základní skupiny - skupina B, 1. kolo
15.09.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Standard Lutych 0:0

Hannover nedokázal proti Lutychu zúročit obrovskou převahu, ani jednu ze svých šancí nevyužil, a tak si oba celky na úvod zapisují po bodu. Svěřenci Josého Rigy si do AWD-Areny evidentně přijely pro bod a toho se jim nakonec také povedlo dosáhnout.

Hannover se od začátku chopil dirigentské taktovky. První příležitost si svěřenci Mirka Slomky vypracovali již v deváté minutě hry. Schlaudraff našel přesným centrem hlavu Pogatetze, ten ale nedokázal zacílit mezi tři tyče. Další šanci si na své konto připsal uzdravený Abdellaoue, ani on však nedokázal Bolata výrazněji ohrozit.

Hosté se soustředili především na obranu a do útoku se příliš nehnali. Pověstnou výjimkou byl pokus Cyriaca, ale ani jeho střela si cíl mezi tři tyče nenašla. Po půlhodině hry se pak probil ke střele Vainqueur, Zieler si ale s jeho zakončením poradil. Těsně před odchodem do kabin přišly velké chvíle šikuly Schlaudraffa. Nejprve sice pálil nepřesně, vzápětí se ale dostal znovu ke střele, tentokrát však jeho pokus zastavilo břevno.

Po změně stran mohlo z ničeho nic udeřit na druhé straně. Bia napřáhl zpoza vápna, pohotového Zielera ovšem nepřekonal. To byl pro Lutych na dlouhou dobu opět jediný světlejší moment. O chvíli později vybojoval rohový kop Stindl, z následné standardní situace střílel Rausch, branku ale opět najít nedokázal. V 65. minutě zkusil štěstí sám Stindl, ani jemu se však s ukazatelem skóre pohnout nepodařilo.

S přicházejícím koncem začínalo být jasné, že utkání spěje k bezbrankové remíze, čemuž určitě nepomohla ani velká nervozita domácího celku. Přesto si však 96ky ještě možnost na rozhodující branku vypracovaly. Po spolupráci s Rauschem se do zakončení natlačil střídající Stoppelkamp, mířil ale těsně vedle levé tyče hostující svatyně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

nez k tipu bych se priklonil k tipu obe muzstva daji gol nebo over 3 golu......tip 1 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hannover je někde jinde hraje dob rý fotbal a daří se mu takže jasné výtězství

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover začal v lize výborně, pak se to trochu zaseklo, je čas vrátit se na vítěznou vlnu - 3:1

Reagovat
staimy

Hannover měl úspěšný start do sezóny , kdy se mu podařilo vyhrávat v poměru 2:1 a to i dokonce proti śpanělské Seville. Také díky téhle výhře postoupil do základní skupinky. V šesti z dosavadních sedmi zápasů dokázal vstřelit gól a exces ze Stuttgartu se nebude opakovat, naopak se musí napravit a Hannover se vrátí ke 2 vstřeleným brankám. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover po skvelom uvode do sezony, akoby trochu zacinal stracat dych - najskor len remiza doma proti priemernej Herthe a posledne 3 golova nadielka v Stuttgarte, Naviac nemoze pocitat s niektorymi hracmi zakladnej zostavy, z ktorych najvyraznejsie bude pocitovat podla mojho nazoru absenciu obrancu Christiana Pandera. Nic to vsak nemeni na fakte, ze proti belgickemu St. Liege su domaci favoritmi: 1-55% X-30% 2- 15%

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele