po necelé hodině hry zahrávali domácí nebezpečnou standardní situaci, avšak Refaelov poslal balón z dvaadvaceti metrů vysoko nad Bojkovu svatyni. Dněpr si svou největší příležitost dosavadního průběhu vypracoval zhruba čtvrthodiny před koncem.

Po levé straně pronikl až na hranici pokutového území Leo a šajtlí centroval před branku, kde hlavičkující Rotan našel jen náruč připraveného brankáře Ryana. Rozhodující gól mohl vsítit pět minut před koncem Konopljanka, který si navedl míč do středu pokutového území a vystřelil ke vzdálenější tyči, ale Ryan famózním zákrokem vyškrábl balón na rohový kop. Stejný hráč naposledy zahrozil ve druhé nastavené minutě, kdy si vyměnil míč se Selezňovem a z úhlu z pravé strany vypálil, gólman Ryan i tentokráte svůj tým podržel.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
HullCity

Dnipro uhraje dobrý výsledek...1:1.

Reagovat
HullCity

Také ujde,ale viděli jsme proti Bešiktaši,že pro Belgičany není problém vyhrávat venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude remizka. Mám vsazeno Nejspíš 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

sem asi mohl dat na výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale za ten zoznam obľúbených klubov

Reagovat
smazaný uživatel

sileny .D

Reagovat
smazaný uživatel

Mám velkej záběr no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele