základní skupiny - skupina L, 3. kolo
20.10.2011 18:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - AEK Atény 3:1

Lokomotiv především zásluhou skvělého výkonu Syčeva přehrál AEK Atény a bodově se tak dotáhl na vedoucí Anderlecht. Řekové naopak nedokázali ani ve třetím utkání bodovat a postup se jim tak nenávratně vzdaluje.

Lokomotiv měl od začátku více ze hry. Již v první minutě se do zajímavé příležitosti hnal Syčev, v rozhodující okamžik ovšem uklouzl a z celé akce tak nic nebezpečného nebylo. Ten samý hráč dostal od Ibričiče nabídku na reparát, ale tentokrát se mu do cesty pro změnu postavil Manolas.

Po čtvrthodině hry se připomněli také hosté. Beleck prošel obranou Železničářů jako nůž máslem, pohotový Guilherme však svůj tým podržel. Odpověď přišla znovu z kopaček Syčeva, jeho ránu ale hostující obraná hráz zastavila. AEK se začalo dostávat do hry, střela Vargase si ovšem cestu mezi tři tyče nenašla.

S přicházejícím závěrem prvního dějství začali moskevští opět přitápět pod kotel. Hned několik nadějných příležitostí měl aktivní Syčev, ale ani jednu možnost se mu nepodařilo dotáhnout do konce. Ke střele se dostal také Ignatjev, jeho slabý pokus se však stal pro Arabatzise snadnou kořistí.

Snaha se domácím vyplatila krátce po změně stran. Obinna se na křídle uvolnil a přesným centrem našel v pokutovém území Syčeva, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil - 1:0. V 55. minutě se v zajímavé střelecké pozici ocitl Burns, v tísni ale pálil hodně nepřesně.

Poté se dlouhou dobu na trávníku nic převratného nedělo, až přišla sedmdesátá minuta. Do vápna vtrhl Syčev, Arabelas hbitého útočníka fauloval a sudímu van Boekelovi tak nezbývalo nic jiného, než nařídit pokutový kop. K němu se postavil sám Syčev a střelou do pravé šibenice zvýšil na 2:0.

V 85. minutě rozehrál Guilherme přímo k nohám Belecka, jeho dalekonosný pokus ovšem zaťukal pouze do břevna. O tři minuty později se AEK přece jen dočkalo. Po rohovém kopu se k balónu protlačil Sialmas a nedal Guilhermenu šanci zasáhnout - 2:1. Ale závěrečné drama se nekonalo, v nastaveném čase naopak utekl Caicedo a nadvakrát upravil na konečných 3:1.

Autor: Jiří Vojík / gazeta.ru

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 10...1:1,1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

poslední zoufalá šance...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
jewix

měli by jsme něco uhrát už, ale po prohře s Grazem by to chtělo i 3 body!

Naděje umírá poslední????

PAME AEKARA!

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
jewix

Ach jo, ale musím přiznat , že jsem to čekal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele