základní skupiny - skupina J, 3. kolo
20.10.2011 19:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

Maccabi Haifa - Steaua Bukurešť 5:0

Hodně černý čtvrtek zažili fotbalisté Steauy Bukurešť, ti totiž vůbec nestačili na domácí Maccabi Haifu. Na izraelské půdě obdrželi neblaze proslulého bůra! Rumuni nezvládli zápas ani po disciplinární stránce, dvě červené karty jsou toho důkazem.

Hráčum Maccabi stačilo pouhých devět minut na to, aby šli v důležitém utkání do vedení. Katanovu přihrávku zachytil Amasha a hostující brankář Stanca poprvé kapituloval - 1:0 pro Maccabi Haifu. Rumuni se snažili o odpověď, ale místo toho přišla druhá branka domácích. Ještě, než se tak stalo, zahodil dobrou příležitost Tatu a po něm Costea, na kterého vyzrál Saranov. Pak už ale přišel druhý gólový moment, Amasha předvedl brilantní kop a Stanca lovil ze sítě, proti této střele nemohl vůbec nic dělat - 2:0 pro Maccabi Haifu.

Steaua doplatila na neproměňování šancí, hlavička Tatua opět neskončila v síti. Místo snížení přišel další gól domácích. Bicfalvi fauloval Abashu a rozhodčí nejenže nařídil pokutový kop, ale i vyloučil hlavního viníka okamžiku, tedy Bicfalviho. Penaltu proměnil Katan a stanovil poločasové skóre 3:0 pro Maccabi Haifu.

Před Steauou stál těžký úkol, v oslabení musela čelit rozjetému týmu, navíc prohrávala už o tři branky. Po hodině hry se ale situace ještě zhoršila, další červenou kartu dostal za zbytečný faul Valentin Iliev, ale nařízenou penaltu číslo dvě poslal Katan do břevna! Izraelci si nicméně vše vynahradili v závěru.

V 72. minutě zahrával rohový kop Vered a Tawatcha, ke kterému se míč dostal zvýšil už na neúnosných 4:0 pro Haifu. Za pouhých sedm minute se role obrátili, tentokrát přihrával Tawatcha a Vered pohotovou střelou uzavřel účet dnešního utkání. Maccabi Haifa vyhrála 5:0 a udělala důležitý krok směrem k postupu.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ronaldik

To je Maccabi tak dobrý nebo Steaua tak špatná?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele