základní skupiny - skupina D, 2. kolo
03.10.2013 18:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin deklasoval Waregem a suverénně kráčí za postupem

Zcela jednoznačná podívaná byla k vidění na hřišti Kazaně, která si bez větších problémů poradila s belgickým Zulte Waregem a po dvou zápasech má se šesti body na kontě podle očekávání nakročeno do vyřazovací fáze.

Domácí strana vstupovala do zápasu s vědomím, že opanovala předchozích osm vystoupení na evropské scéně (naposledy podlehla ve čtvrtfinále Evropské ligy před rokem londýnské Chelsea), ani to však na nevýrazném úvodním dějství nic nezměnilo. Rubin měl sice mírnou převahu, ovšem až na ránu M'Vily, kterou vytěsnil Bossut si žádnou další možnost nevypracoval.

Nastoupený trend pokračoval i po změně stran. Karadeniz a Marcano sice ještě se svými pokusy úspěch neslavili, ovšem zanedlouho se domácí ekipa přece jen dočkala. To se psala 60. minuta, když si Duplus srazil do vlastní sítě rohový kop Natcha - 1:0. Pojistku mohl vzápětí přidat Rjazancev, ovšem branku nenašel. Ani to však nemuselo domácí dvakrát mrzet: Karadeniz vyzval ke zteči Romana Eremenka, který technickým zakončením zvýšil na 2:0. Děvět minut před koncem se dočkal po Natchově pobídce i Rjazancev a poslední slovo si vzal ze standardky sám Natcho, jenž uzavřel na 4:0!

Autor: Jiří Vojík / uefa.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Rondona v tymu, bych na Kazan nevsadil, ale vyhru o 1gol snad urvou....

1:1 (tajny tip 2:1)

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
pedro-pedro

Kazaň hraje hodně špatně, bilance 2-7-2 a v lize váhrajen nad Uralem z poslední 5 zápasů. Oproti tomu Waregem, hraje ve formě sice prohrál v lize s Genkem, ale je to jediná prohra z 9 zápasů. Proto si myslím, že to bude velice těžké utkání pro domácí a když to vezmu podle kurzu, tak kurz na Kazaň je podle mě úplně mimo. Osobně si zahraju X2. Tady tipuju remízu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

uplne mimo ses jen ty, proc tady zminujes balanci ligy kdyz se jedna o EL kde ma Kazan 8 zapasovou viteznou serii...

Reagovat
mario23

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Waregem - 1strela na branu za cely zapas....

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ma Rubin tak zle vysledky v lige ?

Reagovat
kubys

Zastaralý systém hry a taky to, že ofenziva prostě už čtvrtým rokem je hodně bídná.

Reagovat
smazaný uživatel

..a proto rozdava vyprasky v EL...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele