základní skupiny - skupina F, 2. kolo
02.10.2014 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Dněpr Dněpropetrovsk 0:0

Francouzský celek si nakonec s Dněprem Dněpropetrovsk body jen dělí, protože ani jeden ze soupeřů nedokázal vstřelit branku. Domácí sice hráli prim v držení míče, ale nedokázali svůj tlak proměnit v gól.

Domácí rozehráli přímý kop, který přistál na hlavě Bayal Salla, ale jeho hlavička šla až příliš vysoko. Francouzský celek cítil podporu ze strany nadšeného obecenstva a chtěl ji využít od prvních minut. Přímý kop se snažil prodlužovat útočník Ricky van Wolfswinkel, ale sudí mu odmával ofsajd. Fabien Lemoine se pokusil vystřelil, ale jeho pokus byl zablokován. Do další šance se probíjel nejprve sám Zozujla, po něm byl do zakončení vyslán také hbitý Fedeckyj.

Záložník Max Gradel nebezpečně z úhlu vypálil a dnes výtečný brankář Bojko musel k zemi, aby ránu svého protihráče vyrazil. Nakonec se mu to ale zdárně povedlo. Gradel poslal míč před branku, kde se snažil Cohade ještě vylepšit pozici pro spoluhráče, ale hlavičkou namířil přesně do rukavic Bojka. Velká komplikace pro domácí celek nastala ve chvíli, kdy Perrin zastavil Kaliniče v rozporu s pravidly a byla nařízena penalta.

Loic Perrin navíc dostal žlutou kartu. Právě v té chvíli ale nadešel moment pro brankáře Ruffiera. Ten totiž vystihl směr, kam Kalinić pošle míč a skočil k tyči. Měl pravdu, míč vyrazil a skóre přetrvávalo v podobě, v jaké začínal zápas. Clerc posílal míč před branku z pravé strany, Cohade se snažil skluzem míč dopravit do branky, ale před ním ještě zasáhl Douglas. Svou práci odvedl také Bojko, který zlikvidoval šanci Monnet-Paqueta. Ten dostal přesný centr do vápna, pravou nohou nasměroval míč na branku, ale hostující brankář po míči skočil a vytěsnil jej mimo své tyče.

Bruno Gama poslal přízemní centr na malé vápno, kde míč trefil Zozulja. Brankáře Ruffiera ale nepřekonal. A i kdyby se mu to povedlo, branka by neplatila, protože se Roman Zozulja nacházel v ofsajdovém postavení. O minutu později poslal Politylo přímý volný kop na Ruffierovu branku, kde si zabíhal Ondřej Mazuch, ale ani on neskóroval. Gradel ve vápně mohl střílet, nastřelil protihráče. Míč se však od Maxe Gradela odrazil ještě jednou. A tentokráte za brankovou čáru.

Francouzský útočník Kévin Monnet-Paquet, který má předky ve Rwandě, byl vůbec hodně aktivní a prezentoval se skvěle. Po delší době bez akce našel van Wolfswinkela, který mířil na přední tyč. Mladý útočník ale vše pokazil špatnou střelou hodně mimo. Gradel měl dnes hodně nepovedený večer, protože se několikrát ocitl tváří v tvář brankáři Bojkovi, ale ten se překonat nenechal. Hostující brankář Denys Bojko se překonával stále víc a neprostřelil jej ani obránce Franck Tabanou. Domácí nakonec nedokázali ani přes zvýšenou aktivitu vstřelit Dněpru branku a body se jen dělí.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony Francouzů jsou jako na houpačce, nyní by mohla nastat ta lepší část - 3:1

Reagovat
HullCity

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele