základní skupiny - skupina C, 2. kolo
02.10.2014 21:05 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Asteras Tripolis - FK Partizan 2:0

Asteras Tripolis se po důležitém vítězství nad Partizanem Bělehrad ujal překvapivého vedení ve skupině C, v níž nechává oba slavné konkurenty Besiktas a Tottenham prozatím za sebou. Hosté nezvládli absenci dvou svých klíčových hráčů a jsou poslední. Domácím se podařilo skórovat v obou poločasech zásluhou Fernanda Usery a Facunda Parry.

Partizan už dopředu avizoval, že bude postrádat Nikolu Drinčiče i Petara Škuletiče, kteří patří k základním článkům sestavy. Úplně fit nebyl asi ani stoper Branko Ilič, jehož před utkáním trápila teplota. A zápas se možná i díky těmto faktorům nevyvíjel pro srbský klub ideálně, ve 22. minutě soupeř vsítil první gól.

Mazza přihrál do volného prostoru mezi obránce na Useru, který okamžitě vystřelil, a ačkoli gólman Lukač napoprvé zareagoval, s dorážkou si již neporadil. O chvilku později mohl Usero přidat další zásah, dostal se totiž do samostatného úniku, nicméně jeho tutovku mu zastavil dobře vyběhnutý Lukač.

Hostující celek hrál nadále tragicky především směrem dopředu, takže se kouč Marko Nikolič rozhodl oživit hru střídáním v poločase. Na hřišti se tak objevil i druhý útočník Fofana, avšak ani jeho příchodem se ofenzíva nijak nezlepšila. Asteras byl pořád nebezpečnějším týmem a v zadních řadách mu vše klapalo náramně.

V 52. minutě již Partizan prohrával o dvě branky. Lluy se snažil vypálit z voleje, nepříjemná střela se nakonec dostala do malého vápna, kde jí Parra tečoval na zadní tyč na Mazzu, jenž z blízkosti zacílil do prázdné svatyně. Nikoličovo mužstvo zahrozilo snad jen díky Vuličevičově pokusu, ten ovšem vyrazil brankář Košický.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tripolis v minulém kole sebral body Besiktasi a s Partizanem si poradí za tři body - 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze jasna 1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na 10 nebo 1

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze zasrany Partizan mit nizsi kurs nez domaci Tripolis vsak Reci jsou o 2tridy lepsi proto jsem daval 2000 na Tripolis dekuji chlapci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele