základní skupiny - skupina H
06.12.2012 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Partizan - Rubin Kazaň 1:1

Asi spravedlivou remízou 1:1 skončil poslední souboj Partizanu a vládce z Rubinu ve skupinové fázi Evropské ligy. Domácím tenhle výsledek stačil k posunu na třetí příčku, jelikož Něftči za této situace v Interu vyhrát nedokázalo. Skóre utkání načal Saša Markovič, během krátké chvíle ale dokázal odpovědět kazaňský José Rondón.

Prvních dvacet minut zápasu diváci mohli sledovat cokoli jiného, jenom ne fotbal předváděný na hřišti. Na první střelu se totiž zmohl po této době až Ivanov, jenž ještě k tomu pálil pouze nad. Až o sedm minut později si šáhl na míč jeden z brankářů, a to konkrétně domácí Petrovič, který z blízkosti likvidoval levačku Karadenize.

Do přestávky ještě mohl skórovat Tomič, jeho dalekonosný pokus ovšem byl zablokován, na druhé straně se neujala střela Rondóna z přímého kopu. Druhé dějství bylo přece jenom o dost lepší a hezký pokus Saši Markoviče hned zkraje to jenom naznačoval. První branka na sebe nechala čekat do 54. minuty.

A byl u toho zase Saša Markovič. Jakmile jeho jmenovec Lazar unikl po pravém křídle, zpracoval si Saša míč na levačku a druhou nohou z voleje nádherně vypálil gólmanovi Arlauskisovi rybník. O pět minut později ovšem Rubin srovnal. Ansaldi poslal pas zleva na zadní tyč, kde Rondón hlavou pohodlně skóroval.

Je pravda, že po těchto dvou gólech hra zase trošku upadla. V největších možnostech selhali za hosty střídající Davydov, jehož celkem bez větších problémů vychytal Petrovič, Saša Markovič ke své první trefě další nepřidal, jelikož jeho střelu Arlauskis ani nemusel likvidovat kvůli její nepřesnosti.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
KingMaster13

Přál bych Partizanu alespoň nějakou výhru ve skupině 2:1

Reagovat
HullCity

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

další zápas o ničem, takže tady přichází v úvahu všechny varianty

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele