základní skupiny - skupina L, 4. kolo
03.11.2011 21:05 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

RSC Anderlecht - SK Sturm Graz 3:0

Anderlecht rozstřílel Sturm Graz a dokázal tak naplno bodovat i ve svém jedenáctém utkání v řadě, historicky nejúspěšnější belgický celek si tak zároveň zajistil postup do další fáze Evropské ligy. Hostům naopak nezbývá než vyhrát oba zbývající zápasy a doufat, že Lokomotiv již nebude bodovat.

Úvod utkání nám příliš pohledných fotbalových akcí nenabídl. Na dlouhou dobu tak bylo nejzajímavější událostí vynucené střídání Hölzla, jehož tak musel nahradit Wolf. Brzy poté dal o sobě poprvé výrazněji vědět Suárez, jeho střela si ale přes Čavlinu cestu do sítě nenašla. Na opačné straně to z dálky zkoušel Weber, nemířil však přesně.

Domácí tahoun měl po centru Jovanoviče další šanci, ani tentokrát ale na Čavlinu nevyzrál. A byl to nečekaně na hostující straně střídající Wolf, kdo mohl otevřít skóre, akcie RCS ovšem udržel nad vodou skvěle reagující Proto. Byli to naopak domácí, kdo se mohl o pár minut později radovat. Suárez posunul na Gilleta, jenž si míč zpracoval a následně jej poslal k tyči - 1:0. Nepřesné pokusy si na své konto připsali ještě Javanović s Marečkem.

Po obrátce to byl znovu aktivní Weber, kdo se snažil s nepříznivým stavem něco udělat. Ani jeden z jeho pokusů si však cestu do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nenašel. V padesáté deváté minutě potom postihla Sturm další rána, po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen Feldhofer.

A byl to právě postižený z předešlé situace Suárez, kdo přidal pojistku. Wasilewski vyslal do pokutového území parádní centr, na který si naběhl právě argentinský šikula a s přehledem celou akci zakončil - 2:0. Definitivní tečku za utkáním udělal sedm minut před koncem De Sutter, který zakončil pohlednou akci - 3:0.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
paver

výhra Anderlechtu

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Suárez nastoupí, tak si upevní pozici v tabulce střelců. 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku určite nastúpi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele