základní skupiny - skupina D, 4. kolo
03.11.2011 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Vaslui - Sporting CP 1:0

Vaslui dokázala na domácím hřišti oplatit lisabonskému Sportingu úvodní porážku a po nejtěsnější možné výhře se vrací do boje o postup. Hosté však mají i nadále na čele skupiny luxusní čtyřbodový náskok a ten jim stačí k jistotě postupu.

Domácí začali lépe a aktivní hrou se drželi na polovině Sportingu. Výsledkem toho však byla pouze střela Neagua, kterou hostující obranný val zpacifikoval. O chvíli později se osmělil také portugalský celek. Otevřít skóre mohl Carriço, skvěle reagujícího Černiauskase se mu však překonat nepodařilo.

Tempo hry se začalo zvyšovat, na čemž měli podíl především domácí. Po centru Milanova měl velkou šanci Adailton, ten ale pálil pouze nad branku. Tímto už se neřídil Zmeu, ten ale pro změnu ztroskotal na Marcelovi. V pořadí třetí příležitost Vasluie měl na kontě Neagu, stejně jako v prvním případě, tak ani tentokrát ale nedokázal uspět.

Aktivita přinesla FCV kýžený efekt po půlhodině hry. Sanmarten našel v pokutovém území Zmeu, a ten umístěnou střelou z bezprostřední blízkosti překonal Marcela - 1:0. Zelenobílí mohli ihned srovnat krok. Nejprve rozehrál volný přímý kop Fernández, na Černiauskase ale recept nenašel. Bojinov poté pálil z hranice vápna nepřesně.

Domácí převaha pokračovala i po přestávce. Bello ovšem ztroskotal na Marcelovi, Adailton naproti tomu nedokázal ani jednu nadějnou akci dotáhnout do úspěšného konce. Hosté mohli srovnat krok po hodině hry. Fernández našel přesným pasem Wolfswinkela, ten ale z malého vápna nedokázal dostat balón do sítě. Ten samý hráč mohl o osudu utkání rozhodnout i v závěru, ani napodruhé ovšem neuspěl.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
FC Porto FC

tady není o čem, další 3 body pro Sporting

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
paver

výhra Sportingu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting potvrdí formu a o gól vyhraje - 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting jede suveréně, ale dnes góla nedá, tipuju 0:0...

Reagovat
FC Porto FC

Sporting sice prohrál ale i tak skončí první ve skupině protože si myslím že vyhraje nad Curychem

Reagovat
smazaný uživatel

neche se mi to pocitat...ma uz Sporting jistej postup nebo ne?

Reagovat
FC Porto FC

Nemá ale remíza s Curychem by měla stačit ktomu bay byli mimimálně druzí ale pokud získají 3 body už budou na 100% první

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele