osmifinále - odvety
20.03.2014 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Plzeň v odvetě Lyon porazila, do čtvrtfinále jde ale soupeř

Plzeň sice nedokázala postoupit přes francouzský Lyon, ale za svůj výkon se rozhodně stydět nemusí. Kromě nastřelených brankových konstrukcí dokázala dostat míč za brankáře Lopese dvakrát a připisuje si alespoň těsnou výhru.

Plzeň měla před odvetou s Lyonem výhodu domácího prostředí, ale jednoznačné manko v kolonce skóre. Z Lyonu si přivezla čtyři branky, a i když jednu dokázala vstřelit, nevýhoda tří branek ji značně limitovala. Na úvod se diváci dočkali jednoho velkého překvapení, protože pouze na lavičku se posadil kapitán Pavel Horváth.

Lyon v žádném případě nepřijel pouze bránit luxusní náskok, což ukázal například rychlý útok francouzského týmu. Útočník Bafetimbi Gomis se pokoušel překonat obranu domácího celku, ale nakonec se nedostal ani k zakončení. Lyon se pyšní kvalitní středovou linií a v ní má na starosti veškeré standardní situace vytříbený technik Yoann Gourcuff. Po osmi minutách sice dostal příležitost zahrávat další nebezpečnou situaci, ale svůj projektil namířil pouze nad bránu.

Až po dvaceti minutách se plzeňští hráči dostali k zajímavému zakončení. Trochu prostoru dostal Tomáš Hořava a jeho střelecký pokus rozhodně měl gólové parametry. Zkušení zadáci Lyonu si však s jeho střelou poradili a díky teči se Hořava z dnešního úvodního gólu radovat nemohl. Rychlé nohy Petržely činily obráncům Lyonu problémy a další z jeho akcí musela být zastavena faulem. Po centru do vápna se k míči dostal právě Petržela, ale o metr bránu minul!

Domácí tým musel dávat pozor i na prostor před vlastní bránou a po půlhodině hry měl velké štěstí. Tolisso se po standardní situaci dostal až k zakončení a Plzeň spasila pouze tyč! To byl potřebný impuls, který měl Plzeň probrat. V krátkém čase ale před brankářem Lopesem selhali Čišovský i Kolář, kteří se krátce před poločasem ani z velké blízkosti nedokázali prosadit.

A to Plzeň mrzelo. Celkově pátý gól Francouzů si totiž připsal hrotový útočník Bafetimbi Gomis, který se po rychlém útoku opět dostal do šance a tentokrát ji s přehledem proměnil. Smolný konec nastavení první půle znamenal odchod domácích se svěšenými hlavami.

Do druhého poločasu vstoupila lépe Plzeň, která zaznamenala skvělý pas Daniela Koláře na nabíhajícího kapitána Davida Limberského. Jeho rána z první ale mířila vysoko nad bránu. Neméně krásnou akci předvedli hosté díky skvělé práci Gomise. Ten si poradil s Procházkou, přehodil jej a kopem přes hlavu zkoušel zakončovat. Jeho rána ale nakonec zamířila vedle tyče. Přeci jen se domácí Plzeň mohla radovat.

A to nejen jednou. Gól naděje vstřelil Daniel Kolář, který si naběhl do pokutového území, počkal na centr Hrošovského a uklidil míč přesně k tyči!

Tlak Plzně tím narostl, stejně jako sebevědomí jejích hráčů. O pár minut poté totiž Stanislav Tecl číhal v pokutovém území, a i když jeho první šance nebyla zakončena, přece neodezněla úplně. Špatně odehraný míč ze strany Lyonu se dostal zpět na stranu, odkud Petržela narýsoval skvělý centr před brankáře a přesně v těch místech se v pravý čas zjevil Tecl. Jeho hlavička dodala Plzni další plusové body.

Tecl se mohl zapsat do vývoje utkání ještě výrazněji, ale po skvělém průniku Ďuriše a následném faulu rozezvučel z penalty jen tyč! Výborné nápady, pokud jde o ofenzivní složku Plzně, se začaly množit a Lyon trochu zmatkoval. Po Čišovského ráně, kterou musel Lopes výborně likvidovat, se do zakončení probíjel také Bakoš. Ale jeho střelu likvidovali obránci Lyonu na brankové čáře! Ani bojovný a sympatický výkon dnes zkrátka Plzni nestačil. Domácí fanoušci týmu přesto z celého srdce děkovali, protože nebýt brankových konstrukcí, možná by se radovali právě domácí.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (557)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

http://cs.pokerstrategy.com/#uVGLMG

45 dolarů na poker zdarma, stačí projít kvízem

odpovědi na kvíz najdete zde:

http://1url.cz/LGu4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Lyon se bude šetřit a Viktorka potřebuje zlepšit reputaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim,že se Plzeň zlepší,ale na postup jim to stačit nebude 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Láká mě kurs na lyon , cca za 2000 co myslíte ? tip 1:2

Reagovat
Langi

Lyon přijede na 90% s juniorkou, jako tehdy na Spartu...to bude remízovej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

S juniorkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy na Spartě byl Lyon někde jinde.

Reagovat
Langi

Tehdy na Spartě už byl Lyon zhruba na téhle úrovni, co je teď...pokud nemáš na mysli ten zápas z roku 2004

Reagovat
mario23

tehdy na Spartě byl Lyon o ligu vejš, než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

to přijel s juniorkou protože to bylo ve skupině a postup už měli zajištěnej, tak mohli šetřit opory

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nebudou hrát hlavní opory, liga je důležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to podobně jako v pravděpodobný sestavě... s Gomisem třeba nepočítám. Benzia by se mohl postavit vedle Brianda pokud není zraněný.

Reagovat
Langi

vůbec nepočítám s tím, že by hrál Gonalons, Lacazette a možná ani Bedimo...za tohohle stavu je to téměř i zbytečný

Reagovat
salami

a z jakýho důvodu je liga důležitější? aby se dostali na místo, který zaručuje příští rok EL, kterou budou opět zanedbávat na úkor ligový soutěže? protože na LM už ztrácej poměrně dost bodů

Reagovat
juninho8

no len pozri sa kde sa oni s tym zanedbavanim dostali....narozdiel od inych klubov....hlavne tych francuzskych...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni už nepomůže ani Vlasta Plamínek, ani Jolanda

Reagovat
Puskas

to nepůjde, vždyť jsou tak unavení

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan Moyes Uhrin už má jistě vymyšlenou taktiku, se kterou to skončí minimálně 5:0.

Reagovat
Joe.Cole

Musíš si uvědomit, že už letos odehráli 7 zápasů, budou úplně vyčerpaní.Navíc Lyon neměl zimní přestávku, takže bude rozehranější a to není fér.

Další věc je, že Plzeň je až moc dobrá, kvalitní a sexy, takže dostanou minimálně 2 červené.Do toho se musí připravit na zápas během 15 minut.A co když se zrovna v tu důležitou čtvrthodinu někomu bude chtít na záchod?

Reagovat
Didier Drogba

Ty seš hloupej?

Reagovat
Joe.Cole

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

No tak půjde na záchod a podle toho, jak kvalitní bude mít sraní, tak buďto stihne ještě pochytit nějaký info anebo ne. Ale dost bylo srandy, prostě to bude klepec. Jen si nejsem jistej, na který straně.

Reagovat
Joe.Cole

Bude záležet na tom jak Lyon využije díry v obraně, které tam nevyhnutelně budou.Ten zápas může skončit za 20 minut, ale taky si dokážu představit , že to budou držet celý zápas.

Reagovat
junglist

uplně uhru vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Dusan Moyes Uhrin? Tak v tom pripade taky 3:0 to by stacilo !

Reagovat
db18

Reagovat
JacoBee

Reagovat
chytrejkluk

2:0

Reagovat
Joe.Cole

Reagovat
vanGomm

Tip oba dají gól.Věřím,že Lyon alespoň jeden gól dá.Na druhou stanu je pak nereálné,že by byla současná Plzeň schopna nasázet Lyon 4-5 gólů možná i 6.Její postupové šance proto vidím přibližně podobně jako,že by Sparta přišla o titul.

Reagovat
Langi

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
Kongo

Dokud budou v Plzni křídla jako Ďuriš nebo Petržela,tak to bude hodně špatné.Já jen nechápu,čím si zasluhuje Petržela základní sestavu?Jediné co umí je to,že čumí do země a rozběhne se s balonem.Kdyby nečuměl do země,tak mohl dát v druhým poločase gol Lyonu.Chybí mi u něj fotbalovost.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, největší slabina Plzně jsou momentálně kraje. Nejen směrem dopředu, ale i dozadu, protože 90% gólů, které obdržíme chodí ze stran. A ofenziva po stranách je zase jiné story, bohužel nám pak nezbývá, než to nakopávat přes kraje/stopery na Koláře/Tecla a taky ta hra pak vypadá strašně. O Ďurišovi si myslim, že na kraji nemá co pohledávat a Kovaříkovi se povede centr za půlrok a směrem dozadu je téměř nulovej. Petržela je úplně to samé, míče se od něj odráží víc než od zdi, když si předkopne míč, tak skončí někde u podavače míčů a hra 1vs1 neexistuje. Řezníka téměř v zápase nevidim, s Petrželou si absolutně nerozumí a když ho vidim, tak jenom, jak v obraně nestíhá.

Bohužel s tou naší nákupní politikou (jenom Češi a Slováci za MAX 20mega) nic lepšího na trhu neseženeme. Jediná naděje po sézoně je návrat Rajtyho z hostování, který se asi na 90% uskuteční, protože tam jen vysedává. Ještě se vrátí kraje jako je Fillo, Hora nebo i ten Malakyan by mohl být už rozehranější. A hlavně nechápu, proč nepostaví Štípka, pod Vrbou nehrál špatně, jen se možná v Bolce zakopal.

No byl bych rád za vítězství, ale budeme rádi, když to uplichtíme a zachováme si aspoň trošku respektu v Evropě. Tip: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Plzně není tak špatná ani se zas tak moc nezměnila. Uhrin je hlupák, že netočí víc sestavu. Rozhodně měl dostat více prostoru třeba Štípek. Jinak podle mě Hora na Plzeň neměl, nemá a ani mít nebude. Od Filla už bych zázraky taky nečekal a Malakyan, to je ta posila za 20 mega? Kde je mu vůbec konec?

Reagovat
Kiwi-21

Štípka taky nechápu ale na jeho zastání ani Vrba to moc netočil,ale dal bych Uhrinovi zatím čas ono zatím neberu v potaz ani výsledky ani hru,můžou být zrovna jenom z formy a za půl roku můžou být na tom lépe,třeba taky chce.mu to dát více času.

Ale vystupováním v médiích mně zatím zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta obrana je ještě horší než kraje hele...

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím ale zatím bych nechtěl dělat závěry proto píšu dát více času a ten ukáže zda je to jen ztratou formy či trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

1X 3:0

Reagovat
db18

Ďuriš neee

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Briand, Fofana

Reagovat
patas92

díky bohu, že s Baníkem sám nechce mít nic společného

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

fakt kretén !

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, ale spíš mi to přijde tak, že potřeboval nějaký silný příběh pro prodej svojí knihy. Díval jsem se na to video a po tom zákroku prostě nevypadal jako člověk, kterýmu právě vyšel nějaký cíl.

Reagovat
smazaný uživatel

přišel čas hrát na 2 hroty

Reagovat
Kiwi-21

Po delší době jsem si vsadil a dal jsem na výhru Plzně,věřím 2:1

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou to je jen nákop dopředu a Stando poser se....

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
db18

Snad postoupíme, aby Duklu ještě přesunuli na neděli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že to Plzeň zvládne a postoupí dál

Reagovat
smazaný uživatel

naděje umírá poslední, navzdávat se!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Uhrina lepší unavenej Petržela než čerstvej Štípek, unavenej Horvi než čerstvej Hrošovský. Sázka na JISTOTU.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zajímavost : základ, co nastoupil proti Slovácku, měl věkovej průměr 30 let ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen se pokusit o zázrak může, ale nic jí to nebude platné. Evropa nepotřebuje slabé účastníky kteří kazí úroven soutěže. Místo Plzně tam měl být Doněck a Lyon je dobré oživení EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Syčáci, kdo mi vzal mou kosmetiku? Petrželo kdo by chtěl vypadat jako ty? Prej kdo by chtěl vypadat jako já?! Super vtipný! Zmlkni Horvi. Petrželo, od tý doby co hraješ evropský poháry, je z tebe pěkná primadona. Máš hlad- kousni si do Lyonu!

Reagovat
ManUnited

Plzeň vyhraje jak United včera 3:0 a jde dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte lidi, nevíte někdo kde by se dalo zjistit předběžné sestavy na EL. Předem díky

Reagovat
smazaný uživatel

2:4!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

padne max 0-2 góly. Za milión

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

Jestli Plíseň neporazí ani béčko Lyonu, tak jim v lize nebudu přát ani to 2. místo.

Takže tip 2:1, aspon kvůli koeficientu, pochybuju, že by měli takovej LUCK, jako včera MANUTD a postoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Ale když už se tipuje... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

ono je mozna nakonec lepsi.. ze plzen dostala 4:1 a ne "jenom" 3:1 ...protoze pri vysledku 4:1 uz muze dojit k podceneni ..coz umocni jeste aktualni "forma" lyonu... nerikam ze plzen postoupi.. ale neni uplne bez sance.. a to paradoxne diky tomu.. ze dostala 4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dušane?

Reagovat
Posledni Kovboj

a kdyby dostala 10 golu, tak Lyon nema sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

gólová remíza 1:1 alebo 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych věřil v to, že se stane zázrak a postoupíme. Ale reálně vzhledem k naší (ne)formě budu rád za jakékoliv vítězství a důstojné rozloučení se s EL.

Reagovat
oli9

V postup už moc nevěřím,ale snad bude hezký fotbal a i výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budeme nalhávat. Nehrajeme na PC, aby dnes postoupil každý, kdo si udělal náskok v minulém utkání, ale Plzeň to dnes jen těžko dožene s tou fazonou, co má. Museli by se hodně vzchopit a Lyon hrát jak včera Pireus.

Reagovat
FCSL

Bolek - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Ďuriš - Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Hrošovský? Ďuriš? Horváth?

Reagovat
Posledni Kovboj

OT: Milan Matula - 3 zapasy

Reagovat
juninho8

La compo lyonnaise : A.lopes, M.Lopes, Koné, Bisevac, Dabo, Gonalons, Ferri, Tolisso, Gourcuff, Gomis, Briand....no rozhodne som cakal vacsie setrenie...minimalne Gonalonsa a Gomisa som necakal....ale aspon vidno ze to OL nechce uplne podcenit

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhne Horvátha, ale tragéde jako Ďuriš tam nechá

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vyhraje 3:0 a postoupí... přeci jen Lyon už nemá takovou kvalitu jako kdysi a těžko zopakuje výkon z prvního zápasu...

Reagovat
iamek

Jak silnou sestavu ma Lyon ? A konecne sedi Horvath

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne béčko, ani ne áčko. Takový mix.

Reagovat
taws

sice nejsem na lyon nějakej odborník, ale vypadá to skoro silněji než minule, ne? rozhodně nic nepodcenili a nepostavili žádný béčko

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ještě silnější dá se říct, aspoň záloha určitě.

Reagovat
taws

škoda že se zranili Umtiti a Fofana...ale snad Lyon rychle rozhodne zápas

Reagovat
goodbay

Že by konečně Uhrin ukázal, že má koule? Na Hrošovskýho jsem zvědavý.

Reagovat
Posledni Kovboj

No, a kdyby ho bejval nechal hrat aspon polocas v lize, tak ten kluk moh neco i uhrat. Ale lepsi ho zacit stavet ted, nez nikdy.

Reagovat
Sosi

to si nemyslím...

Reagovat
Sosi

spíš ukázal, že se nechá ovlivnit lehce...

Reagovat
C-M@ster

At jde do prdele Uhrin Maji vyhrat 3:0 a vic. Jak to chce bez Horviho udelat?

Reagovat
smazaný uživatel

představ si, že bez Horviho je to o jednoho běhajícího (resp. hrajícího) hráče navíc...Už si přiznejte i vy, fandové Plzně, že na to prostě nemá (je už starej no)...Dyť už nedělá nic jinýho, než že jak má balon, tak t o centruje dopředu a sorry to je dost nahovno systém.

Reagovat
C-M@ster

To je tak dycky. Pise se tu, ze na to nema, pak prakticky sam vyhraje zapas a takovi jako ty zalezou a jskmile se mu neco nepovede, hndd se objevite.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to mi řekni kdy naposled on sám vyhrál zápas...A neříkej nějaký centry, kterejma našel hlavu Tecla nebo koho, protože on kope všechny centry...A třeba ten centr, po kterym se to dostalo k Petrželovi (5min zpátky), tak byl výbornej - dynamickej, dobře umístěnej, Horváth má takový šouráky, neříkám že nepřesný, ale rozhodně neni žádnej génius v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě už delší dobu hodně přeceňovanej hráč.

Reagovat
Kiwi-21

Ale keci pořád je výborný,na ligu stačí v pohodě i v Evropě ale už nemá na to hrát 2.krát týdně v základu ale jako střídající hráč může být pořád výborný a důležitým hráčem

Reagovat
Sosi

tak je kokot ten Uhrin? S odůvodněním, že jsou hráči unavení a musí zkusit točit kádr... to nemůže do prdele točit v lize? Minule nasadí Hubníka, že zkusí rotovat, teď Hrošovský. On je fakt vylízanej... On už je jak Rada - "celý národ chtěl, ať hrajeme na dva útočníky, tak jsem je nasadil"

PS: Tím neříkám, že na závěr na nějaký standardy nebude Horváth prospěšnej...

Reagovat
smazaný uživatel

bože Liberský je takovej čurák, to snad neni možný....Nejnesympatičtější hráč v naší zemi...

Reagovat
junglist

nechci se ho moc zastávat ale fakt to bylo přes míč...a musí se uznat že občas se mu povede pěkná šajtle

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, přes míč, ale šel tam jak prase..Já taky umim vzít balon a pak soupeřovu nohu, že mu jí urazim...Todle byl jednoznačně nebezpečná hra, byť čistá...Mít tam někdo nohu, je po něm, navíc se tam ani ten cvok nekoukal. Ale nehodnotim jen podle tohodle skluzu, prostě si furt stěžuje a mele tu svou, často fauluje a simuluje, prostě ho nesnášim.

Reagovat
junglist

tvl co to má ten limba za hnusnou kérku na tý ruce? to je chewbacca?

Reagovat
vinetou

George Best....

Reagovat
junglist

no to mi kecáš to mu dělali na Borech drátem a inkoustem s propisky ne?

Reagovat
taws

Reagovat
Sosi

Limba zas nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Limba je čurák, no dobře mu tak.

Reagovat
Sosi

Petržela zahrává rohy On, kterej dnes snad ještě nepřihrál...

Reagovat
vinetou

Zahrává je celkem často i když je na hřišti Horvath.

A zahrává je dobře mimochodem...

Reagovat
Sosi

zahrává je na hovno, mimochodem

Reagovat
vinetou

No vzhledem k tomu, že si před chvílí vůbec nevěděl že je běžně zahrává...

Reagovat
Sosi

Je mi úplně jedno, že je běžně zahrává. Má jednu z nejhorších kopacích technik v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Petržela s bolestivou grimasou". Je zajímavé, že tento nesmysl komentátoři stále používají.

Reagovat
C-M@ster

Maji rikat s grimasou vyjadrujici bolest?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolestnou.

Reagovat
Posledni Kovboj

Presne! Jak muze bylina mit grimasu? Uplna blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Lopes

Reagovat
oli9

Plzen ted hraje dobře

Reagovat
C-M@ster

Uz nejakou sanci dejte, kua!

Reagovat
Godwinson

Petrzela Slusna tragedie. To bude pohoda pro Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečná nuda, takovej fotbal mě nebaví, vypínám...

Reagovat
junglist

ten kolář je uplně hloupej...centr od procházky mu jde na kozy, moh do toho krásně trknout hlavou a von tam skáče jak nějakej geronimo

Reagovat
C-M@ster

Kde jsou ted kritici Horvatha? Uz zase zalizate? Bez nej je to katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt i s nim je to katastrofa, ne?

Reagovat
vinetou

No je pravda že s ním to bylo před tejdnem mnohem lepší.....oh whait.

Reagovat
Euphael

Petržela nejhorší český hráč, který se dostal do BL. Bezesporu. Pro ty, kteří napíšou, že ten labilní Fenin je nejhorší, tak ať se ani nenamáhá. Fenin není žádný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Fenin byl výborný než se dostal do Německa. Až tam ho zničili. Jako mnoho dalších čechů.

Reagovat
Euphael

Je psychicky labilní, to že byl předtím dobrý nepopírám, když hrál ve finále proti Aguerovi třeba. Ukázalo se, že ale na to prostě nemá. Ale takový Petržela umí jenom trochu rychleji běhat a hned šel do Německa.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalově na to měl jednoznačně, o tom není třeba se bavit. Problém je, že v Německu úplně kašlou na nějakou psychologickou přípravu. A právě to Fenina zničilo.

Reagovat
stas87

to je myslene ako?to mali cakat na fenina az si zvykne na spoluhracov,ligu,protihracov,tempo?ked vymenis slabu ligu za kvalitnu tak musis byt pripraveny hned,hned prist a strielat golov a neprestat po povedenom zaciatku,fenin si po troch goloch nemohol mysliet ze miesto ma predplatene,pozri si na gebreho,talentovany hrac v cesku,prisiel do brem,nehral dobre,stratil miesto ale chcel to zlomit a pomalu ide hore,zatial len strieda ale ak sa podari v lete priprava treba bude spät v zakladnej zostave takze odmietam tvoj nazor

Reagovat
Euphael

Gebre jde hore? Vím, že sleduješ l a zvlášť werder, tak se chci zeptat, jak to s ním je? Někdy hraje dokonce i v záloze jsem viděl.

Reagovat
stas87

mal to od zaciatku tazke,pred nim hral arnautovic ktory na nejake vracanie sa ci dokonca chvilu zaskocit za gebreho ked bol vysoko a treba odcentroval to neexistovalo,potom chyby beka vyniknu,chce utocit,nabieha ale spoluhraci ho ignoruju tak zakonite sa nestihne vratit a vznika diera a super toho vyuzival

je ale pravda ze on uplne stratil sebavedomie,hral ustrachano,lopty sa co najrychlejsie zbavil,navyse nemal ani dobru defenzivu,zakonite ho tak trener posadil,teraz sa naucil branit,je zodpovednejsi ale ignjovski ho do zostavy nepusti,nepodporuje sice utok ale v obrane je skvely,hra agresivno,treba v derby jiracka do 10 minut trikrat skopal a on sa z neho regulerne posral a ked mal ist s nim do suboja tak radsej uhybal alebo prihral loptu spät

jj,teraz chodi na 20-25 minut,väcsinou ked chceme udrziat vysledok,aj si uz nieco dovoli v predu,na kridlo ale nema navyky,respketive nie je tam tak dobry ako v obrane,osobne som bol dost dlho proti nemu,chcel som torosidisa,prisiel gebre a nenadchol ma,docela som bol na neho vysazeny,pomohol mu aj odchod arnautovica

Reagovat
Euphael

díky

Reagovat
salami

hrálo a i hraje tam mnohem víc daleko horších hráčů než je Petržela, Petržela je výbornej hráč, ted je z formy a asi i trošku za zenitem, ale co předváděl v Plzni sezonu před LM, pak i v předkolech LM a samotný LM bylo fantastický, u něj je problém trochu v hlavě, pak v tom, že se začal prosazovat až pozdějc než měl a pak má problém v zakončení, je to palič, ale techniku má třeba vynikající, ted třeba jenom pro příklad poslední zápas v lize se Slováckem jak tam v plný rychlosti přešel na kraji vápna přes 3 hráče, kolik ligovejch fotbalistů tohle umí, že si tu na něj otevíráš hubu a děláš z něj antifotbalistu?

Reagovat
Mervin

to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis chladnokrevně

Reagovat
SunFells

Gomis

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nám rýsuje výměna Giroud - Gomis

Reagovat
Mervin

kopyto za ještě větší kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový elegán za ještě fotbalovějšího elegána ty kopyto

Reagovat
SunFells

Co výměna, budou ničit soupeře spolu

Reagovat
SunFells

Nejlépe teda za Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo ještě lepší, ale tak aspoň Bendtnera do Lyonu by to chtělo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
SunFells

To ti nestačil jeden Baroš?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho ve Fifě a Psovi vždycky kupoval a vždycky jsem to s ním školil. Každopádně nějaké dřevo k Lacazettovi do útoku by to chtělo

Reagovat
SunFells

Samaras

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nemá swag, Bendtner ano. Ale vážně, dost dobře vůbec netuším, kdo a vůbec by mohl Gomise nahradit, nakonec mě docela mrzí, že odejde.

Reagovat
Godwinson

Aliadiere se necha premluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Benzia nehraje tak, jak by měl. Už mohl být na pomezí lavičky a základu.

Reagovat
Godwinson

Vzhledem k jeho povesti to melo byt vice nez pomezi. Ale kdyz je spatna hlava ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stále je ještě mlád, nesmíme ho zatracovat. Třeba se ještě uklidní a začne hlavně makat

Reagovat
SunFells

Tak zrovna Nick s prstem v nose, ale toho nezaplatíte. I když je otázka, zda některý zájemce ano, ten se jako volný hráč bude hádat o plat až do srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, ať si říká kdo chce, co chce, tak Lord by byla ideální náhrada, kdyby se uklidnil a neměl tak vysoký plat, ale Lyon je stejně klub pod jeho úroveň...

Reagovat
SunFells

No jo, on si myslí na Paříž a Ibrovo parkovací místo.

Reagovat
Langi

Fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hádej

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Olala .

Reagovat
Mervin

a chytatelné mimochodem

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis

Reagovat
Godwinson

Bafe pekne. Kazdopadne Ferri je vynikajici.

Reagovat
Langi

Bafe

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak obrovský rozdíl jak strašně moc potřebuje plzen na gol a naopak jak málo staci Lyonu ke golu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nedájí Kolář nebo Čišovský ani takové šance, tak je to pak těžké no... Ale záloha funguje o 100% lépe než s Horváthem

Reagovat
Posledni Kovboj

je v tom bulvar?

Reagovat
smazaný uživatel

že by jim bulvár nalomil psychiku? To se sice stává často, ale asi to nebude tento případ.

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, tak kdyby v tom byl bulvar, tak dej vedet.

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

To se nemusíš bát Ale vážně, sílu vlivu bulvárních médií není radno podceňovat.

Reagovat
Atlético de Madrid

"Hames" Rodriguez?

Reagovat
stas87

radsej by som sa pozastavil nad kvalitou toho videa a neriesil vyslovnost..mimo ine-obe veci katastrofa a hanba

Reagovat
joshua

Normalni video z youtube, holt nemaj prava na sestřihy z L1

Reagovat
stas87

mne to prislo strasne,stacilo len povedat ze lyon dal tri goly z ofsajdu a nepridavat tam tuto (ne)kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby si to spletli jako ty s tim, ze Lyon dal 3 goly z ofsajdu a rovnou vypustili, tak by se uz vazne mohli jit zahrabat .

Reagovat
stas87

mal by som to po sebe niekedy aj citat

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ono to na tebe nemelo byt nijak utocny. Ja jen, ze redakce CT si v sestrizich pomerne casto plete, jakej tym nebo hrac dal gol.. .

Reagovat
stas87

preco utocne? sak som napisal kravinu tak ma upozorni na to

zostrihy na ct som uz davno nevidel,nechyba mi to ale,oni si dokazali pomylit krajinu,hracov,trenera,stadion,rozhodcu..

Reagovat
joshua

Zase neco je nekdy lepsi nez nic, zas tak sileny to nebylo. Ale je otázka, zda videa z youtube vůbec vyuzivat a kde, tady mi to třeba nevadilo, ale ve zprávách by to působilo strasne.

Reagovat
Sosi

No, zase si to posrali sami... celej dvojzápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tak rok, maximalne dva a plzen bude tam,kde byla když jsme ji zachraňovali v první lize...

Reagovat
FC Porto FC

kolik že dáváš bolševikům ?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi bohuzel ne, takhle brzo.., ale snad budou postupne pelichat . Pomerne dobry hraci z GL atd. k nim pujdou, takze asi par let jeste drzet budou, no.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak prý je Gomis kopyto...to tak

Reagovat
Shevchenko

Ten Vlášek je fakt lolek.

Reagovat
OVi.77

Tak ještě další 3 a pak výhra na penalty

Reagovat
OVi.77

/irony off

Reagovat
Godwinson

Ten Vlasek dnes jede. Jeden forek lepsi nez druhy.

Reagovat
stas87

dabo a dub

Reagovat
Sosi

Tak kdyby to bylo naprosto zrcadlový utkání, nezlobil bych se...

Reagovat
Mervin

no konečně

Reagovat
OVi.77

No pozoooor

Reagovat
smazaný uživatel

Standaaaaaa .

Reagovat
Sosi

Jako šance na postup mají, jen je proměnit...

Reagovat
smazaný uživatel

hlasatel: děkuju

diváci: prosim

Reagovat
stas87

rovnake ako v nemecku kde ale 70 tisic ludi odpovie bitte a je to ako z ineho sveta od tych 10 tisic to nikdy nebude take uderne

ta torhymne plzne je co?aka piesen?

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec netuším

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Langi

Hosi

Reagovat
Mervin

a ono to kurva nejednou jde

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem sám kdo čekal, že Limberský spadne? :D že si to odpustil

Reagovat
Mervin

věděl, že už má kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi :)

Reagovat
raduinho

Ooo to je vlastně ten evropský velkoklub A.K.A Lyon

Reagovat
Sosi

Jestli ale dostanou gól, tak končej, no...

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

pencleee, ale pojďmé

Reagovat
Sosi

Ďuriš si zakopnul o nohu

Reagovat
vinetou

Stando kurva jestli to nedáš.

Reagovat
vinetou

Reagovat
Mervin

to je v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tak.

Reagovat
Sosi

Hm, snad se nesesypou...

Reagovat
Langi

Spravedlnost se ukazala

Reagovat
raduinho

Reagovat
raduinho

Reagovat
Langi

To penalta nebyla ani za hovno

Reagovat
raduinho

Omg, byla stoprocentní a to, že to tvé francouzské oči nevidí, je věc jiná.

Reagovat
Kiwi-21

Tak to jsi asi hodně zaslepený tuhle bych musel pisknout i 3. v žile a Spartě kterou nemusím ta byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

a je po zápase

Reagovat
Tomekcz

to sou lamy lyon uz byl jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

strašná škoda

Reagovat
Shevchenko

TY vole co se to děje ja nevím kam dřív skočit. Teď klasická Pirlovka do šiby.

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči co to je

Reagovat
Kokesh

Neskutečný, co Plzeň předvádí, na český poměry.

Reagovat
Langi

Lyon luxusne oparenej...na to ze defakto kontrolovali hru

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Tecl... Nekopa jde na penaltu... Já věděl, že to zazdí.

Reagovat
twerp

To v Plzni nemají nikoho na penalty? Tuto sezónu mají úspěšnost tak 50%.

Reagovat
vinetou

Maj Tecla a Horvatha.

Reagovat
twerp

A oba dva by vychytal i Pelta.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Tak Standa zahrával v Jihlavě všechny penalty a nepamatuju si že by nějakou nedal, o Horvim se snad není třeba bavit, ale prostě jim to teď nejde no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kopat penaltu v lize nebo v osmifinále Evropské ligy, když navíc musí, to je asi něco jiného. Měl na to jít někdo sebevědomější, možná Limberský. Tecl je loser!!!

Reagovat
frankiefcb

Já si myslím, že Tecl to nekopl špatně Tad to prostě spíše byla smůla, že to byla tyč.

Reagovat
Mervin

je nějaký jiný tým, který nedává tolik penalt?

Reagovat
Atlético de Madrid

tak Bayern s tim má momentálně taky problémy, to se stává

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to dají ještě na 3:1 a pak jim neuznají regulérní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo by na 3:1 aby sežrali Tecla ve sprše

Reagovat
vinetou

A bude mít pak tvůj život smysl?

Reagovat
Kiwi-21

Kdyby tu penaltu Tecl dal tak jsem si skoro jistý že dají i ten 4 a třeba to dotahnou do hodně překvapivého konce ale takhle doufám že alespoň tu výhru dají

Reagovat
Sosi

Reagovat
Radin

Lyon je trapnej :-)

Reagovat
Godwinson

Tohle je Plzen jak od Vrby. Paradni druha pule. Skoda, ze to Tecl tak posral.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
raduinho

Lyon je marnej.

Reagovat
Godwinson

Jen zluta?:)

Reagovat
vinetou

Tvl Končal jde na hřiště.

Reagovat
Mervin

Čišovský

Reagovat
Godwinson

Pico

Reagovat
Kiwi-21

No Čišovský vypálil parádně škoda to by se ještě nejspíš děly věci

Reagovat
Mervin

do piče, to už není možné

Reagovat
Sosi

to je mač

Reagovat
Langi

Lopes je fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

TOP útočníci šance proměňují v gól - naši, se dostávají jen do těch šancí, nebo neproměněných penalt

Reagovat
Mervin

sudí?

Reagovat
Kokesh

Další výborný dvojzakrok, jako včera De Gea.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gaye to trefilo, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

tady je videt ten rozdil mezi kvalitnima a opravdu kvalitnima hracema.misto toho aby dali penaltu a vic je sevreli tak to cely snazeni ukonci.skoda no ale muze si za to plzen sama protoze lyon byl dneska na vyrazeni

Reagovat
salami

ale prd, obyčejná psychika a navíc i trocha smůly

Reagovat
vinetou

No, Plzeň už teď asi ví jak bylo Shakhtaru.

Reagovat
Sosi

Hrošovský velký překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Němec onanuje nad vykonem Plzně

Reagovat
Mervin

tak docela oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Němec onanuje nad vykonem Plzně

Reagovat
Sosi

Já taky... ty ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No já rozhodně ne

Reagovat
Mervin

on onanuje nad zápasy s Häckenem

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, radši nad zápase s Chelsea, Liverpoolem, Bilbaem, PSV atd. atd. atd.

Reagovat
Mervin

trošičku neaktuální záležitosti

Reagovat
smazaný uživatel

jj rok staré, ale dá se chápat, že v té době jsi o fotbalu ještě moc nevěděl

Reagovat
Radin

Plzeň mi bude chybět, mám takovej pocit, že Sparta na to nemá a Plzeň bude asi slabší za rok..Sparta prostě nemá zkušenosti, ten tým v evropě hraje tužku..

Reagovat
Mervin

to je fakt ale kurevský pech

Reagovat
smazaný uživatel

bohhhaaaa Končal!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dneska hodně dobře, ale ti komentátoři jsou z ní pěkně vystříkaný.

Reagovat
raduinho

A čemu se divíš ? Vždyt si dávali Lyon s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hráli dobře, to vidí každej. Ale tenhle styl komentování nemám rád...

Reagovat
raduinho

Je to lepší než v první zápase kde Kozohorský suše prohlásil : gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to lepší než Čapkova česká Barcelona nebo Karochovo chrochtání. Ale já radši Bosáka, kterej komentuje objektivně a vtipně.

Reagovat
raduinho

Škoda, Lyon byl na vyřazení.

Reagovat
Godwinson

Lopes a kopec smuly. Hodne sympaticka Plzen, prekvapil me Hrosovsky.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hráje Hrošovský chlapi? teď jsem došel..

Reagovat
Mervin

jeden z nej na hřišti

Reagovat
SunFells

Lyon skoro v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

a skoro v čistejch trenkách...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zjistili, že Horváth byl nejslabší článek...

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Plzen bez Horvatha

Reagovat
Tomekcz

horvat je tahne uz jen ke dnu, neco jako Giggs u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Seš neskutečnej vůl, víš to ?

Reagovat
Atlético de Madrid

to je ironie? Giggs včera všechny ztráty vynahradil vynikajícíma centrama, po dvou z nich padly góly + Rooney trefil tyčku

Reagovat
salami

jinak ale jednoznačně nejslabší na hřišti, takže vlastně to srovnán i docela sedí, Horváth je taky při standardkách pokaždý platnej a nějaký dobrý balony a centry rozdá, podle mě byla škoda, že ho tam na 15 minut kvuli standardkám nedal

Reagovat
smazaný uživatel

velká škoda... Plzeň si zasloužila postup

Reagovat
Langi

Hraje se na ctyri polocasy, ne jen na ten posledni

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dneska super. Zvlášť teď, když je masírovaná za Spartu, propírá se její špatná forma (po dvou porážkách a remíze), Uhrin.. Ukázala, že ta síla v ní pořád je a doufám, že jí tohle nakopne v lize

Reagovat
smazaný uživatel

No štěstí si vybrali proti Doněcku. Dnes se to akorát vyrovnalo. Jinak si to bohužel posrali v prvním zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak gratulace Plzni k výhře, nebýt Lopese tak to ještě projedem, bo to bylo něco neskutečného jak to hráči odchodili ten poločas. Každopádně penalta vymyšlená tak či tak.

Reagovat
raduinho

Byla stoprocentní

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Kiwi-21

Penalta byla opravdu jasná

Reagovat
Langi

Asi jako ty 3 goly Monaca v nedeli

Reagovat
Kiwi-21

No nevím ale jak jsem psal výše tak bych tohle piskl i v 90 minutě v zápase Sparty i kdyby to bylo poslední kolo ze třemi promilemi a měla rozhodnout o titulu

Reagovat
Miguel19

Vymyšlená

Reagovat
Kiwi-21

No i když hraje Plzeň dobře jen tenhle poločas tak mám pocit že měly o mnoho více šancí než Lyon který neproměnil snad jenom 2.šance za oba zápasy

Jinak poděkovaní Plzni za skvělou prezentaci našeho fotbalu a nejen v téhle sezóně,doufám že se přidá v další sezóně i Sparta

Jinak zápas ukázal že i bez Horvátha to půjde a tenhle zápas by je opět mohl nakopnout

Reagovat
oli9

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je fakt vůl. Je mu to nestačilo posrat v Lyonu, on to musel posrat i doma..

Reagovat
Mervin

jo, schválně to asi nedal

Reagovat
oli9

máš v hlavě nasráno

Reagovat
raduinho

Bulharská píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je Čech, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl opět za rozhovor sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl, Dočkal, Vácha.. velice pěkné rozhovory..

Reagovat
Ángel di María 22

Tecl je u těch rozhovorů fakt v pohodě.

Reagovat
C-M@ster

Klasickej zápas na posrání.

5 sekund před koncem 1. halfu dostanou gól

za stavu 2:0 20min před koncem Tecl nedá penaltu

Tolik šancí nedali.

Uhrin 15min před koncem, kdy bylo jasné, že budou nakopávat do vápna nedá na hřiště Horvátha.

Vole, a navrch rozhodčí zkrátí zápas o 5 minut.

Televize se mnou měsíc nebude mluvit po tom, kolik nadávek jsem ze sebe dostal. Fakt na...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to můžou Pražáci. Nepochybně.

Reagovat
C-M@ster

Pražáky sem nepleť, ti vypadli v předkole s nějakýma nazdárkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně to na ně svedem ne?

Reagovat
C-M@ster

Sváděj si co chceš. na koho chceš...

Reagovat
Kiwi-21

No tak zrovna Končal krásně odcentroval na Wágnera a mohl mít asistenci

Reagovat
C-M@ster

Jo, ale je snad věštec? S Horváthem by to byla jistota, šupnul bych ho minimálně po té pentli.

Oni měli ty předfinální a finální přihrávky celkově dost ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

Tak druhý poločas to byla reklama na fotbal. Plzeň se nemá absolutně za co stydět. Škodá té penalty, kdo ví jak by to pak dopadlo. Naopak Lyon teda těžká bída, takový klub by se neměl nechat takovým způsobem přehrát od Plzně.

Reagovat
CHONG

Kurevský pech

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně proboha z toho nedělejte halo, Lyon je už naprosto průměrnej klub, už dávno to není ten velkoklub a navíc a na to se zapomíná nejvíc, hraje naprosto se slepenou sestavou a i s tímto faktorem dal Plzni 5 gólů ve dvou zápasech. Lyon hrál vlastně stejně jako s Oděsou, prostě průměrně a dneska obzvlášť, myslím že se to naplno ukáže už příští kolo... Plzeň měla postoupit, kdy jindy přes Lyon než teď, a tak podle mě je její nepostup celkově neúspěch

Reagovat
smazaný uživatel

pořád je to klub z francouzské ligy, tudíž z ligy, která je před tou naší Gambáč ligou o několik tříd jak fotbalově, tak finančně

Reagovat
smazaný uživatel

ale copak je fotbal čistě jen o financích? už x krát naše týmy, nejen Plzeň, dokázaly, že v jednou, dvou zápasech jdou přehrát i týmy, které mají rozpočty 20x, 50x větší... Je potřeba se koukat na aktuální formu na hřišti a já si nemůžu pomoct, ale plzeň prostě měla přes v současnosti takhle tragickej lyon, kterej navíc trápí tolik zranění, přejít... to že zahrála dobře jeden poločas ze 4 na to nic nemění

Reagovat
PhilipS

Skvělej výkon! Takhle mě fotbal dlouho nebavil. Hořava je skvělej, v Plzni dlouho nezůstane. Hrošovský taky ukázal obrovskej potenciál. Škoda, že si štěstí vybrali se Šachtarem..

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo něco neskutečnýho!

Reagovat
frankiefcb

Tak tenhle zápas shytal Uhrin za ty své nesoudné kecy předtím. Teď opravdu vklidu může říct, že zápas mohl vklidu skončit 7:2 pro Plzeň. Jinak nakonec parádní výkon Plzně, ale nemůžu si pomoci, ale Čišovský má myslím velký podíl na tom gole Lyonu. Ten byl dost laciný.

Reagovat
vinetou

Čišovský je už dlouhou dobu podstatně lepší v útoku než v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Z jedné střely dostali gola no stane se, byl tam sám na 4 plzenaky ...vypustili to všichni vcetne 10 hracu Lyonu

Reagovat
Shevchenko

Klobouk dolů Při troše štěstí se v pohodě mohlo postoupit.

Reagovat
vinetou

Tak v podstatě stejnej dvojzápas jako s Fenerbahce, nejdřív euforie z postupu a velký voči pak vrácení do reality, ale nakonec ještě sahání po postupu. Škoda že se Plzeň z loňska nepoučila.

Ale snad to nakonec povede k tomu, že hráči z lavičky budou dostávat víc prostoru, protože se prostě ukazuje že na to mají a to že furt hraje jen 11-12 hráčů škodí jak jim tak Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

smekám

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se Plzeň nedokáže namotivovat na zápasy v naší lize... v Evropě poráží velkokluby, zatímco u nás asi vinou slabší motivace ztrácí s podprůměrnými týmy... a to jí bohužel asi bude stát titul... takže příští sezona bez českého zástupce v Lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, všechna čest. Takhle jsem si to představoval, na postup jsem už nevěřil, ale v důstojnou výhru ano, paradoxně jsme mohli i postoupit, ale to jsou kdyby a já jsem rád, že jsme v Evropě opět něco dokázali.

Reagovat
Jajinek

Strašně nemám rád, když hrdě oslavujeme takovéto výkony. To nás odlišuje od ostatních národů a proto nikdy nebudeme mít nikdy takovou vůli po vítězství, jako třeba Němci. Je to stejné, jako třeba Sparta proti Liverpoolu, Plzeň proti Schalke, Sparta proti Chelsea nebo vloni Plzeň proti Fenerbahce. Ano, Plzeň byla lepší, měla šance, ale měla je sakra proměnit a postoupit. Takhle se hráči a fanoušci budou bít do prsou, jak hrála Plzeň skvěle a že prostě chybělo štěstíčko, kousek a že se nemají za co stydět....prd, mají být nasraní že vlastní nemohoucností v zakončení nepostoupili, když na to prostě měli! Mají být nasraní a média mají být kritická. Protože pokud vždy bude stačit kvalitní výkon bez toho kýženého výsledku, nikdy ten poslední krok k tomu postupu neuděláme a spokojíme s těsnou prohrou. Za poslední 4 roky měly vždy české týmy na to uhrát něco velkého v Evropě, ale vždy to končí maximálně osmifinále, což je prostě průměr, protože se to v té rozhodující chvíli nedotáhne. A dotáhnou se to mohlo. Já jsem prostě zklamán a plácat nikoho po ramenou nebudu, i když nedávat taky ne. Tak snad za rok!

Reagovat
Atlético de Madrid

No mě dostal ten ohňostroj, na ten museli Francouzi docela čumět

Reagovat
Ángel di María 22

No to bylo hrozně komický.

Reagovat
Shevchenko

To si fakt mohli odpustit, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jako? Byl to ohnostroj na zavrseni nasi cesty Evropou. Skvele se to hodilo + vynikajici atmosfera na stadaku

Reagovat
Atlético de Madrid

Já myslim že je proste blbý, když si po zpackanym dvojzápase a vypadnutí ze soutěže odpálíš ohňostroj Ten dvojzápas mi přišel jako zklamání, prvni zápas stál za nic a ve druhym nedokázali proměnit šance... prostě mi přijde hodně divný tohle slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, právě díky tomu že dokážeme ocenit i takové výkony, dokáží Plzeňské odpadky přehrávat Evropské milionáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

tady ten argument s rozdílem rozpočtů je taky stále dokola a až tak úplně trefný není

Reagovat
vinetou

Proč konkrétně není trefný?

Reagovat
Jajinek

protože nemůžeš srovnávat budování kádru v rozdílných rozpočtových hladinách. Kdyby měla Plzeň stejný rozpočet jako Lyon, stejně nevybuduje takové podmínky a kádr atd naopak může mít daleko kvalitnější hráče s horšími podmínkami.

Reagovat
vinetou

Ehm cože? Proč by proboha nemohla vybudovat stejně kvalitní kádr se stejným rozpočtem?

Reagovat
Jajinek

jméno klubu, prostředí, země sídla a horda dalších faktorů, to snad nemusím vysvětlovat...

Reagovat
Posledni Kovboj

no asi musis, bo to na prvni pohled vypada jako uplna picovina

Reagovat
Posledni Kovboj

*na druhej taky

Reagovat
Jajinek

zkus jich ještě pár a fakt se zamysli, třeba to přijde

Reagovat
Posledni Kovboj

hm, ne, furt ses hysterickej kokot, co radis dal?

Reagovat
Jajinek

od kdy se tady místo argumentů lidi bezdůvodně urážejí?

Reagovat
Posledni Kovboj

to uz je na tom ten svet tak spatne?

btw citace

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Protože fotbal zná jen z football manageru

Reagovat
stas87

co ma ale pomery tychto malych timov stve je ze nedokazu hraca dostatocne dobre predat,vlastne jediny klub ktory to dokaze je dinamo zahreb..plzen zaziari v EL ale stale to bude pre ludi na zapade nejaky sranda klub,celkom skoda,s lepsim predajom hracom by aj oni dotiahli kvalitnych legionarov a aj ten rozpocet by sa trosku zvysil,ta propagacia hracov GL v europe je trapna

Reagovat
salami

tak ono se ale nakonec ukazuje, že to neni tak uplně neoprávněný, Jiráček je hráč na lavici, Petržela se po sezoně vrátil, Pilař i vinou zranění nic nepředvedl, Darida se jedinej jeví slibně a o Rajtoralovi nechci kecat, protože ho nesleduju, zbytek asi ani na zahraničí potenciál neměl nebo už byl trochu starší, trojice Limberský, Procházka a Kolář by asi ještě měli šanci se někde prosadit, ale všechno jsou to hráči pod 30 za který nikdo velký prachy nedá, ono by to bylo jiný, kdyby v základu Plzně řádil v LM nějakej 18-ti letej klučina, to by se pak o nějaký větší částce dalo bavit

Reagovat
stas87

tak je potom otazka ako si chces zlozit kader,ci zapracujes mladsich hracov s vidinou zarobku v pripade ze sa bude darit alebo to postavis ako plzen-uz skuseny hraci,väcsinou od 25 rokov a vyssie,vyhraty ale uz na nich tolko nezarobis

petrzela by na to aj mal ale ked sa nechces ucit jazyk..sam sa izolujes od spoluhracov a trenera

jiracek-zaciatok nemal tak zly,postupom casu sa ukazalo ze len vydrz na tu ligu nestaci,zo zaloznikov hsv je na tom po technickej stranke horsie snad len rincon

cez daridu ide väcsina akcii,ma pravidelne nabehane najviac z celeho timu a je na spicke aj v BL,ma predpoklady hrat casom za lepsi tim

Reagovat
salami

tak tys hořekoval nad tim, proč se z Plzně nechodí za víc, já ti předložil argumenty, že jednak má Plzen opory už v pokročilejšim věku a že by ji udělaly dřívější přestupy reklamu v Evropě se říct taky nedá, přestože ne všichni uplně vyhořeli, to jakou zvolila Plzen strategii je zřejmý a je i jasný proč, poskládat tým z mladejch českejch hráčů je neskutečně nákladný a ani to neni uplně možný, těch talentů máme jak šafránu, to co předvádí Plzen v pohárech i v lize poslední roky ukazuje, že zvolila dobře a vydělává hlavně na výsledcích a ne na prodeji, což ji i zároven částečně pomáhá držet jakous takous kvalitu, jediná otázka je, jestli s těma financema anebo i bez nich nemaj přecejenom dávat malinko víc příležitost mladším (Štípek, Hrošovský, Končal, i ten Darida v podstatě vubec nehrál, než se v záloze uvolnilo místo), ale možná se ted i trochu změní

Reagovat
Radin

tak si vyber, buď to poskládáš na mladších a pravděpodobně nedojdeš tak daleko, prodáš jednoho, dva.. Nebo to uděláš jak Plzeň a budeš mít peníze spíš z postupů, mně se líbí víc to druhé :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ale za tím, že je nedokážou prodat za velké peníze je spousta objektivních příčin, o kterých se nikde nepíše. Jednu zmiňuje salami, a to je fakt, že naši hráči stojí za prd. Kdy se naposledy opravdu prosadil v cizině náš ofenzivní hráč? když se za 10 let nikdo z té země v cizině nepředvedl, tak to cenu neskutečně snižuje v porovnání třeba s Chorvatskem, kde je Modrič v Realu Madrid, Mandžukič v Bayernu a určitě se najdou další kvalitní v Evropě. Další věc je kvalita soutěže. i když tady jsou dobré zápasy v tempu a nasazení, tak jich je strašně málo, pondělní Dukla-Boleslav bylo utrpení a to hráli dva aspiranti o Evropu a nebyla to výjimka. Ze zápasů v takovém tempu ti hráči moc neporostou, kdyby tady každý tým ze špičky odehrál za sezonu 8 zápasů, které by měly stejné tempo, jako Sparta Plzeň, tak se to na kvalitě růstu hráče a následně i na jeho ceně projeví. Další věcí je věk. Dnešní fotbal se omlazuje. Za Lyon hrají v základu lidé jako Umtiti, Lacazette, Greniere, Fofana, kterým je 23 max a není to jejich první sezona mezi chlapy. V Plzni má Hrošovský 22 a za áčko neodehrál skoro nic a přitom je Lyon svými možnostmi pořád jinde než Plzeň, obecně až na Spartu liga trochu zestárla, málokdo je mladší než ročník 1992, a to je v podmínkách, kdy se na českých hráčích nejvíc cení talent strašně moc, dneska má hráč nejlepší cenu při odchodu v 21-22 letech (Pacanda měl jít do Boloně po dvou sezonách v lize ve věku 21 let), a to nikdo v současnosti nesplňuje, třeba cena Krejčího, pokud zůstane dva roky ve Spartě neporoste, pokud se nepředvede zázračně v LM, nebo neodejde na východ. A proč má pak klub platit dobré peníze za hráče ve věku 25 let z Čech, když se určitě najde někdo, kdo je mladší, zvyklý na soutěž a ne zas tak dražší. Další věc související s cenou jsou současné finanční poměry ve fotbale, kdy bohatí neskutečně bohatnou a chudí neskutečně chudnou. První sorta si koupí kohokoliv, ať stojí cokoliv, druhá se spokojí z drobky a většinou musí i někoho prodat, aby přežili. A právě toto snižuje cenu našich hráčů. Když za 6 milionů eur seženeš téměř kohokoliv z Belgie, Švýcarska, Skandinávie, půlky Eredivisie, půlky Primery, protože půlka tamních klubů je zadlužená až po uši a řady dalších lig, tak proč máš dávat 7 mega za Čecha?

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
valloire

ještě bych dodal,že je to taky o nějakým repre úspěchu,ale to jsme zase u kvality hráčů. S tím nasazováním mladších je to jasný,Štípek se u nás nedočkal,Darida ano. Darida je aspoň ve bundeslize,Štípek tápe...

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady zkousis?

Reagovat
oli9

Bože ale pleteš jabka s hruškama. Ty jinší týmy mají finance uplně někde jinde a taky 3/4 kádru ze zahraničí snad až na Barcelonu... každá výhra a uspěch potesí a já myslím ež plzen odehrála letos evropu parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo, kdo to taky vidí reálnýma očima. Tohle je totiž typická česká nátura. Zahraje se dobře jeden poločas ze 4 a je to, nevidíme žádný chyby, jen to štěstíčko... Pak když se ty samý chyby opakují, tak čumíme jak blbci, místo toho abychom si kvalitně rozebrali dvojzápas jako celek

Reagovat
smazaný uživatel

To neni vůbec o žádný vůli. Tu už jsme ukázali v tolika sportech a v tolika turnajích mockrát. Tohle je prostě a jednoduše o kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mluvíš o národech a jak se lišíme od ostatních....víš čím se lišíme? Politikou ruku v ruce s ekonomikou...Kdyby ne tak Nedvěd neskončil karieru v Italii a Rosický s Čechem v Anglii...

Reagovat
salami

ale oni si to za zápas v Lyonu schytali a nikdo je po zádech nepoplácával a dneska zahráli výborně a vyhráli, tak proč je nepochválit, první půle byla víceménně vyrovnaná v druhý naprosto dominovali, Lyon furt patří k širší francouzský špičce a má v týmu solidní hráče, nevidim jedinej důvod proč Plzen nepochválit, můžem se bavit o tom, že Čišovský měl zakončit líp, ale 34-ti letýho stopera už asi nenaučíš zakončovat líp a nadávat Teclovi za tyčku z penalty asi taky nemá valnej smysl, penaltu bez tlaku umí proměnit každej mamrd a naopak pod tlakem selhávaj i daleko větší a zkušenější borci než mladej kluk z Plzně, celkově si za tenhle zápas pochvalu zasloužej, přestože tam pár nedostatků jako ostatně v každym zápase bylo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi sracka co jsem od tebe kdy na EF cetl

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ses na to koukl alespoň ze 40% objektivně, tak bys tohle nikdy nenapsal.

Reagovat
cristiano.K.

proč nepochválit výkon,když byl opravdu dobrý? Nikdo je po zádech neplácá, výkon se ocenit zkrátka musí, na plácání po zádech by došlo po postupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Nevšiml jsem si, že by kritika Sparty po vypadnutí s Häckenem něco změnila

Reagovat
db18

...jinak s tebou částečně souhlasím - jen si myslím, že je na to docela brzo, první krok je hrát s takovými týmy vyrovnaně a vytvořit si šance - navíc je to s novým trenérem - příští rok už bych to ale viděl ještě více jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Lyon suché triko, někteří se dokonce ani neušpinili, takže v pohodě postup, bez zranění a zbytečné únavy. Lopes si zachytal, takže v podstatě ideální zápas

Reagovat
vinetou

Reagovat
oli9

Kdyby pukli 5:1 což kldině mohli dnes co bys psal

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych měl psát? Umím uznat porážku...

Reagovat
smazaný uživatel

držel by si hubu a krok a nevylézal z hnízda, tak si to přiznej

Reagovat
smazaný uživatel

Křečovité kopání kolem sebe fanoušků Plzně mě nepřestane udivovat. Je to jenom sport proboha

Reagovat
Ángel di María 22

No, ale dneska jste teda hráli přímo přišerně.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, nebýt toho golu z hovna, tak ten notebook asi vyhodím z okna

Reagovat
djiros

Gomis to měl uklidit nebo vyřešit lépe na 2:0 a nebylo by o čem, tak se museli třepat

Reagovat
Kiwi-21

To máš pravdu ale to jsi jmenoval 1 ze 2 šancí co v celém dvojzapase nedali přesto že Plzeň odehrála kvalitně jen poločas a teď zkus vyjmenovat neproměněné šance Plzně

(což je největší rozdíl našich hráčů a v zahraničí

Reagovat
djiros

Já se nechci do žádného rozboru pouštět. Pokud si koukal, tak sám víš kolik toho zahodili. Proto se taky nikde v kariéře neposunou nebo půjdou na rok do Německa a pak se vracet. Vyjímku tvoří Rezek, kterého v Německu ani nechtěli.

Reagovat
Kiwi-21

To máš i pravdu ono to zakončení je problém a tenhle dvojzapas přes 3 dané góly to ukázal ale třeba takový Wágner to podle mě v sobě má

Reagovat
djiros

Když jsem u toho neproměňování šancí, tak věřím, že tam svou roli sehrála i únava, proto to zakončení vypadalo, tak jak vypadalo. Podle mě se u nás pořád málo trénuje. Samotného by mě zajímalo kolik hráčů si ještě přidává v osobním volnu.

Reagovat
Kiwi-21

Podle mě moc si nepřidavají ale na únavu bych to vážně nesvaděl ale tu kvalitu v zakončení a někdy i trochu štěstí

Reagovat
vinetou

Za konečně dobré identifikování golu z hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tyče a břevna byly asi součástí taktiky co?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Mind games, aby si Plzeň přičuchla k postupu a pak abychom udeřili z protiútoku. Briand tu brilantní taktiku málem splnil.

Reagovat
mickey mouse

Plzeň Snad v příští sezóně navážou na podobné výkony. Klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, škoda, že titul spadne nejspíše do klína Spartě... takže příští sezona bez českého zástuce v Lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz nebrec .

Reagovat
smazaný uživatel

sparatn rika nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, proc bych nemohl?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jestli bude Sralta předvádět v Evropě bídu jako s Hackenem, tak to se máme na co těšit

Reagovat
OnderCZ

Vy antisparťané umíte vytahovat jen ty negativní věci, to se vám hodí. Ale škoda na vás reagovat, až bude váš oblíbený tým hrát vyrovnaný zápas např. s Chelsea jako Sparta rok zpátky, tak se ozvěte.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale Sparta za posledních x let jen bída a ostuda jak v Evropě tak v lize. Jak skončil ten "vyrovnaný" zápas s Chelsea??? Mám pocit, že jste prohráli. Plzeň mohla dnes vyhrát 5:0 a nikdo by nemohl říci ani popel, to ovšem nemůže říct Sparta o zápasu s Chelsea, možná, že to bylo vyrovnané, ale šance nikde. Ano jedno se vám musí nechat po x letech hrajete koukatelný fotbal, ale k čemu to je, když je to jen v rámci naší Kapr Ligy??? Plzeň již 3-tí sezonu potvrzuje, že je schopna hrát vyrovnané mače v Evropě, až se Vám tohle podaří, tak pak mluvte. Ale pokud na jaře prohrajete první předkolo LM s týmem typu Hacken, tak ostudu budete dělat především sami sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti brát iluze, ale s kým tak Plzeň dokázala bodovat ? Se štěstím přešla přes bosenskej a estonskej tým, ostatní si jí namazaly na chleba. Shakhtar byla nehorázná haluz a s Lyonem se po dvouhodinový holomajzně chytli až v závěru když Lyon hlídal výsledek.

Na to, jak je Sparta ostudná a Plzeň si vodí 5:0 velkokluby, tak v průměru na zápas uhrála Sparta stejně bodů jako Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo já zapomněl, ty 3 roky v Evropě od Plzně je jedna velká haluz. Vzbuď se a vzpamatuj a vzpomínej na HACKEN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto tenhle Hacken dokázal Spartu porazit. Proč se něco takového nepovedlo Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mne uplne staci, ze Sparta je number one v GL, protoze vas to neskutecne sere .

Reagovat
smazaný uživatel

Po x letech bude mít Sparta titul a mně to má srát??? Naopak tým jako Sparta by se svými rozpočty měl mít tituly každoročně. Naštěstí jste nekopové, kteří toho nejsou schopni. Za posledních 6 let jediný titul, to je na "železnou" Spartu strašně málo. Nehledě na to, že Sparta jen využila své ostudné neúčasti v Evropě - jinak by jste se opět plácali někde na třetím místě a chytali se stebélek v podobě penalt jaká byla písknuta na Limberského. Kdyby jste byli opravdová Sparta, tak máte náskok a jedna jediná penalta by vás nevytáčela ještě 2 roky po odpískání

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel cerny obdobi, od posledniho titulu jakoby nikdo ze Sparty nevedel, co chteji delat dal a to se proste ukazalo, stava se. Ted je to opet tak, jak ma byt a to tak, ze Sparta je nejlepsi.

Vidis, ty opet zminis Hacken i kdyz jsem ti psal, ze mi staci, kdyz je Sparta number one u nas. Ja vidim Spartu na prvni pozici s obrovskym naskokem, v podstate o level vys nez je tym na druhym miste, viz. jejich utkani .

Reagovat
smazaný uživatel

jen počkej na podzim, to zas bude ostudy. Ano je logické, že jste první, když hrajete pouze Kapr ligu narozdíl od Plzně. Nezdá se to, ale ty zápasy v Evropě nejsou jen tak, to se pak projeví i na výkonech takového týmu jakým Plzeň je

Reagovat
mickey mouse

Však máme dvě místa v LM, jestli se nemýlím.

Reagovat
OnderCZ

Až další rok. A byla by to velká haluz, kdyby postoupily oba týmy do hlavních skupin.

Reagovat
Lof

ale zas proč ne, Sparta i Plzeň na to mají.

Reagovat
Shevchenko

Až od sezóny 2015/16

Reagovat
mickey mouse

Aha, škoda. Tak aspoň EL.

Reagovat
smazaný uživatel

a já bych to spartě přál, ostudu v Evropě udělá zas jen sama sobě

Reagovat
Miguel19

Pičo dneska má Uhrin tu ofinku asi nejrovnější co kdy měl..

Reagovat
smazaný uživatel

není možné

Reagovat
placa

Vtipálku

Reagovat
Sosi

Dušan asi pobral nějaký lekce rétoriky v mezičase

Reagovat
Sosi

To je takovej prcek ten Hrošovský?

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl zase dokázal, že není útočník pro špičkovej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Tím že nedal penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. To se musí dávat.

Reagovat
vinetou

A existuje teda na světě nějakej útočník kterej je pro šipčkovej klub.

Pokud vím tak už i Balotellimu se stalo že nadal penaltu, ba dokonce i Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho teda do Sparty bral. Výběr místa má dobrej. Navíc je rychlejší a pohyblivější než Lafata. U něj se každej protiútok strašně zbrzdí. Teď už to je ale utopie.

Reagovat
C-M@ster

Lafata by penaltu dal, ale Tecla bych nezatracoval. Hlavně bych ho vůbec na ni neposílal. To měl kopat např Čišovský, ač ho gólman několikrát vychytal.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj se každej protiútok zbrzdí? Cože? To je asi stejná fáma, jakože Matějovský nedokáže zrychlist hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Matějovskýho ve Spartě já jsem všema deseti. Ale David prostě protiútoky většinou zbrzdí. Ale s rychlostí nic už neudělá, má zase jiný přednosti. Ale za stavu kdy se vede a docházi k protiútokům bych tam viděl radši někoho rychlejšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak ten gól co dneska dal... Taková plašmuška.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafatovi to v krátké době přestane střílet a vy budete brečet a přestanete se starat o konkurenční útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš naopak začnete pokukovat po někom komu to pálí

Reagovat
smazaný uživatel

V létě se koupí rychlonohý útočník do Evropy, to je jasné.

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda, že se zranil Mahmutovič. Okamžitě bych ho bral.

Reagovat
smazaný uživatel

kupujte, otázka je jak dlouho v té Evropě zůstanete, kvůli 2 zápasům bych nové hráče nekupoval

Reagovat
smazaný uživatel

co to znamena plasmuska?

Reagovat
Atlético de Madrid

Souhlasim. Tecl nemá zabijáckej instinkt ve vápně, trvá mu dlouho než se otočí s balonem, neni dost dobrej s míčem u nohy.. Má spoustu světlejch momententů, ale dlouhodobě na to podle mě taky nemá. Navíc si moc nevěří, což pramení z toho, že je týmu, ve kterym se od něj čekají věci, na který nemá schopnosti.

Reagovat
salami

spíš je to povahovej problém, on je docela skromnej a rozumnej, možná kdyby byl trochu hloupější, drzejší a sebevědomější, byl by dál, nicméně si nemyslim, že by byl ztracenej, furt je mladej a má čas dozrát, stačí si vzít Lafatu, to taky nebyl kanonýr od 21, jenom je potřeba aby se sklidnil v koncovce a možná i zjednodušil hru, to ale nejsou věci, kterejch by se nedalo dosáhnout

Reagovat
db18

Jedna hlavička od Nešpora a třeba se dá "dohromady"

Reagovat
smazaný uživatel

O Lafatovi do 26 let prakticky nikdo nevedel, stejne jako o jeho partakovi z Budejic Kulicovi a jak se nasledne oba rozehrali.

Reagovat
salami

nejspíš proto, že je zastiňoval ofenzivní klenot Laty

Reagovat
db18

Tecl by měl dostat výjimku - na zápas pod vlivem, aby u toho nepřemýšlel... spoustu akcí takhle zadrbe

Reagovat
smazaný uživatel

No a Sparta už na podzim dokázala, že není tým pro zápasy v Evropě - bída s Hackenem je toho důkazem

Reagovat
Kiwi-21

V lize sice fandím více Plzni a Spartu nemusím ale ty keci o vypadnutí z Hackenem mi přijdou trapné,byla to prostě náhoda co se stala z podcenění soupeře a nezkušenosti

Ale v minulosti dokázala porazit taky velké týmy a takové vypadnutí se může stát každému a obzvlášť když ty poháry hraje pravidelně i Plzeň to jednou čeká

Kdyby se takové výsledky neděly tak ani Plzeň nehraje nikdy LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hacken je ostuda Sparty. Byl to dvojzápas, takže kecy o náhodě a podcenění neberu. S nezkušenosti máš pravdu.

No k tomu aby tým hrál nějaké předkolo LM není potřeba kdovíjaký koeficient a výsledky 10 let zpátky se do koeficientu dávno nepočítají.

Reagovat
Kiwi-21

Vím počítají se za posledních 5 let jak do klubového i národního koeficientu

Já píšu o tom že vypadnutí Sparty sice byla ostuda ale tahle se stane každému týmu co hraje pravidelně poháry čas od času vypadne z někým s kým by neměl a i Plzeň to jednou čeká

Chápu že si někdo rýpne ale už je to více jak půl roku a vždy číst držte vypadly jste ze Švédama a nebo Spartu a my x let zpátky hrály v 0 ročníku LM mě už nezajímá a to vzájemné hašteření mi přijde už trapné

Pokud fandíš Plzni tak si hlavně užívej to jak se prezentují v pohárech

A taky Sparta má-li se v Evropě posunout dopředu tak nesmí koukat co bylo pár let zpátky ale poučit se z Hackenu

Pokud by nebyla překvapení tak Liberec letos nevyřadí Udine kde to pro ně byla taky ostuda

A i při první účasti v LM nebyla VP favorit (i když jsem ji věřil) ani proti Rosenborgu nebo Kodaňi byly za outsidery a v té době to braly taky jako ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si někdo z Plzně zaslouží pochvalu za jarní výkony v pohárech, tak je to právě Tecl, který v Doněcku a Lyonu podal výkony, jaké jsem u českého útočníka v pohárech už dlouho neviděl a i v domácích zápasech patřil k nejlepším hráčům Plzně.

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej respekt pro Plzeň! Pro Jajinka- ty potrate z opičích kurev, myslíš že se hráči budou plácat po zádech?! Za první zápas jednoznačně ne ale to co jsme viděli dnes...to zaslouží obdiv...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně podle předpokladů Lyon konec vypustil a Lopes famózní. Rychlokvašky zahráli jeden poločas ze čtyř a už jsou zase mistři světa amoleta a všichni jsou spokojený. Prádelníci měli stejně víc štěstí než rozumu v lize mistrů udělali slušnou ostudu pak přelezou Doněck a nakonec po zásluze vypadnou s Lyonem,protože fotbal se nehraje jeden poločas.

Reagovat
Kiwi-21

Možná máš z části pravdu ale co zahrál Lyon ?

Toto je podle nejslabší Lyon za poslední roky a Doněck je podle mého o level výše a to štěstí co měla Plzeň s něma si vybrala a neměla ho dnes nicméně více než první zápas rozhodla efektivita Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Posledni Kovboj

a chces k tomu hranolky?

Reagovat
Didier Drogba

šašku

Reagovat
iamek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Darren Fletcher

parada plzen, ani by som vcera nepovedal, ze si dnes znova schuti zafandim a zakricim pri futbale. vecna skoda penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň po tomto výkonu měla vyhrát 5:1 bohužel se tomu tak nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář nezklamal, nejhorší hráč Plzně....

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, děti zas viděj ve statistikách gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...a někdo tady neviděl zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloooouuuuseeeeek.

Reagovat
smazaný uživatel

nestihl jsem ho. Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě to, co pořád probíhá na této diskuzi s tím, že je právě proti Putinovi a obsazování jeho vojska na Krymu a taky to přirovnal k anšlusu Rakouska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalousek byl včera trapný a několikrát usazen(panem Barabanovem), to se mi líbilo, jak mu spadl hřebínek.

Kalous: Já už nejsem ve vládě Pán z publika: Zaplať pánbůh za ty dary

Reagovat
Puskas

dobrá debata,konečně mohl člověk v takovém médiu slyšet oba pohledy, a ne jen ten oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě, nějak jsem se o to nezajímal, ale jedno je jasné. Sankce vůči Rusku nic nevyřeší ba naopak, ekonomickou situaci i v ČR, by daleko více zhoršily.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že každej kdo chce vyrazit Uhrina pochopil že to není pouze otrenerovi ale v těch hlavách a přístupu...Dobrou noc hlavně těm co přáli Lyonu a neviděli FRA hranice ani z vlaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba já jsem v Plzni nikdy nebyl, tak nevím proč bych jim měl fandit, protože to slepé ovce chtějí či proto, že je to ted v módě. PS: ve Francii jsem byl ještě se školou:-)

Reagovat
smazaný uživatel

PS: ja hral s Duklou turnaj v Douarnenez.

Reagovat
Posledni Kovboj

hele, co to podle tebe znamena "PS" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neco jako zaverecny dokonceni mozna. Jestli me tu chces poucovat, tak prosim. Ale ja se vubec nesnazil o to, aby to melo byt nejak spravne, jednoduse jsem dal do kontextu s Boss007 jako reakci na MartinVladan .

Reagovat
Posledni Kovboj

Tim se vysvetluje cela diskuse na EF. Proste se nikdo nesnazi, aby to melo bejt nejak spravne. Za uprimnost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zkratka z post scriptum něco jako dodatek

Reagovat
Posledni Kovboj

tak ptal se te nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon "Kovboji"

Reagovat
stas87

poslanecka snemovna

Reagovat
havrys99

Super zážitek přímo ze stadionu. Výkon, který snad všem zavřel hubu, že od teď půjde Plzeň dolů. Překvapení nasazení Páťi, ale rozhodně nezklamal. Suverénně nejlepší na hřišti Hořava, ten kolik vybojoval ztracených míčů, nezkazil jedinou přihrávku. Nebál bych se ho použít na podhrota místo Koláře. Rozhodla penalta, po ní minut útlum, kdy jsme nevěděli, co hrát. Mělo se zůstat u centrů ze strany od beků, ještě přišlo nesmyslné nakopávání na Wágnera s Bakošem. Přes to všechno super zážitek a Plzeň dokázala, že je to konkurenceschopný tým pro jakýkoliv mančaft. Teď zůstat na vítězné vlně a porazit Olomouc s Libercem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlém, ale spíš by si měl být naštvaný, že jste to nedokázali uhrát, protože Lyon byl opravdu špatný, ale to je ta česká mentalita spokojit se s málem. To ti nesmí stačit musíš chtít víc pak je možné se někam posunout.

Reagovat
havrys99

Samozřejmě, že zklamání tam je. Ale Lyon se neporáží každý den. Rozhodlo první utkání, pak se taková ztráta dohání horko těžko, i když dnes na to šance byla. Nejspíš ten kus štěstí jsme si vybrali na Ukrajině. Vypadli jsme, ale se vztyčenou hlavou. Věřím, že na dnešek navážeme dobrými výkony.

Reagovat
salami

jeden to tu nakousne a další se přidávaj jak dementi, já naopak myslel, že česká mentalita je nadávat na všechno a bejt negativní a ne ocenit výbornej výkon proti kvalitnímu soupeři, ale klidně tu dál papouškuj něčí zcestnej názor

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví tu někdo o tom aby všichni začali nadávat. Asi se hochu pleteš, to o čem mluvím je konstruktivní kritika a ta po neúspěchu prostě musí být.

Reagovat
salami

po zápase v Lyonu tu kritika byla, ta konstruktivní i ta nekonstruktivní, dokonce i v přípěvku na kterej reaguješ je konstruktivní kritika přítomna, vylepšit je totiž vždycky co, ale zároven to neni důvod pro to si dnešní zápas neužít a hráče za něj nepochválit

Reagovat
ryzskej

Škoda vyřazení, na druhou stranu výhra se do koeficientu počítá :)

Reagovat
Gryphonheart

Plzeň došla daleko, hrála pěknej fotbal, jsem rád za tu výhru, ale i přes to trochu lituju, že se postup nepodařil. Škoda toho prvního utkání no. Jinak Lyon už evidentně není velkoklub jako býval dřív, navíc ve druhém utkání dal prostor mladším hráčům, ale to Plzeň částečně taky.. alespoň si vyzkouší, jak se cítil Shakhtar po tom pro ně nešťastném vyřazení no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, luxusni zazitek, luxusni fotbal, prvni pule skvela, skoda, ze jsme nedali sance a ten debilni Bafeho gol, kdyz jsme jim 5 minut nepujcili balon Druha pule zacatek pomalej, ale po prvnim golu uz to byl festival sanci, zaslouzili bychom si minimalne prodlouzeni, ale smula ke sportu patri. Jinak jsem rad, ze se potvrdilo i to, jak je Lyon slabej mancaft, a to i presto, ze nastoupil jeste v silnejsi sestave nez v prvnim zapase.

Jinak konecne jsem videl nase kluky hrat fotbal, je na cem stavet a Horvath vubec nechybel, ba naopak, duo Horava - Hrosovsky bylo neskutecny

Kluci dekujem !

Reagovat
smazaný uživatel

PS: a Lyon je nechutnej tym simulantu a zdrzovacu, takhle nezdrzoval a nesimuloval u nas jeste ani jeden tym, hovada simulantsky.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si gay z plzne,no a coooo?

Reagovat
smazaný uživatel

No a co to ma spolecnyho s dnesnim fotbalem?

Reagovat
smazaný uživatel

nic,ale chtel sem abys to priznal

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale nemam zajem

Reagovat
smazaný uživatel

Cry, cry me a river

Reagovat
db18

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1488656_635023649896488_1155318302_n.jpg

Během chvilky stál u postranní čáry a domáhal se od sudího povolení k návratu na hřiště...

...za to Briand(?) se nechal pět minut obstřikovat zázračným sprejem

Reagovat
smazaný uživatel

No však, kdyby se nenechal, tak to ještě projedem. Briand výborně takticky

Reagovat
smazaný uživatel

boze, ty ses vazne zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

in b4 ti jajinek napise, ze tohle je typicka ceska mentalita a on se toho v zadnym pripade ucastnit nebude + mistni HC diehard Lyon fans te vyprcaj za to hodnoceni jejich milacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem si to precetl a nestacim zirat

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsem si zmýlil odjezd vlaku,

měl zpoždění snad sto let,

já měl namířeno k táboráku,

co měl se konat naposled,

a místo něj kouř náklaďáků

mě v tomhle koutě přivítá,

a louky plný paneláků,

skrz který slunce prosvítá.

Tak přijíždí poslední kovboj,

sombrero vmáčklé do čela,

zchvácená herka líně kráčí,

jak by dál nést ho nechtěla,

tak přijíždí poslední kovboj,

a nerad vráží do lidí,

tak přijíždí poslední kovboj,

a nikdo z vás ho nevidí.

Reagovat
Posledni Kovboj

a ted pozpatku

Reagovat
smazaný uživatel

Však to už zvládneš sám když seš ten poslední Kovboj.

Reagovat
Jajinek

já jsem naštvanej, že Plzeň vypadla, proč - jsem celkem dostatečně popsal. Nemusíš se mnou souhlasit, svůj názor jako dogma nevykládám. Nicméně to, co tady předvádíš je opravdu na úrovni puberťáka

Reagovat
Posledni Kovboj

hm, to mi hrozne vadi no.

Reagovat
db18

ale s tou tyčí by se mělo něco udělat

Reagovat
juninho8

Takto nejako som to očakával....možno este aj horšie....lyon si to vždy skomplikuje....nikdy to nemôže byť v suchom triku....ale postup je hlavný....dostať prijateľného súpera a ide sa dalej

Reagovat
Didier Drogba

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

no pristi kolo asi bude pro lyon konecna, krome alkmaaru uz moc nevidim pres koho by se dalo s temihle vykony postoupit

Reagovat
db18

Parádní zápas - ale na to, že jsem na ledacos zvyklý od našich hráčů (Bayern i Viktorka), tak mne teda v prvním poločase hráči Lyonu neskutečně dopálili, a rozhodčí taky s tím, že jim to většinou sežral (no, to zase ale kompenzoval v druhém poločase, kdy zase připískával nám )

Reagovat
valloire

Škoda,už to vypadalo na druhou Duklu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten druhej poločas byl od Plzně parádní, jenom škoda neproměněné penalty, gólman Lyonu tam měl taky dva parádní zákroky a břevno v 90. minutě. No klidně jim mohli za poločas nasázet bůra, ale co....smekám před letošním výkonem Plzně v Evropě a snad za rok to čtvrtfinále bude

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle palec nahoru .. vyborne Viktorka .. a vy spartanci rejpejte si jak chcete jen si to priznejte ze jen zavidite! Jsem zvedavej co zahrajete vy v pohárech... A to si s chutí rejpnu

Reagovat
twerp

Tak to si hrdina!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte, jestli bude někde v TV dnešní los?

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

pro Viktorku, která šahala po postupu nebejt chyb v 1. zápase a smůly v odvetě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je jasný důkaz toho, že fotbal se hraje na goly a né na šance.A navíc se ukázalo, že ve fotbale skoro nikdy neexistuje spravedlnost

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Error

Existovat spravedlnost, tak Plzeň tenhle dvojzápas ani nehraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele